Jump to content

Vw Scirocco 2.0 tdi

gabriel88

Postare recomandată

Publicat (modificat)

Sarutmana mult si mie imi place sirocco dar dupa 4 ani si nevoia de o masina de frecus benzinar/hibrid ma vad nevoit sa renunt la ea.
Dupa renuntarea la rabla electric mai exact Kona ma voi reorienta catre ceva sh, chr sau lexus ux250 iar in bugetul de la kona electric cu toate rablele(23-24k) pot lua doar ceva sh cu km foarte putini. 
Am fost si am vazut si chr 2022 si lexus, mai ok la interior ux, materiale mai bune dar mai deficitar la capitolul spatiu fata de chr. Partea tehnica este similara 2.0 hibrid in jur de 180cp. 

Nu vreau phev, m-as fi incadrat la un golf gte sh tot asa cu km putin de pe la weltauto, sotia vrea masina mai inalta putin si sincer garantia de 10 ani pe hibrid sau 200000km la toyota plus fiabilitatea in general ma fac sa ma duc catre zona asta. De la prima masina care a fost tot din grupul vag si anume seat in 2008, anul asta se pare ca parasim barca vag si voi ramane doar cu vechitura tot nemteasca pentru week si o masina de zi cu zi normala adica fara arcuri, fara distantieri, cu jante mai mici, nu cu talon de 35, varsta isi spune cuvantul🤣, glumesc.

Modificat de gabriel88
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!