Jump to content

VW Golf IV TDI ASZ "FMM"

zGb

Postare recomandată

pai n-are de ce sa-ti para rau ca n-am inceput cu 150...ca e acelasi lucru la motor...nici o diferenta...diferentele intre ele le-am eliminat deja...turbina oricum nu se pune ca am mult mai mare si ramane doar intercoolerul...4motion ala era cam tare pt plecari si nu numai dar asta e...

in europa e un lupo tdi 4x4 care e cel mai jmecher si mai e un golf tot 130 cp la baza are vreo 280cp si 300nm ... care doar din soft ajunge lejer la 320cp dar nu vrea sa-l forteze ;) :P

Link către comentariu
  • Replies 825
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• zGb

217

• Bogdan_wrc

87

• nadir@boosted.ro

47

• bbm

30

Top Posters In This Topic

Posted Images

pai n-are de ce sa-ti para rau ca n-am inceput cu 150...ca e acelasi lucru la motor...nici o diferenta...diferentele intre ele le-am eliminat deja...turbina oricum nu se pune ca am mult mai mare si ramane doar intercoolerul...4motion ala era cam tare pt plecari si nu numai dar asta e...

in europa e un lupo tdi 4x4 care e cel mai jmecher si mai e un golf tot 130 cp la baza are vreo 280cp si 300nm ... care doar din soft ajunge lejer la 320cp dar nu vrea sa-l forteze ;) :P

de lupo stiam..dar de Golf nu.. foarte bine..deci daca nu vinzi FMM-ul, sa inteleg ca esti "pe ei". sa le dai bataitza iti uram.

cum alergau jmekerii la Le Mans :P

asa stiam si eu :P :P

Link către comentariu
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

frumoase xenonele dau bine mai ales pe angel eyes Hella :( sa luminezi cat mai bine cu ele si cat mai mult ;)

bafta

Link către comentariu

am vazut live xenoanele combinate cu hella: "laser frate".

mi s-a parut ca bate foarte putin mai sus farul de pe dreapta

Link către comentariu

pai asa e reglat...conform normelor europene farul din stanga bate mai jos si cel din dreapta o idee mai sus...reaglajul era evident pt halogen!

Link către comentariu

zGb da' ce se intampla? am vazut masina pe autovit scoasa la vanzare? pe noi nu ne anunti? :D

Link către comentariu
Cat te-a costat de curiozitate instalatia de xenon cu tot cu montaj?

pretul a fost decent pt mine (a fost un combo de la un prieten) iar montajul 600.000

E bi sau doar faza scurta?

e scurta! daca vrei bi trebuie sa-ti iei 2 kit-uri = dublu ca pret :)

@GIZMO :

@andREI :

am pus-o si eu acolo sa vad daca intereseaza pe cineva...sunt constient ca pe autovit n-am nici cea mai mica sansa iar masina daca reusesc s-o vand o s-o cumpere doar cineva care stie cat de cat ce si cum...ca un om care n-are nici o treaba n-o sa cumpere niciodata un diesel tunat la motor!

intentionez la anu sa schimb masina si o pregatesc si eu din timp!

Link către comentariu

Acum am vazut pozele. Tot respectul pt cel care le-a facut. Dar a avut si materia prima necesara :)

Link către comentariu

cred visa la o pisicutza :D :D :(

dar cred ca se multumeste si cu ceva 1.8T modificat substantial

Link către comentariu

deci sunt foarte nehotarat...mai astept pana la anu sa vad cum e cu vama dupa ce intram in UE pt ca inima mea tot spre m3 bate...i-am aratat deja tatalui meu poze cu noul S3 si i-a placut...sper sa pot sa-l conving. S3 / M3 desi probabil o sa vrea mai mult sa-mi ia S3 pt simplul motiv ca e noua si am garantie...

Link către comentariu
deci sunt foarte nehotarat...mai astept pana la anu sa vad cum e cu vama dupa ce intram in UE pt ca inima mea tot spre m3 bate...i-am aratat deja tatalui meu poze cu noul S3 si i-a placut...sper sa pot sa-l conving. S3 / M3 desi probabil o sa vrea mai mult sa-mi ia S3 pt simplul motiv ca e noua si am garantie...

intre pisici si s3 as alage cu ochii inchisi s3 !!

si acum la obiect, ai remediat cu "murdaria" de pe bara spate?

PS: sa nu te ia inima cind o sa ajungi cu m3 sau s3 la peco in comparatie cu masinuta ta actuala !!

Link către comentariu
intre pisici si s3 as alage cu ochii inchisi s3 !!

si acum la obiect, ai remediat cu "murdaria" de pe bara spate?

PS: sa nu te ia inima cind o sa ajungi cu m3 sau s3 la peco in comparatie cu masinuta ta actuala !!

m3 e46 nu pisica :sbine: ....

fii sigur ca o sa ma ia inima :tomato:

ps : pregatesc 2 suprize la masina soon! stay tuned

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Sal , ce se mai aude cu masina ta (am urmarit postul decat) a venit vreun doritor? Si inca o intrebare: tu ce ai modificat mai exact la turbina? Ai modificat-o cu totul ?Am primit un mail de la un reprezentant Garret de la Galati si mi -a spus sa nu cumva sa pun o turbina pt un motor mai mare pe a mea masina ca-i distrug motorul! Astept raspunsul!

si un P.S. De Subaru Impreza WRX ce ai zice.Da-l incolo de M3.... Din cate am observat tu nu esti interesat de prea mult comfort....si mai ales daca o sa-l modifici nu are rost...parerea mea

Modificat de dannyb_ro
Link către comentariu
nadir@boosted.ro

nu stiu ce i-ai mai facut .... ideea e ca cu ultimul soft .... pe care eu de curand am apucat sa il savurez Trage altfel .... si se prezinta foarte fiabila treaba ;;) ... abia astept sa vad cum va fi si cu suspensiile !

Link către comentariu

@danny : ce sa fac cu un WRX? cand o sa-mi vina suspensiile o sa incerc cu un wrx de pe loc...din mers i-o dau 100% .... poate sa ma gandesc la STI sau la evo10 la anu...dar nici la astea nu ma gandesc...sunt gen cielo cu spoilere, bmw e bmw e m3...in caz ca ma ajuta Dumnezeu sa-mi iau...

evo9 cu un soft si o evacuare consuma la drum lung la 140km/h 14%...ce e asta frate? bataie de joc :vaidecapulmeu:

Link către comentariu
nadir@boosted.ro

deh daca ai fost plecat weekendu asta !!!!!

stii m3`ul lui cristii ..... era cam la o masina o masina si ceva in fata lui Paul(moartea) ... RS4 si gandestete ca Paul HABAR NU ARE ( nu s-a invatat inca cu quatro) sa plece de pe loc !!!!! si s-au dat de pe loc !

btw rs4 are toti caii dupa 7000km pana atunci ecu`ul nu ii da toata puterea !

si daca nu ma insel Cristi are ceva schimbari bune la M !

asa ca pisate pe el de m3 si iatzi noul S3 :D) >:D<

Link către comentariu

Salut Cristi!

Ia-ti S3 ca "potential" are si ala destul...

Link către comentariu
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!