Jump to content

Polo

WhiteFox
 Share

Postare recomandată

Salutare si bine v-am gasit,

As dori sa stiu care sunt impresiile voastre fata de un Polo variant din 1998, motor 1.6 / 101 cp si daca imi poate spune cineva care ar fi consumul ?

Multumesc,

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Zorro Classic

6,2 in afara

11,1 oras

Link către comentariu

Multam'

In rest ... este o masina fiabila? cum sunt costurile de intretinere?

tks again

Link către comentariu

Am un Polo Variant din 1999, acum are cam 120.000 km, cea mai mare parte rulati afara. In afara consumabilelor normale (unde eu sint mai nebun asa, de ex. schimb ulei + filtre la 10.000, distributie facuta la 50.000 si 100.000) am fost multumit de masina.

In tot intervalul asta de timp au cedat doar urmatoarele:

- rulmenti spate (3 seturi, desi suspectez puternic ca la 2 seturi de vina a fost ... sursa pieselor);

- pompa de servodirectie;

- un termostat.

Link către comentariu

barabas leiba

Si GOLF 3 Variant avea boala asta cu rulmentii pe spate.

Destul de fiabil Polo Variant din 1998, dar, din cate stiu eu destul de slab echipat. Piesele nu se compara cu ce e acuma in grupul VAG, deci e o surpriza placuta

Link către comentariu

Doar putin OT: pentru vremea aia consider echiparea OK. Al meu e Sportline (suspensie sport, mai dura + ceasuri albe), scaune super, AC manual, ABS, geamuri electrice fata, proiectoare, 2 x airbag-uri, oglinzi electrice si incalzite, duze spalator incalzite, jante aliaj BBS Solitude, inchidere centralizata, ce sa mai zic?!...

Sigur lipsesc multe gadget-uri dar isi face treaba bine :D

Link către comentariu

• 1 year later...

am un wvpolo clasic cu defectiuni grave.cod motor aft,1,6 i.ma poate ajuta cineva

Link către comentariu

Spune-ne ce defectiuni ai ca sa stim daca putem sa te ajutam.

Link către comentariu

• 2 weeks later...
Spune-ne ce defectiuni ai ca sa stim daca putem sa te ajutam.

in ultima perioada de timp se oprea tot mai des in mers.M-am dus la un mecanic care mi-a spus ca datorita pompei de benzina care a ramas blocata.Am schimbat pompa dar rezultatul a fost acelasi. Am observat totusi ca presiunea benzinei care venea din rezervor era foarte mica iar pe retur.....nu curgea deloc.De asemenea in urma unui nou test efectuat mi s-a spus ca senzorul de,,rezonanta,, ar putea fi un eventual defect.Am un vw polo clasic,1,6 i,cod AFT,74 kw,100 cp

Link către comentariu

:angry:

in ultima perioada de timp se oprea tot mai des in mers.M-am dus la un mecanic care mi-a spus ca datorita pompei de benzina care a ramas blocata.Am schimbat pompa dar rezultatul a fost acelasi. Am observat totusi ca presiunea benzinei care venea din rezervor era foarte mica iar pe retur.....nu curgea deloc.De asemenea in urma unui nou test efectuat mi s-a spus ca senzorul de,,rezonanta,, ar putea fi un eventual defect.Am un vw polo clasic,1,6 i,cod AFT,74 kw,100 cp
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!