Jump to content

Incident cu Ibiza

DaniS
 Share

Postare recomandată

Ieri am reusit sa imi stirbesc noua mea Ibiza de numai 1 luna... un nene aiurit nu mi-a acordat prioritate la parcul de la izvorul rece si am in intrat in el, desi am franat (faza a fost ca veneam de pe pache protopopescu pe drum cu prioritate si el era in rond si vroia sa faca dreapta pe ferdinand...). Cred ca daca nu facea dreapta si spre mine, toata faza nu s-ar fi intamplat... dar in 5-10m cat erau intre noi cand am inceput sa franez si cand am vazut ca el nu opreste...

Dar nah, asta e, se mai intampla chestii d'astea. Am fost la politie constatare... pe el l-au lasat fara carnet. Am fost la asigurator (Generali) si mi-au facut si ei constatarea (cam sumar) si apoi la Metrotehnica... baietii de la service fiind foarte saritori si de treaba, le-am pus in brate spoiler-ul sa nu ma car cu el prin masina, si chiar mi-au prins niste plasticuri de pe fata sa nu falfaie. Lunea asta fac comanda de piese si lunea viitoare teoretic sunt la ei si cu masina pe rampa.

Cu ocazia asta imi pun si scutul metalic ce tot vroiam sa il pun, si inca doua boxe in usile din spate...

Si faza de haz de necaz... daca pana acum nu prea se uita lumea la masinutza mea (desi e tare frumoasa :D ), acum toata lumea se uita :)) sunt centrul atentiei ca am botul ciobit :D si eu fac misto de mine ca am iesit in oras cu 90% din Ibiza mea... :)

M-am intalnit la Generali cu un tip ce avea si el o Ibiza 1.4 galbena... zgariata toata cu cheia banuiesc... multi nebuni pe strazile noastre...

Daniel

Modificat de DaniS
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

imi pare rau pentru masinutza ta...

nasol ca trebuie sa umbli prin service si sa pierzi timpul, dar asta e. in bucuresti circula cei mai multi nebuni...

Link către comentariu

Cu spoilerul vechi ce faci?

Link către comentariu

Sincer nu stiu ce fac cu spoiler-ul vechi... l-am lasat la service (Metrotehnica) si din cate am inteles de la ei trebuie sa ramana la ei piesele paradite ca sa isi justifice piesele luate de la Porsche Romania pe garantie...

Oricum, ieri cica au facut comanda si lunea viitoare ma duc cu masina sa mi-o faca... sper sa fie totul ok, o sa imi pun si scut metalic cu ocazia asta si boxe in usile din spate...

Daniel

Link către comentariu

mda, ieri m-am ales si eu cu o urma pe usa dreapta spate, un dobitoc a venit din dreapta si desi eu mergeam inainte pe drumul meu, a avut pretentia sa-i dau prioritate. eu n-am vrut, asa ca el s-a bagat pana cand mi-a tras o dunga cu oglinda.

nu stiu de ce, dar am impresia ca cei mai putin disciplinati si cei mai haotici sunt cei cu dacii de 20 de ani, de obicei pusti de 18 ani, cu dacia parintilor.

mare noroc am avut ca s-a sters, aproape ca nu se mai cunoaste nimic :D.

multi dobitoci in bucurestiul asta....

Link către comentariu

• 3 weeks later...

In sfarsit mi-am recuperat si eu masina... dupa aproape 2 saptamani de stat in service... cu suplimentari de piese... cu piese netrecute de asigurator (pana mea, cine se gandea ca stau sa se tiganeasca la doua grile de plastic de 200.000 or smth... si la un capac de proiector ca e format din doua piese nu una cum era la ibiza-urile mai vechi)... ca sa nu mai zic ca acum nu imi mai merge aerul conditionat (si iar trebuie sa dau pe la service sa vad de la ce e problema... daca e tot de la accident cum banuiesc... etc...

Oricum, tipii de la Metrotehnica au fost ok, isi fac treaba (probabil puteau sa o faca mai repede... dar am vazut ca erau destul de aglomerati), Seful de service un tip foarte stresat in timpul jobului... mult mai relaxat dupa ce s-a terminat totul si te duci la ei sa iti iei masina... (si ii inteleg stresul, l-am auzit vorbind la telefon si targuindu-se cu asiguratorii pentru un spray de zinc de ex :D ) si banuiesc ca sunt aceleasi meciuri si pentru alte mici piese (cum sunt grilele mele sau capacul de proiector).

Sper sa fie insa totul ok, mi-am pus si scut de protectie si boxe in usile din spate daca tot a fost masina in service (noroc ca le-am adus aminte inainte sa ma duc sa o iau, ca uitasera de alea :P ).

Daniel

Link către comentariu

• 3 months later...

Accident, accident, a intrat musca-n ciment :lol:

Primul accident "de proportii" din viata mea s-a petrecut astazi.

Shkema:

Eu merg cu ~20-25 km/h pe drum cu prioritate; un taximetrist ce vrea sa traverseze drumul opreste si ma lasa sa tres; o fatuca cu un matiz rouge bon-bon se gandeste ca nu are rost sa opreasca si intra frumusel in fata mea ---> damages: far dreapta spart, spoiler, bara, plastice sparte + capota indoita :( bine ca nu are nimic la motor-directie (sper).

Revin maine cu pozne :vaidecapulmeu:

Acum sunt intr-o dilema: am aproape 8000 km la bord si nu stiu ce sa fac: sa mai astept un pic si sa fac reparatiile la Metrotehnica (odata cu revizia) sau sa ma duc la serviceul Seat din Galati?!!! Din pacate nu am nici un fel de referinte despre Ena Galati...

P.S. Mai fetelor-(si baietilor)-care-sunteti-cu-capul-in-nori-cand-sofati haideti sa fim un pic mai atenti la trafic si sa folosim pedala aia dintre ambreiaj si acceleratie ori de cate ori este cazul ca e prea mare bataie de cap si timp pierdut dupa ce faci un accident.

Link către comentariu

Liviu imi pare rau de ce ti sa intamplat... cred ca ar fi bine sa mergi sa-ti rezolvi problema de acum ... mergi la serivice sa iti comande piesele..si cand le au te duci sa-ti faci si revizia.

Link către comentariu

:hainoroc: Ai patit precum FLP. O domnisoara cu matiz nou nout nu a acordat prioritate cand lanaga ea se oprisera toate masinile.

Link către comentariu

Iata si poznele

Poate ca exista o atractie fatala intre domnisoare cu Matiz si flacai cu Ibiza :D si se intampla tocmai in trafic.

Fata lucreaza la o firma de distributie pe Matizul acela si m-a rugat cu cerul si cu pamantul sa facem cumva sa nu-i ia carnetul asa ca am declarat la politie ca Ibiza era parcata si ca ea a evitat un catzel :D si a intrat in mine din greseala.

Chiar regreta sincer ca nu a fost atenta si am apreciat asta.

Pana la urma cel mai probabil o sa repar masinuta la Galati... Singurele lucruri care nu se schimba si se vor repara cu ciocanul si nicovala sunt capota indoita si numarul de inmatriculare.

Modificat de LiviuLoto
Link către comentariu

LiviuLoto imi pare rau pt ce ti s-a intamplat. Ceva asemanator mi s-a intamplat si mie.Numai ca in locul Matizului a fost un Oltcit si pagubele au fost mai insemnate.Adica:

Capota inlocuita, spoiler inlocuit, far inlocuit, suport bara inlocuit, radiator AC inlocuit, aripa indreptata.

Toata operatia a durat 3,5 sapt. :angry:

Despre calitatea lucrarii ce sa-ti zic tipic romaneasca. Traiasca Dona Craiova. Capota avea niste puncte de vopsea pe ea pe care le-au scos la polish, in schimb pe la imbinari se cunoaste ca e vopsita "made in Romania".

Oricum in momentul in care m-am dus o iau nu-mi venea sa cred ochilor ca pot sa ma bucur din nou de ea. :D

Sa ne tii la curent cat timp a durat si cum au facut lucrarea.

Oricum sper ca la tine sa nu dureze atat.Eu am avut ghinionul sa se intample de Paste cand aveau un chef de muncaaaaa

Link către comentariu

3,5 sapt :angry: si ai acceptat asa ceva?!

Cand sunt toate piesele ce trebuie schimbate vin si las masina. Indreptatrea si revopsirea capotei in mod normal s-ar face intr-o zi - sa zic ca astept 3 zile maxim.

Nu am de gand sa stau dupa dosul lor...

Link către comentariu

3,5 sapt :angry: si ai acceptat asa ceva?!

In momentul in care ai spoiler-ul rupt pe jumatate nu stiu ce poti sa mai faci.Sa-l legi cu sarma eventual.Din momentul in care au venit toate piesele a durat 3 max 4 zile.

Insa piesele au venit vai de capul lor.

Asta e.Nu aveam unde sa o tin decat la ei in service.

Link către comentariu

am inteles - daca nu se putea altfel... (nu mergea sa demontezi spoilerul si sa mergi -macar in oras- fara el?)

Ma consider norocos atunci: cand conduc nici nu-mi dau seama ca ar fi ceva schimbat la masina :angry:

Link către comentariu

Haha :icon_redface: asta cu spoilerul imi aduce aminte de accidentul meu... cand mi-a dat jos spoilerul si l-am pus pe bancheta din spate ca se tara pe jos... oricum Liviu, ai fost mai norocos ca mine... la mine a fost mult mai nasol (vezi o poza in topicul cu ibizele noastre :lol: ).

De umblat fara spoiler se poate... eu am facut asta mai mult de o saptamana pana au venit piesele si am dusa masina in service sa o repare... faza misto era ca desi lumea nu prea se uita dupa mine cu masina noua noutza.. cu ea fara spoilerul din fata eram o atractie pe roti :) toata lumea intorcea capul dupa mine... si acum mai atrag priviri, desi masina arata ca noua... dar am numarul din fata sifonat si se vede clar ca a fost lovit :D

Daniel

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!