Jump to content

2022 NOUL Audi A8 facelift


cogdao
 Share

Postare recomandată

Cea de-a patra generație Audi A8 a primit după patru ani un stil reîmprospătat, care va ajunge anul acesta în România în prima jumătate a anului. Toate motorizările sunt cu sistem micro-hibrid 48V.

Noul design exterior face ca A8 să arate puțin mai expresiv și mai premium. Audi a lărgit baza grilei și a folosit noi inserții unghiulare cromate în grilă. Au fost reproiectate farurile, oferind marginii inferioare o mică extensie care schimbă grafica.

La interior, volanul cu două spițe a fost înlocuit cu un volan mai simplu cu trei spițe. În consola centrală, Audi a integrat două display-uri tactile, de 10.1 și 8.6 inch.

Pentru prima dată în istoria acestui model, clienții pot bifa linia exterioară S Line care aduce o serie de elemente sportive inspirate de versiunea S8. Gama A8 este formată din trei modele: A8, A8 L cu ampatament lung și S8, cu patru niveluri de specificații: Sport, S Line, Black Edition și Vorsprung.

Motorizări mild hybrid și prețuri A8 facelift: 3.0 litri diesel cu 286 CP (A8 PI 50 TDI quattro – 98.700 euro cu TVA), 3.0 litri benzină 340 CP (A8 PI 55 TFSI quattro – 99.700 euro cu TVA) și propulsorul de 4.0 litri benzină, în versiuni de 460 CP (A8 PI 60 TFSI quattro – 112.600 euro cu TVA) și 571 CP (S8).

masini-audi-a8.jpeg

Audi-A8.jpeg

Audi-A8-facelift.jpeg

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!