Jump to content

My A4 B8 Facelift


Silviu1988

Postare recomandată

Bine v-am găsit! 

De cateva zile sunt posesorul unui audi a4 b8 facelift din anul 2013,motor 2.0 tdi cu 177 cp și cutie multitronic 8+1 :)

Mașinuta are 238k km. Urmează sa ii fac schimbul de distribuție, revizia la cutie și uleiul din motor + toate filtrele. În rest nu am absolut nici un reproș, merge impecabil. Imi e oarecum teama se revizia cutiei, sper ca după aceasta operațiune sa functioneze la fel de bine. Eu as opta sa fac aceasta revizie la reprezentanta vw.. 

Las o poza, doar asta o am momentan în telefon cu ea, urmând și altele cu interiorul și din exterior. 

Aștept părerile voastre, pro sau contra :)

IMG-20220223-WA0005.jpg

Link către comentariu

Va rog o recomandare de service în zona Sibiu sau Târgu Mureș pt revizia la cutie.. Ma gandesc și la reprezentanta dar mulți îmi spun ca acolo ma taxează prea mult și fac același lucru ca alții din alte service-uri.. 

Link către comentariu

Salut, stiu ca nu ai specificat clujul .. dar daca nu gasesti alta optiune iti recomand wob service.. ii cauti pe google, is langa aeroport. Lucreaza doar vag si is buni baietii.

Link către comentariu

Se pare ca după băieții se la wob Cluj trebuie sa aștepți o zi întreaga, nici acuma nu am primit un preț pt revizie la cutie de azi dimineață.. Oare și serviciile lor tot asa "melc" sunt? 

Link către comentariu

Din ce am vazut cand am fost eu si din ce mi a spus o cunostinta ce a mers acolo, serviciile sunt de o calitate f buna acum cat de repede se misca nu pot sa iti spun. Insa sunt fff aglomerati de asta iti si raspund greu.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!