Jump to content

Defect difuzor dupa vizita in service

hazard555
 Share

Postare recomandată

Salutare. Dupa schimbarea in service a bateriei de pe un B8 am constatat vibratii anormale asociate cu sunetele joase din sistemul audio. Am incercat sa inlatur toate elementele depozitate, am asteptat sa dispara de la sine vreo 2-3 zile. Analizand sursa zgomotului cu masina pe loc si motorul oprit am identificat ca fiind din difuzorul mare aflat in portiera stanga-fata. Un amic ce are istoric de reparatii sisteme audio apreciaza ca este un zgomot de membrana rupta, cu atat mai mult cu cat pare ca zgomotul se amplifica usor de la o zi la alta.

Ce am de facut? Ce ar fi putut genera acest defect la interventia in service? Poate cuplarea / decuplarea bateriei in sarcina sau ce altceva? Cum pot demonstra ca acest defect a aparut dupa vizita in service? Poate fi o eroare de service sau pur si simplu este o simpla coincidenta si sunt eu nebun? :)

Multumesc frumos.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• 2 weeks later...

Salut,

Nu are nici o legatura cu schimbarea bateriei. Si eu am patit aceeasi problema exact la usa fata stanga la difuzorul mare. A aparut un barait ciudat la inceput si care s-a accentuat pe parcurs. Am inlocuit ambele difuzoare fata. Am gasit ceva de la Focal exact OEM Replacement (  Focal OEM VW180.)

Atentie , difuzorul are diametrul de 180 nu de 160 ( cum e standard).

https://www.focal.com/en/car-audio/car-audio-kits-solutions/integration/plugplay/focal-volkswagenr/is-vw-180

Sau daca vrei , mie mi-a ramas difuzorul din dreapta , ma poti contacta pe privat si discutam .

Link către comentariu

Exact la fel am patit si eu, tot cu difuzorul mare fata stanga 😂

Link către comentariu

• 1 year later...

Buna ,

Stie cumva cineva ce diametru au difuzoarele din usile  spate la passat b8 ?

Link către comentariu

Parca 160mm. Da-mi seria sasiu si iti dau cod piesa si cautam si diametru 

Link către comentariu

WVWZZZ3CZGP010539

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!