Jump to content

Functiile casetofonului ALPHA

cretu_dan
 Share

Postare recomandată

Salutare!

Pe golf-ul meu am un casetofon Alpha. Nu prea stiu ce stie sa faca. Ce m-ar interesa pe mien este daca stie sa caute singur frecventa unui post de radio pe masura ce te deplasezi dintr-un oras in altul? El are ceva butoane pe acolo si sincer nu stiu ce functii au:

-TP

-AS

-FM

-AF parca

Ma poate lumin a si pe mine cineva?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Cam asa arata casul meu.

Link către comentariu

preghicialex

TP - program trafic

AS - din cate stiu eu poti sa ti setezi alte 6 preseturi de posturi radio, altele decat alea de pe FM (apare AS in loc de FM pe display)

FM - e ceea ce zice banda de receptie FM

AF - frecventa alternativa adica daca calitatea semnalului scade cauta o frecventa alternativa a postului de radio pe care il asculti, asta daca exista (la europa FM merge parca)

TA - engl. Traffic Announcement - asta habar n am ce face mai ales ca functiile astea TA si TP nu prea sunt disponibile in Romania

Link către comentariu

Se muta la Discutii Generale despre Volkswagen/Audi/Seat/Skoda

Link către comentariu

TA - (l-am avut instalat pe un POLO 2000 1.7SDI) opreste toate sunetele de pe radio/caseta

TA + TP - apasate cateva secunde concomitent iti da dreptul sa introduci codul de siguranta al radioului

In rest functiile sunt exact cum le-a prezentat preghicialex.

Numai bine!

Link către comentariu

• 4 months later...

Exista la acest casetofon posibilitatea de a regla tonalitatea?

Eu nu am gasit nimic.

Link către comentariu

Am atasat un mic doc in care sunt explicatii in romana referitoare la o parte din functiile enumerate in posturile anterioare cat si informatii legate de meniul "de diagnoza" al casetofoanelor alfa, beta si gamma pentru cei pasionati de radio.

Sper sa nu fiu tras de urechi de autorul acestui doc daca cumva e membru pe acest forum ;). Oricum salutari in caz ca e.

Link către comentariu

• 1 year later...

redeschid subiectul...

am vazut in spate pe cass-ul alpha ca ar mai avea o mufa neutilizata...oare pentru ce o fi? cumva merge sa controleze un cd player sau magazie de cd? am putea lega un xcarlink acolo?

ce functie ar avea si cum am putea sa ne folosim de mufa aia?

Link către comentariu

:icon_thumright: si ce inseamna asta Bala ? ca vei face sapaturi?

Nu a incercat nimeni nimic pe mufa aia?

Link către comentariu

• 5 weeks later...

TA - informatii din privind traficul, mi se pare ca s-a incercat si la noi asa ceva (diferite informatii din partea politiei in legatura cu anumite drumuri etc.), nu stiu sigur dc s-a folosit..

TA + TP tinute simultan, vei putea introduce codul SAFE in cazul in care ti se cere.

In rest celalte fct au fost enumerate mai sus.

Nu ai control decat la bass si treble, butonul mic si rotund de langa volum.

Link către comentariu

• 2 months later...
Se muta la Discutii Generale despre Volkswagen/Audi/Seat/Skoda

Stie cineva cum sa fac sa-mi mearga toate 8 difuzoare ca nu merg decat cele din fata

Link către comentariu

Esti sigur ca ai 8 difuzoare ? Daca ai grilele de plastic pe usile din spate nu inseamna ca sunt si difuzoare.

Radio Alpha are doua iesiri (pe fiecare iesire este conectata boxa mare din usa + tweeter-ul de la geam), deci daca ai boxe si pe spate, le legi in paralel cu cele de pe fata.

Succes,

Link către comentariu

Pana la urma nu am Alfa ci Beta dar probabil e celasi lucru. Ma mir totusi ca nu se poate face treaba asta , sa mearga numai difuzoarele din fata , sau numai cele din spate.

Link către comentariu

• 2 months later...

I-am dat unui prieten casetofonul meu alpha,l-a montat,i-am dat si codul dar are cifra 0 in fata si nu stie cum sa introduca codul doar din 3 cifre.Cum trebuie facut ca sa nu completeze nimic la prima cifra,iar apoi sa le tasteze pe celelalte 3 ?

Modificat de SSman
Link către comentariu

din ce stiu eu, codul se baga apasand pe primele 4 taste folosite in mod normal ca posturi radio. Daca apesi pe prima tasta, se incrementeaza prima cifra. Daca apesi pe a 2a tasta, se incrementeaza a doua cifra. Asa ca nu are decat sa lase prima cifra pe 0 si sa foloseasca tastele 2,3 si 4 pentru a duce ultimele 3 cifre la valorile dorite.

Link către comentariu

codul e 0346 , deci cum trebuie procedat concret?

Link către comentariu

tasta 1- niciodata

tasta 2 - 3 x

tasta 3 - 4 x

tasta 4 - 6 x

Link către comentariu

• Ex member a închis acest topic
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!