Jump to content

Ajutor schimb ulei

silviu2000
 Share

Postare recomandată

Salut, am posibilitatea de a pune masina pe o rampa oricand. As dori sa-mi schimb singur uleiul periodic pentru ca nu am incredere in serviceurile locale in care frecvent mecanicii isi bat joc de client. Nu as vrea sa imi puna un ulei diluat cu cel folosit asa cum se practica la noi la romani. Nu am reprezentanta aici si nici nu cred ca merita pretul pe manopera.

Vreau sa-mi pun singur filtrul si uleiul curat.

M-am uitat pe youtube si nu mi se pare complicata operatiunea.

Masina e cumparata recent din Germania.

Problema e ca nu pot desface cu autofiletanta scutul.  E prea strans si imi sucesce pur si simplu mana.

Ce ma sfatuiti? sa cumpar un torx manual sau sa incalzesc la flacara si sa incerc iar cu autofiletanta?

de asemenea, nu am idee exact ce fel de tubulara la marime si forma am nevoie pentru filtrul de ulei. Ma puteti ajuta cu un link sau ce scula sa cer la un magazin de piese ?

Pentru drenajul uleiului am destule chei si tubulare pentru desfacut.

Scuzati daca am postat in aria gresita, fiind cu putine posturi, sunt limitat unde pot deschide topic vad.

Va multumesc pentru orice detaliu si va rog sa nu ma luati la misto. Am motivele mele si sunt patit cu multe prin mecanici din pacate

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• 1 month later...
  • loghy changed the title to Ajutor schimb ulei

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!