Jump to content

VW Golf IV TDI ASZ "FMM"

zGb

Postare recomandată

E cam greu sa ai 16% in acele conditii de trafis si mers. Eu plecand cu masina rece direct in trafic bara la bara nu scad sub 18.

Link către comentariu
  • Replies 825
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• zGb

217

• Bogdan_wrc

87

• nadir@boosted.ro

47

• bbm

30

Top Posters In This Topic

Posted Images

pai da frate dar eu am subaru :) :( ;) ... ce nu intelegi ca consuma mai putin ca tfsiu ala de 200cp d-apoi ca al tau? :( te pup

ps: eu glumesc...dar din ce zic ceilalti proprietari cam asta reiese

Modificat de zGb
Link către comentariu

ce coment a bagat Vlad :)) tare rau! stie el unde sa dea....

hai Vlad, ca stii ca totusi nu a luat masina asta sa se uite la consum, ..sau la materiale in interior :)

Link către comentariu

Cam mult consuma un cielo din asta modificat ;) glumesc, imi place mult masina si consumul e proportional cu puterea de obicei

Faza cu GPL a fost tare :P

Pune si tu poze de prin interior ca n-am avut ocazia sa vad cu arata, dar nici nu-i cred pe astia de se oftica si zic ca-i gen cielo, ca la cati bani costa un Sugaru deasta :P

Link către comentariu

Chiar super pozele. FMM-ule, bravo , felicitari, ai intrat in randul celor abonati la benzinarii. :lol:

Orice ar spune lumea, nu se compara cu Golful. Masina se preteaza mult mai tare la ce vrei tu de la ea. Eu unul i-as pune turbina de STI din prima si as rezolva situatia. Si mai lasati discutiile despre consum, chiar nu conteaza la genul asta de masini. Daca vroia consum isi lua SDI.

Mult noroc

Link către comentariu

Arata foarte bine masina! Imi place mult... e cel mai reusit WRX! Ca si model, nu ca ar fi al tau, u ZGb! :)

Link către comentariu

Bogdane m-am facut om serios :( mai tarziu turbina de sti...am 2 variante de unde as putea s-o iau. Momentan astept o perioada sa ma acomodez cu consumul

Sarna zyx pt aprecieri pup u :(

Link către comentariu
...Roadrunner...

Foarte tare porsche-ul chinezesc ! :(

Bravo dom' Zgaiba ! E bun la casa omului, mai ales acum iarna.

Consumu' e neinteresant la o astfel de masina. Stiu eu un Tico ieftin, de vinzare, pentru mers la servici :(...

Modificat de ...Roadrunner...
Link către comentariu

E foarte tare masina. Am avut ocazia sa merg cu un STi, ce-i drept, la un moment dat si am ramas profund impresionat de cum urla si pleaca masinuta. I-a dat omul (nu conduceam eu) 200km/h intr-a treia si cand a plecat nu am mai avut timp sa ma agat de manerul usii sa ma tin din cauza fortei de accelerare. E o masina cu tinta fixa: performanta.

In afara de asta am ocazia sa o vad in fiecare zi pt ca lucrez pe langa unde o tine parcata zGB :(

Link către comentariu

cred ca in cateva luni imi iau un smart sa merg si eu gratis ziua prin oras...unde mai pui si faptul ca e mica si parchezi oriunde :rolleyes:

dorule ia mai zi ceva de tico ala :D

merci Andrei :lol: vecinu meu cu serviciul :)

Link către comentariu

Sa stapanesti sanatos masina si sa te bucuri de ea si scuze de offtopic

@ierdnA - poate in treapta a 5-a in a 3-a nu prinde STI-ul 200 (sau prinde pentru ultima data :P )

Link către comentariu
@ierdnA - poate in treapta a 5-a in a 3-a nu prinde STI-ul 200 (sau prinde pentru ultima data :( )

Foarte corect! Treptele sunt scurte (mai ales din cauza transmisie 4x4)

Link către comentariu

Scuze de offtopic:

OK OK , poate am fost eu prea entuziasmat si intr-adevar era vb de a-5-a. Bottom line e ca s-a dus ca draq si campul vizual s-a limitat la o linie ce se ingusta tot mai mult :( .

Awesome car, masina de familie perfecta pentru mai tarziu :D

Link către comentariu

cand se intampla fenomenul plimbarii mele cu wrx-ul tau? Diseara iesim pe undeva d-le ZGB? Un sandw? ceva ?

Link către comentariu
wow, sensational rocket :) . Stii la ce ma refer. Ramasesera aia uimiti la semafor ;)

ce racheta domnu'???chiar asa de tare fuge???si inca e stock!!sa vezi dupa!

Link către comentariu

mersi varu pt cuvintele frumoase :blink:

aseara am dat primele cercuri calumea :D senzation pacat ca n-am avut camera :huh:

Link către comentariu
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!