Jump to content

VW Golf IV TDI ASZ "FMM"

zGb

Postare recomandată

Am vazut niste teste comparative si la startul de pe loc 4x4 nu ajuta pe asfalt uscat (aderent); Comparatia era intre bmw, mercedes, audi. Cel mai puternic motor era cel de pe audi. Desi cu cel mai puternic motor audi a iesit cel mai prost. (combinatia 4x4 - cutie l-a tras inapoi); Daca ar fi testat pe pcarosabil umed sau lunecos probabil ar fi iesit primul.

No offense pt. 4x4 !

Link către comentariu
  • Replies 825
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• zGb

217

• Bogdan_wrc

87

• nadir@boosted.ro

47

• bbm

30

Top Posters In This Topic

Posted Images

LA 0-400 M, SAU 0-100 KM/H, 4x4 mai mult incurca la demaraj. vezi teste comparative la aceleasi masini. e si mai grea masina cu 4x4. inclusiv in cartea ta tehnica vezi timpii scosi de masina ta cu si fara 4x4. cea mai buna e RWD, urmata de FWD, si dupa AWD.

zGb... cam la ce te-ai gandit 1.8 T. sa nu spui G4 GTI ca arata prea beton.

sa ne spui reactia lui SpeedeR cand va afla.. dar sa afle "the hard way" :P

mult succes, si bani de motorina/ benzina! asteptam news flash-regulate.

iti tinem pumnii!!

Link către comentariu

1. 1226kg pe talon

2. in mod sigur masina are peste 200 de cai fara probleme...

3. 0-100 sigur sub 7 in acest moment este foarte brutala...reprize n-am masurat

4. toate rotile sunt 8x17 225/45/17 si jantele destul de greute...cuplu este limitat la 410nm maxim parca...sau pe acolo...nu vreau mai mult de 400 cuplu ca inca imi iubesc ambreiajul (care nu a mirosit sau patinat in viata lui de cand am eu masina)

acum sunt in cautare de un 1.8T 180+chip...am chiar un prieten...

@neg : pai un s3 + soft dat in gura ia 20...dar imi permit ca lucrez la EY :P :P

LE : thx bogdan :P

un 4x4 din mers e slab...daca stii cum sa pleci cu fwd bine (ca sa nu mai vorbim de rwd) 4x4 iti ia maxim maxim 2 masini...pe 400m 4x4 e bun primii 100m restu de 300m isi cara tractiunea dupa el degeaba...

Modificat de zGb
Link către comentariu

off topic: ai masurat bara cum te-am rugat ? :P

1.8T vrei vw audi sau seat?

Link către comentariu

daca e sa-mi iau 1.8T imi iau only s3 de 209cp de preferat...n-am masurat ca n-am ruleta d-aia...masuram joi acu sau suna-ma si ne vedem mai devreme...sau chiar azi ne vedem la casa poporului cand ies peste putin timp de la scarbitch! :P

Link către comentariu
nadir@boosted.ro

pot sa zic ca masina are peste 200 de cai !

bravo CRISTI ... tin sa te felicit inca o data pentru rabdarea pe care ai avut-o si pentru ca nu ti-ai pierdut din speranta

masina trage foarte grav am vazut-o live ... pacar ca nu m-am dar cu ea si cu noul soft dar il astept pe ultimul sa vad exact the final fantasy ..... dupa cum zicea si voinea pentru axe mai e de asteptata asa este dar eu zic ca ne va ajuta zgb sa trecem si peste asta sa ne faca o alta surpriza :)

tine-o tot asa .... dupa ce am vazut ieri nu vreau sa ne mai dam :D dar oricum ara o chestie sa ne dam cu varianta aia mai vechie :D

>:offtopic:<

Link către comentariu

cand ai luat masina, ai luat-o special sa iasa asa, sau nu aveai decat planuri mici la ea? si te-ai hotarat pe parcurs?

Link către comentariu

aveam ceva planuri cu ea...dar nu asa de indepartate...planurile initiale erau la modu jante suspensie si un soft ceva...

Link către comentariu

Stiu ca e un subirect delicat, dar cat te-a costat pana acum modificarea?

(4x4 la viteze mari, in curbe face minuni - simtit pe propria piele)

Modificat de rudolf.s
Link către comentariu

Felicitari! Am vazut-o la Metrotehnica pe rampa cand era in lucru. E super.

Inteleg ca softul e custom. Daca nu sunt indiscret cine ti l-a scris ca ma gandesc din ce in ce mai serios la un Garrett GTRS. De montat nu-mi fac probleme dar nu mi-e clar daca e cineva in stare sa scrie softul cum trebuie.

Felicitari inca o data

Link către comentariu

se face greu un soft la nivelul asta...in acest moment am soft de la dragos pe masina

rudolf nu stiu exact dar manopera a fost undeva la 12-13 milioane fara tva

iar turbina + intercoolerul + evacuarea depasesc 1500E ca valoare

Link către comentariu
daca e sa-mi iau 1.8T imi iau only s3 de 209cp de preferat...n-am masurat ca n-am ruleta d-aia...masuram joi acu sau suna-ma si ne vedem mai devreme...sau chiar azi ne vedem la casa poporului cand ies peste putin timp de la scarbitch! :icon_cheesygrin:

e bun si ala de 224 daca -ti pica in mina, nu -l refuza !!

Link către comentariu

iti dai seama ca nu-l refuz pe ala de 224...dar mi l-as dori pe ala de 209-210 ca am vazut ca e foarte laudat :icon_cheesygrin:

Link către comentariu
iti dai seama ca nu-l refuz pe ala de 224...dar mi l-as dori pe ala de 209-210 ca am vazut ca e foarte laudat :(

sa inteleg k e mai bun ala de 210 dekt ala de 224? :icon_cheesygrin:

care ar fi dif intre ele?

Link către comentariu

filmulet cu 535d cu start de pe loc...

535d : 272cp@4400rpm ; 560nm@2000rpm 0-100km/h 6,5s , 0-400m 14,5s @ 157km/h

ps : stergeti extensia zip si lasati doar rar

a doua parte...

Modificat de zGb
Link către comentariu
sa mori tu ca te-ai tinut dupa ala??? :( ;)

pai nu vezi in film? oricum omu zice ca nu prea a fost atent la plecare si in loc s-o tina turata la 2000rpm era putin mai sus si cica a patinat...oricum 535d ala fuge intr-un mare mare stil...e fantastic...s-a tinut cu 645i (la 160 l-a depasit 645i)...unde se vede ca suntem cat de cat egali aveam vreo 150 si incepea bmwu sa vina teapan

Link către comentariu

chiar ca no comment.

daca masina asta fuge in halul atsa...tare sunt curios ce va iesi din viitorul 1.8 T. desi tot nu inteleg de ce vrei sa vinzi? mai bine o pastrezi si iei si 1.8 T.

Link către comentariu

no money for that :angry:

asa le-as vinde pe amandoua si mi-as lua gen s4/m3 :D

Link către comentariu

pai baga poze cu toata masina.. sa vedem si noi cum se vede tot!

apropo...merita semnul asta..l-a castigat pe deplin!!

Link către comentariu
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!