Jump to content

Pierdere freon

cappucino1
 Share

Postare recomandată

Salutare dragi colegi, se da urmatoarea situatie : Octavia 2 VRS an 2009, cod motor CEGA, cu pierdere de freon destul de mare ( acum ma tine cam 5 saptamani dupa ce incarc ), la care am schimbat o conducta si compresorul de AC. Pana acum am incarcat cu freon de 4 sau de 5 ori din aprilie, face ce face si incepe sa fasaie prin bord si dispare si aerul rece care intra prin gurile de ventilatie. Schimbarea conductei si compresorului de AC a mai rezolvat problema, in sensul ca inainte ma tinea cam 2 saptamani, acum ma tine ceva mai mult :)) Nu stiu unde sa o mai caut de pori, nu se vede nimic pe nicaieri, si din cate am inteles daca merg fara freon distrug compresorul cu timpul .. Si nu as vrea ca investitia de 1100 de lei sa se duca pe apa sambetei. Idei? Multumesc anticipat ! 

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

E greu sa bagi solutie de contrast sa vezi pe unde pierde ?

Link către comentariu

Cu substanta de contrast sau un meserias iti spune relativ usor unde e pierderea...cam asta ar fi solutia.

Link către comentariu

Daca e in vaporizator,in bord, mai greu. Sunt zone in care nu prea ai acces sa verifici pierderile...decat demontand...

Link către comentariu

De fiecare data am folosit substanta de contrast si nu am gasit nimic.. Si mie imi e frica sa nu fie vaporizatorul, dar ma gandeam sa folosesc o substanta stop leak in speranta ca o sa acopere porul ala

Link către comentariu

Asa zic si eu, nu te complica cu substante minune. Momentan vine iarna, sa zicem ca te descurci fara AC. Pune bani deoparte pana la primavara si mergi la un meserias care stie ce sa faca si unde sa se uite. Eventual ii spui sa se uite direct la vaporizator.

Link către comentariu

O sa vedem ce pot sa fac, sper ca nu mai dau numai de mecanici care le au cu ciupeala.. Oameni seriosi mai rar.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!