Jump to content

VW Golf IV TDI ASZ "FMM"

zGb

Postare recomandată

Asa mai vii de-acasa zGb, felicitari! O sa vezi ca e o optiune mult mai sanatoasa decat M3 (de SMG sa nici nu mai zic...)

Welcome to THE club! :blink:

Link către comentariu
  • Replies 825
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• zGb

217

• Bogdan_wrc

87

• nadir@boosted.ro

47

• bbm

30

Top Posters In This Topic

Posted Images

Hehe mersi jeff, eu evo9 vroiam sa-mi iau dar am gasit combinatia cu golfu si am zis ca e ok si asta :blink: imi place ffff mult masina dar nici un m3 smg nu mi-ar fi displacut :scratch:

sper ca la vara sa am niscaiva piese pe japoneza nebuna :blink:

Link către comentariu
1. Chiar super pozele.

2. FMM-ule, bravo , felicitari, ai intrat in randul celor abonati la benzinarii. :salut:

3. Eu unul i-as pune turbina de STI din prima si as rezolva situatia.

1. multumesc, dar sunt invatacel :lol:

2. nu e chiar asa de rau. ZGB, de unde alimentezi man, ca benzina adevarata de 98-100 nu exista la noi.

3. nu e chiar asa de simplu, insa cel mai rentabil tuning ar fi cresterea puterii la un 275 de cai, sa nu schimbe prea multe piese. daca "ataca" turbina, deja ar putea sa sara spre 320-350 de cai.

Link către comentariu

Da, si sunt convins ca atunci nu i-ar mai place masina. Ar trage prea grav si el este orientat mai mult spre siguranta decat performanta. La fel ca la Golf :icon_thumright: , doar un safe tuning...

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

update consum (de data asta facut la pompa) 17,5% mers si prin trafic urat si alergata ceva seara + o cursa mica :lol:

Link către comentariu
nadir@boosted.ro

stii ce nu ne-am gandit noi sa facem poze din mers :D

ca sa vada lumea cat de frumoasa e masina ta si in mers nu doar pe loc :D

Link către comentariu

pai cred ca doar tu o vezi...din mers atata timp sa ii faci poze, nadir. :D ca in reclama aia la M5..ca...el filma masina care dobora recordul la viteza :)

Link către comentariu
nadir@boosted.ro

nu e o idee rea :)

o sa imi montez niste camere dar tre sa imi iau si un teleobiectiv pt un zoom mai bun (asta pana isi face si el masina) :*

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

m-a rugat proprietarul actual al golfului sa vorbesc cu cineva daca vrea s-o cumpere pe 10.500 absolut ultimul ban...daca e cineva interesat sa-mi dea un PM!

Link către comentariu
se casatoreste si vrea a6 3.0tdi...din ce zice el masina merge foarte bine si chiar ii place

adica nevasta a spus "ori ma duci la altar cu a6 ori nu merg cu FMM ul " ? ? ! ! :) naspa moment, zgb cind te insori? vezi si tu cum merge piata la a6 :)

PS: poate ramine masina totusi la cineva de pe vw forum , se pare ca toata lumea ii duce dorul :(

Link către comentariu

si eu ii duc dorul...am visat de 3 ori ca am facut schimb inapoi cu ea :)

don baibarac mai trece ceva timp pana ma insor eu...imi place sa o ard burlac :P

Link către comentariu

S-a discutat intre moderatori problema acestui topic, care nu mai este de actualitate avand in vedere ca masina in cauza s-a vandut, iar concluzia este ca posturile despre noua masina a lui Zgb nu isi au locul aici. Daca mai exista discutii despre fosta masina, ok, go ahead. Insa in rest, va rog fara off-topic. Mersi pentru intelegere.

Link către comentariu
nadir@boosted.ro

mi-a zis aseara ca a mai visat-o ... deci pt a 4a wara dar de data asta avea motor si transmisie de subaru!

cred si eu ca ii duce doru dar ce sa ii faci asta e

opinia mea ca moderator al acestei sexiuni este ca acest topic trebuie inchis mai ales ca in ultimul timp este plin de OT`uri

daca si cristi este de aceeasi parere avand in vedere ca este topicul lui il vom inchide daca nu si mai are de zis despre fosta lui masina va raman deschis dar cum a zis si vlad sa se vrb legat de numele topicului.

Link către comentariu

lasa-l mah sa mai posteze aici de fiecare data cand o viseaza :icon_cool:

cand ajungi la benzinarie il visezi varule?

Link către comentariu
nadir@boosted.ro

Lol ce rau ai fost mai Bogdane

dc asa faci tu cand ajungi la benzinarie te gandesti ca la motorinarie traceai mai rar?

Link către comentariu
  • 3 weeks later...

FMM este din nou de vanzare....sorin din VL la pus pe autovit la 11,450 eur....negociabil...cam aiurea nu ?

Link către comentariu
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!