Jump to content

VW Golf IV TDI ASZ "FMM"

zGb

Postare recomandată

• Replies 825
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• zGb

217

• Bogdan_wrc

87

• nadir@boosted.ro

47

• bbm

30

Top Posters In This Topic

Posted Images

Cristi,am o centrala termica turbo ce are o turbina mai mare decat a ta.

Cand mai treci prin Sibiu ne tragem!Pe bune!Si la pariu daca vrei!

:D:D:P

Link către comentariu

Nu mai bagati mizerii d'astea cu 1 sau mai multe turbine per cilindru pe topicul omului... Se umple de rahat si ar fi pacat.

Ca sa nu ramaneti cu intrebari neraspunse (insa nu vreau sa dezvoltam aici tema; daca vreti deschideti - ca e voie :D - un topic nou pe TDi Forum) merita in general sa ai cat mai putine turbine. Cand se pun mai mult de o turbina este pentru a limita inertia (turbo lag-ul). Altfel e nasol sa ai mai multe turbine mai ales din punctul de vedere al echilibrarii intre ele.

Link către comentariu

paul nu stiu cand mai vin...eu ma intreceam si atunci dar e nasol cu drumurile...cand ajungi tu prin bucuresti e mai simplu :D ... poate cu noroc imi vine si mie suspensia pana atunci :D

Link către comentariu

NU le multumesc tuturor celor care au chef de caterinca pe seama postului meu...invatati sa va abtineti sau sa fiti politicosi ca nimeni nu a venit aici sa se ia la misto....si eu unul raspund de obicei cand sunt intrebat.....multumiri sincere lui zGb si alexrosiu

PS: Ce limbaj elevat :)

@Andrei sincer ma asteptam la altceva de la tine...datorita varstei si faptului ca esti moderator...cel mai frumos ar fi sa-ti stergi singur postul (desi pun pariu c-o sa-l stergi pe al meu)...respect

Modificat de Bughy
Link către comentariu
multumiri sincere lui zGb si alexrosiu
@bughy : si eu m-am gandit fff mult la treaba asta...am comanda de galerie demult...dar mi-au zis ca nu pot sa-mi puna decat 3 turbine ca a 4-a efectiv nu ar mai avea loc...injectoare de la v10 tdi...sa vedem daca se poate cu galeria... :P
@zGb: M-am uitat acum la mine si am 4 turbine, deci se poate. Mai documenteaza-te. :P

:P :( :P :P :) :P Asta a pus capac la toate, m-am tavalit pe jos de ras

P.S. In caz ca tot nu te-ai prins... si ei faceau caterinca :D

Link către comentariu

@alexrosiu.. esti sigur ca tu ai 4 turbine? ca la Golf era posibilitatea cu 4. la Audi..nu cumva au 6?

multumesc.

Link către comentariu
ca la Golf era posibilitatea cu 4. la Audi..nu cumva au 6?

Va rog sa nu mai ziceti tampenii d-astea! Ce legatura are Golf/Audi?? E simplu, conteaza numarul de usi! 4 usi->4 turbine, 2 usi->2 turbine. Nu mai dezinformati oamenii! :)

Link către comentariu
SMG ala e chiar intr-un mare fel. dar am vazut ca la forumul romanesc se cam plang de ea..desi alte forumuri sunt pline de cuvinte de lauda...

si pozitia de condus este mult peste la M3 decat la audi. parerea mea.

oricum.. ma tot gandesc de unde vine FMM :)

FMM ......ti as spune eu dar sa nu o iei personal si sa nu ma penalizeze adminul........e ceva cu f...tuti mor...tii ma...tii !! zgb se gindea de la inceput ca o sa faca masina avion si o sa i arda pe multi !! este un adevarat "slipper" !!

Link către comentariu
:( :P :D :P :P :) Asta a pus capac la toate, m-am tavalit pe jos de ras

P.S. In caz ca tot nu te-ai prins... si ei faceau caterinca :P

Scuze ca am uitat sa pun " ghilimelele".... dar tot nu inteleg de ce nimeni nu a putut sa dea un raspuns serios la banala intrebare...am crezut ca aici se discuta serios iar toata lumea s-a gasit sa faca caterinca....data viitoare ma abtin sa mai pun intrebari... :P

Link către comentariu

merci BBM pt raspunsul cu FMM.

@bughy. pt ca pur si simplu era aproape imposibil. dupa cum a spus si Michael9N..nici masinile de curse (alea jmechere de la Le Mans) nu au asa ceva :)

@ice_2k..imi pare rau sa te contrazic...dar turbina...are legatura cu cercurile din stema/sigla masinii... VW are unul singur...audi are patru cercuri! merci!

Modificat de Bogdan_wrc
Link către comentariu
merci BBM pt raspunsul cu FMM.

@bughy. pt ca pur si simplu era aproape imposibil. dupa cum a spus si Michael9N..nici masinile de curse (alea jmechere de la Le Mans) nu au asa ceva :)

Eu aflasem despre un Skyline ( cu turbina pe fiecare cilindru) chiar daca nu e el VAG si chiar daca era facut tuningul de japonezi...si mi-am pus si io o intrebare...daca cineva stia ca nu se paote (pret, in ro e imposibil samd) trebuia sa zica ca nu se poate pt ca... iar nu sa faca misto..sincer consider lipsite de respect unele posturi...poate ca nu toata lumea stie la fel de multe despre tuning...oricum ...numai bine

Link către comentariu

Hai, gata. Eram convins ca se va ajunge la asa ceva si sunt chiar surprins ca nu a iesit balciul si mai mare (s-a mai intamplat).

Stai linistit, Bughy, nu facea nimeni misto de tine personal, asa ceva nu se intampla aici. Incercam doar sa glumim pe o tema care ni s-a parut funny. Sunt convins ca nu a vrut nimeni sa te jigneasca in niciun fel.

Link către comentariu
@ice_2k..imi pare rau sa te contrazic...dar turbina...are legatura cu cercurile din stema/sigla masinii... VW are unul singur...audi are patru cercuri! merci!

Las-o balta, esti doar gelos ca ai mai putine usi si ca atare mai putine turbine :)

Link către comentariu

La vw nr de turbine se calculeaza astfel: 1 cerculet pe grila fata, 1 pe hayon, 1 pe volan, 4 pe capacelele de la jante - in total, noi avem 7 turbine. Plus aia de la motor, 8, dar aia nu e asa importanta.

Oricum, iata in exclusivitate o poza cu turbina pe care mi-am comandat-o din state: mori, zgb-ule!

Link către comentariu
Hai, gata. Eram convins ca se va ajunge la asa ceva si sunt chiar surprins ca nu a iesit balciul si mai mare (s-a mai intamplat).

Stai linistit, Bughy, nu facea nimeni misto de tine personal, asa ceva nu se intampla aici. Incercam doar sa glumim pe o tema care ni s-a parut funny. Sunt convins ca nu a vrut nimeni sa te jigneasca in niciun fel.

Ok.. sa trecem peste tonul avut mai sus de unii si altii ( incerc sa n-o iau personal).

Si totusi as vrea niste lamuriri mai exacte de ce nu se poate, care sunt impedimentele...adik o explicatie argumentata...caci daca as fi stiut n-as mai fi intrebat...multumesc anticipat

Marfa poza cu turbina :blink:

Link către comentariu

Citat "In aria "Masina mea" nu este permisa discutarea problemelor tehnice de nici un fel. Eventualele post-uri de natura tehnica vor fi sterse imediat. "

Pai nu prea se discuta probleme tehnice aici... II poluam lui ZGB topicul despre masina lui... turbinele lui etc...

Link către comentariu
Ieri noapte am zburat la joasa inaltime cu FMM-ul :P

Masina e grava rau.

si tu? :P

intradevar... trage grav si suna grav.

Felicitari ink 1 data!

:P

Link către comentariu

thx baieti...pacat de suspensie ca nu merge cum trebuie,motorina proasta cred (am nimerit un plin naspa) si filtru de motorina cu 13.000km :lol:

Link către comentariu
thx baieti...pacat de suspensie ca nu merge cum trebuie,motorina proasta cred (am nimerit un plin naspa) si filtru de motorina cu 13.000km :)

Nu stiu cum merge , dar arata super tare. Felicitari!

Trebuie ca ai foarte mult curaj sa faci asa ceva! :Driver:

Link către comentariu
thx...dar merge mai bine decat arata parerea mea :P

dap, vazuta "in actiune" si chiar merge foarte grav !! cred ca inca se mai aud niste suspine de bmw cu 6 cilindrii !! :P

Link către comentariu
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!