Jump to content

VW Golf IV TDI ASZ "FMM"

zGb

Postare recomandată

nadire stii ca glumesc :censur:

in fine iar masina e vedeta si nici nu aparut..atatea pagini.... si cine stie masina clar?

Link către comentariu
  • Replies 825
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• zGb

217

• Bogdan_wrc

87

• nadir@boosted.ro

47

• bbm

30

Top Posters In This Topic

Posted Images

nadir@boosted.ro

partea cea mai tare este ca pe vwforum s-au scris deja x pagini despre un japunez :censur:

Link către comentariu

voi va entuziasmati mai mult ca mine si nici n-am luat inca masina...stati asa s-o iau si vedem dupa...Doamne ajuta maine e ziua cu panica...acum sunt in service sa dau turbina jos s-o repar rapid

Link către comentariu

am trecut si de nenorocirea cu turbina si chiar surprinzator de bine...atat de bine a facut-o ala de data asta (fata de celelalte dati a schimbat absolut tot nou inclusiv miezul si actuatorul) incat masina merge incredibil...sa zic ca are vreo 6 luni de cand n-a mai mers asa bine mi-a pus zambetu pe buze din nou in seara asta...maine la 11 ma intalnesc cu omu wish me lots of luck...acum ma duc s-o spal ca e nenorocire acolo :vaidecapulmeu:

Link către comentariu
nadir@boosted.ro

succes!

si sper ca wrx`ul sa fie cel putin la fel de ok cum e golfu tau!

tre sa ma dai o tura inainte de a pleaca la munte! :D(( din pacate eu nu mai pot ajunge sper ca nu te-am incurdat dar abia acum 2 ore am aflat ca nu imi dau voie sa parasesc bucurestiul weekendu asta :D(

mama lor cu televiziunea lor!

:) :* acolo jos unde nu bate soarele!

Link către comentariu

huooo nadire....huoo grav. urat servici mai ai mah :D chiar ma bucuram ca vii.

zGb ne bucuram si noi pt tine, ca stim ce masina e si ce om esti :P si pe ce maini ajunge....

plus, ca eu ma bucur ca ma dau o tura gratis cu un wrx :) :D :P si cu piesa dintre volan si scaun buna.

Link către comentariu

o sa pun poze dupa weekend ca ma pregatesc sa plec spre olanesti...

multumesc tuturor de urari :Driver:

me happy

Modificat de zGb
Link către comentariu

bai nea, cum poa sa traga masina WRX. si cum se vede grila aia mare pe capota.... deci f tari senzatii le simti in asa masina, mai ales daca e condusa cum trebuie.

bani de benzina sa fie !!

Link către comentariu

mah nebune...cu ce sa ma dezamagesti? a fost f tare...doar ai vazut reactia mea. astept sa vad dupa soft si evacuare cum face...dar mi-a placut mult. f mult. e mult mai brutala decat A5... e alt thing. alt feeling. ala zici ca etsi cu Star Trek. fuge..dar nu simti deloc. te pacaleste grav. e alta pozitie de stat in scaun..e alta pozitie de condus...alt feeling la interior....e alta mancare de peshte masina. arata intr-un mare fel A5, are alta linie. asta...e frumos pt ochiul unui cunoscator.

nu m-ai dezamagit cu nimic mah...nici tu nici wrxu tau! mai ales...ca am zavut ca le cam ai...cu condusu' :P

daca e sa ma dezamagesti..m-ai dezamgait ca am plecat amandoi fresh la culcare si ca nu am gasit un ATV sa dormi :)

Link către comentariu

In seara asta ti-am vazut-o si eu "live", parcata la tine la bloc. ... just lovely :) Ma intrebam, vazand pozele de mai sus, daca ai in plan si o suspensie sport? Si.. cam care ar fi celelalte planuri? :)

Link către comentariu

Eu intotdeauna am fost fanul nr 1 al lui Subaru WRX (STI)

Deci pot spune doar atat: Exceptional de suberb de exceptionala :angry:

Link către comentariu
nadir@boosted.ro

m-a dat si pe mine :angry:

:angry: chiar dupa ce a inceput sa ninga!

tare rau masina!

abia astept sa te prind.... acum pana ti-o faci!

Link către comentariu

...te-n mufa sa te... zgaiba... ce bine iti sta langa noua masina! Sa te bucuri de ea si sa dea Domnul sa te bucure asa cum vrei! Totusi, ai mare grija! Te pup!

Link către comentariu

Bv ZGB sa o stapanesti sanatos, masina este superba, rotile m-au impresionat f tare

stiu ca asta ti-ai dorit asa ca sa va bucurati impreuna cat mai mult timp

congrats!

Link către comentariu
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!