Jump to content

Una din masinile mele (VW Passat 1.9TDI - 160cp)

andrei_xp

Postare recomandată

Acum a venit si randul meu sa prezint una din masinile mele. Am un VW Passat din 2000,cu motor de 1.9TDI si 160cp !!! Masina am cumparat-o in iunie 2005 (avea 168.000km),iar in prezent are 230.000km. De cand am luat-o am facut cateva imbunatatiri: spoiler fata modificat, praguri, jante, faruri angel-eyes, dvd + magazie,pleoape faruri,spoiler spate modificat,un eleron micutz,o toba sport,un volan nou sport (in 3 spite) si cam atat (cred) :) Multi spun ca masina nu prea face banii pe care i-am dat,dar avand in vedere ca jantele si tot ceea ce am scris mai sus au fost incluse in pretul ei,eu spun ca a meritat. Am dat un avans de 7.000euro si de acum pana in iunie 2010 o sa tot dau lunar 230euro,dar pana la urma,a pomenit cineva lucru bun si ieftin?! :) tot ce e bun e si scump. In incheiere va ofer cateva poze cu masina mea (imi pare rau ca trebuie sa arat ce fac cu ea...dar asta e...) in curand vor veni si poze cu interiorul

Link către comentariu

frumoasa masina, am admirato si in trafic, sa stii ca ma gandeam ca iar sta bine cu un sticker vwforum,dar niciodata nu e prea tarziu

Modificat de cipos
Link către comentariu

si mai prezint ceva la care nu m-am putut abtine :) adevaru e ca duce si mai mult,dar nu am dat... :)

Link către comentariu

momentan nu am. :)) dar cand o sa-mi mai imprumute var-meu aparatul digital, ii fac cu cea mai mare placere :)

Link către comentariu

fara suparare insa masina arata perfect standard, fara praguri & restul. :D Daca pastrezi numai jantele si ai aduce-o la felul cum a fost ea cand era iesita de pe portile fabricii, zic eu ca ar arata mai bine. Mai ales ca taxi (asta daca am inteles eu bine si ai luat-o pentru taximetrie)

Link către comentariu

da...sunt constient ca ar arata mult mai bine,simpla,dar majoritatea clientilor care merg cu mine,merg mai mult pentru modul in care arata masina... oricum spoilerul din fatza e dus...l-am schimbat la loc cu cel original din cauza unui "incident" nu tocmai placut...poze noi in curand

Link către comentariu

Andrei XP : Nu ai fost prin Piatra-Neamt pe data de 19 sau 20 mai ? Mi se pare ca te-am vazut !!

Modificat de andrein
Link către comentariu

...eu nu...poate a fost frate-meu cu masina...ca il mai las si pe el :) sa fiu frate bun

Link către comentariu
fara suparare insa masina arata perfect standard, fara praguri & restul.

Praguri, manere cromate, jante, bara fata, prelungire spate, pleoape, grila, (o tentativa de) eleron...

Link către comentariu
Am dat un avans de 7.000euro si de acum pana in iunie 2010 o sa tot dau lunar 230euro

sa o stapanesti sanatos.

dar am o intrebare:

ai dat 7000+ (230euro x 12luni x ~4ani )= 18.040 Euro? :P

daca da, sincer si mie mi se pare cam mult. :D

Link către comentariu

Mult prea multi bani pentru o masina comuna.

Dar intrebarea mea este de unde a ajuns la 160cp? Ce modificari sunt facute la motor? Banuiesc ca masina are in acte 116cp (85KW). Si de aici pana la 116KW e cale lunga.

Link către comentariu
sa o stapanesti sanatos.

dar am o intrebare:

ai dat 7000+ (230euro x 12luni x ~4ani )= 18.040 Euro? :D

daca da, sincer si mie mi se pare cam mult. :P

dobanda :P

Link către comentariu

sal!

frumoasa masina!

cred ca ne vedem zilnic mai ales ca prin centru stau!

poate iesim la un suc sau bere,noi,moldovenii!

Link către comentariu

scuze cipos dar m-a luat valul!hai poate o punem si noi de o intalnire!

Modificat de danuuu
Link către comentariu

sorry ca nu v-am raspuns dar am avut probleme mari cu netul si era sa pocnesc pe cativa azi ;)

Link către comentariu
  • 2 months later...

poze noi si cu passatul meu. o sa pozez si Golfu` dar mai incolo :)

astept parerile si sugestiile voastre :)

am mai pus pe ea din nou spoilerul din fata (altul pt ca cel vechi - tot modificat - pe care il aveam a fost facut bucatzi intr-un incident nu tocmai fericit)...si-au facut aparitia proiectoarele de ceata si asa-zisele "insertii" cu lemn :D

Link către comentariu

S-o stapenesti sanatos....si la cat mai putine incidente. Dar am inteles noi gresit pretul?? Cat vei da in final? Si de unde cei 160 Cp?...asteptam cu interes

Link către comentariu

Masina e draguta, cu exceptia unor scapari (pragurile nu avantajeaza deloc jantele, printre altele). Sa te bucuri sanatos de ea.

Farurile sunt superbe ! :)

PS: pe grila apare cumva un "S-Line" ?

Modificat de unknown_web
Link către comentariu

Auzi da merita atatia bani bagati in masina totushi e un Taxi... Bine mai stiu pe cineva de la mine are un Audi A4 din 2004 full extra piele si tot ce vrei si l-a mai si tunat la extrem si e pe Taxi da ala face asta ca nu are ce face...

:) Oricum foarte misto masina...

Link către comentariu

asta e cand platesti in rate... dar daca cash nu se poate...

am si eu o intrebare...aia de sum emblema spate passat pe care scrie long beach ce reprezinta? are si un prieten de al meu exact la fel pe un passat tot modelul asta..

Link către comentariu

Cred ca este o greseala.....n-are cum sa fie 18000 euro o astfel de masina. In cel mai rau caz poate ajunge la 10.000 euro (am vandut una foarte asemanatoare cu aceasta cu 8000 euro, numai ca avea 124000 KM si era din 1998)

Link către comentariu

prin credit la banca are cum.... dar totusi el zice ca a dat 7000 chash, deci la banca trebuie sa dea in total 11.000 => a luat de la banca un credit de aprox. 3.500-4.000 => masina a costat aprox. 10.500-11.000 - cam atat a fost masina, acum ca el plateste 18.000 la ea e datorita faptului ca plateste rate la banca.... asa ma gandesc eu...

Link către comentariu

Scoate V6-le de pe spate! In rest, imi place, farurile sunt intr-adevar super! Pune si tu o poza cu ele aprinse :D

Si de unde cei 160 Cp?

probabil 130 + chip :D

PS: pe grila apare cumva un "S-Line" ?

Cred ca e Kamei :P

Link către comentariu
  • loghy a închis acest topic
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!