Jump to content

VW Golf IV TDI ASZ "FMM"

zGb

Postare recomandată

camera mea e stricata cred iar cu telefonul nu se vede chiar atat de bine...o s-o spal odata luna si o polishez si o bag la sedinta foto de 400 de poze ;)

Link către comentariu
  • Replies 825
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• zGb

217

• Bogdan_wrc

87

• nadir@boosted.ro

47

• bbm

30

Top Posters In This Topic

Posted Images

eu contest vehement chestia aia cu golfu care se tine dupa 535d...reveniti-va!omu nu ca nu a vrut sa forteze masina,chiar a menajat- probabil..si inca ceva,mai e si dupa sofer!

Link către comentariu

de unde stii catalin cum se misca goflu meu mai nou? :blink:

nu stiu daca ai observat insa chiar ne dadeam nu eram prin oras la semafoare...si sa fim seriosi cand ai o masina de 70000e langa una de 15000e si risti sa-ti iei rusine eu cred c-o fortezi de-i sar capacele...si stai calm omu stia chiar sa plece cu frana and shit nu era afon :)

Link către comentariu
nadir@boosted.ro

felicitari inca o data

arata hmmm

am vazut-o iar ieri ... ma uitam la .:R si nu intelegeam :blink:)

oricum superba !

Link către comentariu

thx nadir ;)

aveti atasat un log mai jos

ps : este facut in treapta 3

ps2 : in treapta a 4-a cam chiar pe la 80 undeva incepe sa incarce turbina si nu trec prin bariera 80km/h in full boost...oricum am scos 5.1s 80-120km/h in tr 4 chiar si asa

ps3 : NU este cel mai puternic soft care-l am...adica nu este gen RACE sau pe acolo, e destul de ridicat dar nu prea mult

Link către comentariu

daca performantele nu mai incanta lumea sa incercam cu niste poze...

..

..

..

..

..

Link către comentariu
daca performantele nu mai incanta lumea sa incercam cu niste poze...

..

..

..

..

:Driver: hahahaha..cat de tare ai zis-o!! daca nici performantele tale.. atunci ma las de meserie... :)

ps: cel putin NICE PICS!! asa da...ca prea nu aveai poze clare cu jucaria pe topic

Modificat de Bogdan_wrc
Link către comentariu

cu placere.. :Driver:

ps: aia ultima ar merita pusa la avatar... :)

Link către comentariu

s-ar vedea asa cum se vede aici... sau aia ultima de la postul #135..

oricum..eu mai atarn pe aici sa vad poze...

ps: sper sa vad si interiorul :Driver:

Modificat de Bogdan_wrc
Link către comentariu

o vad destul de des in facultatea de medicina veterinara. super tare masina :( sa o sapanesti sanatos fara incidente.

Link către comentariu

merci ady

@audi_fan : mai parchez pe acolo ca lucrez in cladirea forum :( merci mult :(

Link către comentariu
merci ady

@audi_fan : mai parchez pe acolo ca lucrez in cladirea forum :)) merci mult :))

Sora mea e la Veterinara si o mai las si pe ea in drumul meu spre Poli, si iti vad masina si o admir si ii spun surorii mele... "Uite, masina asta e a unui baiat de pe forum..." la care ea imi raspunde... "ufff... mai lasa-ma cu forumul tau... si etc" :P :P :P

anyway... e super misto masinutza :)) ps: mai vrem poze asa artistice. (ai facut unele pe acoperisul parcarii de la unirii?)

Link către comentariu

Suuper tare masina, ca sa nu mai zic si de poze, care-s realizate cu stil .

Mai ai alte modificari de facut ?

Cam cat te-a costat tot ? aproximativ ...

Link către comentariu

piesele de pe masina sar de 5000E lejer...si mai am modificari de facut, multe chiar...

@audi_fan : merci dude...ce sa stie fetele astea :D :D :D ... da sunt pe terasa parcarii de la unirea...

creditul pentru poze nu-l merit eu...eu am fost doar cu masina asa ca multumesc lui evl santos si madskillz :offtopic:

Link către comentariu

zGB felicitari pt. ca esti printre putinii care au curajul sa faca o treaba adevarata :D Nu am citit acest topic pana acum pt. ca era vb. despre diesel, dar ... merita :offtopic:

nu stiu cum reusesti ca e cam greu din diverse motive :D

asteptam cu interes proiectul 1.8T. Chiar, de ce 1.8T si nu 1.9 TDI ? Si 1.8T pana in cat vrei sa-l duci ?

Link către comentariu

heh thx dude...probabil daca nu o vand o sa mai ridic FMM-ul la peste 250cp....iar daca o vand nu stiu daca-mi mai iau 1.8T dar daca mi-as lua 1.8T vreau sa-l duc putin peste 300cp altfel n-are sens ;)

Link către comentariu

auzi, incet - incet vrei sa bati recordul la putere pt diesel? sau sa participi la Le mans? ai idee care e cel mai puternic G4 diesel din Europa? ca din RO sunt 99% sigur ca stiu cine...

stii ce imi pare rau? ca nu ai inceput cu un TDI de 150 cu/fara 4motion. 20 de cai contau.. nu?

sa fi fost asa..stii?

http://www.youtube.com/watch?v=1OYK2boj5D4&search=tdi

Link către comentariu
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!