Jump to content

VW Golf IV TDI ASZ "FMM"

zGb

Postare recomandată

dar inca nu a "scapat" de FMM... :D

oricum..si eu as zice tot la VAG sa ramana...cu toate ca si eu sunt ceva fan Motorsport...

Link către comentariu
  • Replies 825
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• zGb

217

• Bogdan_wrc

87

• nadir@boosted.ro

47

• bbm

30

Top Posters In This Topic

Posted Images

S3 ar fi mai mult decat o alegere inteligenta. Numai din datele oficiale pare sa aiba un potential enorm in plus de performanta. Parerea mea este ca BMW nu mai are stralucirea de odinioara, nu mai pare o optiune atat de...speciala. M3 este fara indoiala un etalon in motorsport, insa potentialul masinii este destul de redus.

Link către comentariu
nadir@boosted.ro

imi cer scuze si vreau sa corectez .... cred ca din graba am scirs ca M3`ul era la o masina si ceva in fata la RS4 asa ca acum corectez si spun ca RS4 era la o masina si ceva in fata la m3 cu toate handicapurile de riguare mentionate mai sus !

Link către comentariu

@zGb Ok man felicitari pt oricare dintre ele , orice ai lua rupi gura targului :lol: dar inainte gandeste-te daca vrei putere bruta sau/si eleganta, comfortul si pune-le in balanta ...adica tu stii mai bine ce vrei de la masina ta....din alea 2 care le-ai zis si eu as merge pe un M3 chiar daca e mai greu(am impresia)

s i....

nu mi-ai raspuns la intrebare : turbina de pe VW FMM(deja omologatul :hainoroc: -ul tau este mai mare (ca si putere) decat cel stock si te rog da-mi un mic detaliu numeric mersi!

Link către comentariu

@Zgb..vroiam sa te intreb de mai mult timp...de la ce vine FMM :hainoroc:?

Link către comentariu

L-am intrebat si eu si mi-a raspuns: "exact de la ce crezi". Deci intelegi tu :hainoroc:

Link către comentariu
nu mi-ai raspuns la intrebare : turbina de pe VW FMM(deja omologatul :hainoroc: -ul tau este mai mare (ca si putere) decat cel stock si te rog da-mi un mic detaliu numeric mersi!

Daca nu ma insel are turbina de transporter...

Link către comentariu

Avand in vedere despre rubrica masina mea nu cred ca sunt chiar asa OT daca intreb ceva poate banal pentru stiutori (de se invata cu timpu' :hainoroc: ) : Motorul face fata la o turbina asa de mare? Cum se manifesta noua turbina pe motor 1.9 ? . Multumesc baieti pt raspunsuri

Link către comentariu

Blocul motor si cu ale lui interne (pistoane, biele, bolturi, arbore cotit samd) fac fata. De obicei chestii anexe ca turbina, ambreiaj, planetare crapa la mariri serioase de putere. Motorul suporta lejer 250CP, altii sunt factorii limitatori

Link către comentariu

dap...motorul suporta si turbina mult mai mare...dar imi trebuie si injectoare pt asa ceva...

intre s3 nou si m3 smg 2nd...cred ca tot pe bmw o sa merg...arata intr-un fel...alearga intr-un fel cutia e intr-un mare fel si mai e si rwd...nu ma intereseaza ca o sa ma bata toate cielourile cu spoilere (sti,evo) sau rs4 etc...masina e un supercar...s3 mai are de mancat vreo 30 de paini sa fie declarat 'everyday supercar' :hainoroc:

alegerea sa fie problema....sa vedem cu lovelele cum e :lol: ... si mai ales ce taxe vor fi pt inmatriculat etc dupa ce intram in ue

Link către comentariu

SMG ala e chiar intr-un mare fel. dar am vazut ca la forumul romanesc se cam plang de ea..desi alte forumuri sunt pline de cuvinte de lauda...

si pozitia de condus este mult peste la M3 decat la audi. parerea mea.

oricum.. ma tot gandesc de unde vine FMM :)

Link către comentariu

Calculator de taxe: http://www.evz.ro/taxeauto.php . Dupa o calculatie rapida, am ajuns la ~6500 E taxe pentru un M3 second hand. Adica ai mai plati un Cielo, de data asta fara spoilere, deci, pana la urma, ai plati in total cat pentru un S3 nou-nout. Sunt de acord ca M3 este un supercar in esenta, dar oare merita? Iar in cazul in care, Doamne-fereste, apare vreo defectiune, nici n-as vrea sa ma gandesc la costurile reparatiilor.

Pana la urma, iti cumperi o masina pe sufletul tau, dar nu uita sa introduci in ecuatie si aspectul practic.

Link către comentariu

Urban 20.4

Extraurban 9.3

Mixt 13.4 Consumul M3 Coupe ....foarte misto nu? Cu cat te duci pana la mare oare? :D

Si daca ajungi teafar( :D ) mai vrei sa faci si sectoare ? :D

P.S. Asta e valabil la noul M3 la vechiul nici nu vreau sa ma gandesc :)

Modificat de dannyb_ro
Link către comentariu

neg: am mai multi prieteni...un smg mers normal prin oras ia cam 13-14, mers mai tare 16....forja only 20...eu zic ca este mai mult decat decent!

Link către comentariu

Auzi zGb ca azi noapte nu aveam somn si ma tot gandeam....oare nu merge ( sau de ce?) sa pui turbina pe fiecare cilindru si injectoare de 2.5 sau 3.0. Ce crapa? cum? si nu in ultimul rand iti faci aparitia joi s-o vad si io live? :P.

Numai bine

Link către comentariu

mai bine te odihneai! :P

oare cum aia de la Veyron nu s-au gandit la fel? :P ca nu au decat 16 cilindri!

Link către comentariu

Ma tot intreb acuma oare cum ar fi sa ai limp mode pe un cilindru :P :P :P Cool man, keep focus on the big picture!

Later edit: Efectiv nu m-am putut abtine !

O sa sterg posturile astea ... dar merita sa mai ramana putin vizibile.

Link către comentariu

@bughy : si eu m-am gandit fff mult la treaba asta...am comanda de galerie demult...dar mi-au zis ca nu pot sa-mi puna decat 3 turbine ca a 4-a efectiv nu ar mai avea loc...injectoare de la v10 tdi...sa vedem daca se poate cu galeria... :P

Link către comentariu

da' de ce sa fim zgarciti? cate 2 turbine pe cilindru!! care ofera mai mult? fara numar!

Link către comentariu

@zGb: M-am uitat acum la mine si am 4 turbine, deci se poate. Mai documenteaza-te. :P

Link către comentariu

stai linistit ca si zgb are 2 deja... ce-i drept, una o cara dupa el in portbagaj, da' oricum :P

Link către comentariu
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!