Jump to content

VW Golf IV TDI ASZ "FMM"

zGb

Postare recomandată

Zyx-ule, mai usor cu limbajul pls. :salut:

Iar Zgb-ule, ia sa ma dai si pe mine, sa vad cum te-ai adaptat la S-AWD.

Link către comentariu
  • Replies 825
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• zGb

217

• Bogdan_wrc

87

• nadir@boosted.ro

47

• bbm

30

Top Posters In This Topic

Posted Images

nadir@boosted.ro

vlade se adapteaza usor masina raspunde mult mai repede si mai legej si ma refer la slide :)

asta datorita masinii care e cam din topor pe transmisie

ma mir ca are si ABS :offtopic:

Link către comentariu

maisna la interior este cam uratica :offtopic: dar who cares? becurile verzi sunt cam iesite din comun zilele astea...dar cine se mai uita la altceva decat la turometru si la vitezometru? cand iti iei asa ceva nu prea mai te uiti la plasticul din interior...decat sa fie usor sa nu atarne :)

da, merita sa fie puse ala culoare...eventual rosii full sau albe cu rosii. gen Seat sau gen Audi.

Link către comentariu

Ma uit la masina ta si ... nu pot decat sa fiu invidios si sa visez si eu la una la fel cand am sa ma fac mare :icon_thumright:

Felicitari de masina !

P.S. parasolarul de pe parbriz este folie pusa ulterior sau asa este el ?

Link către comentariu

Aha, deci e folie. Banuiesc ca este pusa pe interior. Dar ... de ce vrei sa o schimbi ? Arata rau sau te incomodeaza la vizibilitate ?

Te intreb pentru ca si eu vreau sa-mi pun folie pe post de parasolar, pe interiorul parbrizului, si pana acum doar la tine am vazut.

Link către comentariu

asa era pusa pe masina...si vreau s-o dau jos ca nu imi place sa merg cu stres sa ma opreasca politia sa raman fara talon...am mai avut pe golf si n-a fost prea placut

Link către comentariu

sa stii ca nu prea l-am vazut stresat cand conduce wrxu' :D decat cu ochii pe turometru si pe....rezervor.

Link către comentariu

haha ce tare e commentu tau toni :Driver: dar am pus 2 poze...consum? dramatic pt mine fata de tdi...ieri am prins traficul de 6 seara din idm regie pana acasa...blocat peste tot evident am ajuns intr-un final seara am iesit m-am alergat putin cateva plecari in jur de 16.5%

Link către comentariu
  • Administrator

vreti sa va linistesc eu cu consumul ? Eu tind spre 20 prin Bucuresti vinera dupa ce merg 5 zile (de cand a dat frigul am roti de iarna si nu am mai scos PLUSul la plimbare nici pana la gradinita). Noroc ca o mai scot la weekend cate 2-300km sa ramana consumul pe 2 in zona de 16-17.

Link către comentariu
  • Administrator

Ha ha ... asta a fost lovitura sub centura!!

Apropo de lovituri.. ZGB ai avut cielo apoi golf si acum iar interior a'la cielo :) pe Subaru

Link către comentariu

si cielo ala consuma 13 ca umblasem la avans...reisar de mic eram...consumul l-am facut relativ nu stiu daca este corect cel putin mie asa mi se pare corect cum l-am calculatgen...am bagat 13 litrii de benzina uitandu-ma la o pozitie fixa a acului (perpendicular pe o linie d-aia) am mers X km pana am ajuns exact in aceeasi zona si dupa am facut cu regula de 3 simpla...gen daca cu 13 litrii faci x km , cu cati litrii faci 100km? nu e corect? sau sunt eu aiurea? :) si eu m-am gandit ca 16.5 nu e chiar asa dramatic...oricum daca nu ma insel prea tare consuma mai putin ca un 2.0tfsi ;)

Modificat de zGb
Link către comentariu

Cu metoda asta poti sa ai abateri rau de tot, acul de la benzina nu s-o misca el ca ala de Dacie dar nici perfect nu e.

Link către comentariu

m-am gandit si la treaba asta insa avand rezervorul cam mic (55L ca la golf) cand te plimbi prin oras ceva mai mult il vezi efectiv cum scade si m-am gandit ca e cat de cat exact...presupun ca tot la metoda clasica o sa recurg cu plinul ochi mers 100km si plin ochi iar

Link către comentariu
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!