Jump to content

VW Golf IV TDI ASZ "FMM"

zGb

Postare recomandată

• Replies 825
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• zGb

217

• Bogdan_wrc

87

• nadir@boosted.ro

47

• bbm

30

Top Posters In This Topic

Posted Images

nu stiu cat de fiabila o sa fie masina dar cred ca o sa fie bomba....felicitari

Link către comentariu

treaba cu fiabila e absolut relativa....sunt masini f tunate care au fff multi km si n-au probleme...pe afara vorbesc

Link către comentariu
acum trebuie doar sa o faci sa arate stoc, pentru necunoscatori :D

exact! :D

nu vrei a? :D

Link către comentariu
asta are a/r 53 :D

O sa ai turbo lag de toata frumusetea, dar si cind intra turbina o sa ai presiune pentru a trimite masina pe LUNA!!!

De ce nu se vede codul pe turbina, nu-i pansonat ?

Link către comentariu

turbo lag o sa fie destul evident...dar am scurtat tija actuatorului cu 75mm pt a mai scadea lagul putin...codul nu se vede ca, capacul ala de t4 era in ultimul hal si mi l-a gasit pe asta de cdi mai vechi care era in stare buna si l-a pus...

Link către comentariu

deci eleron RIEGER iti poate face cadou oricine.. (apropo..ce model vrei?) eu vreau sa iti dau o coada d-aia de avion... pusa invers sa iti ofere inversul portantei.. dar de ziua masinii... cand e? 2002...

oricum bomba e putin spus... in ce revista/emisiune/show o vom vedea..?

Link către comentariu
turbo lag o sa fie destul evident...dar am scurtat tija actuatorului cu 75mm pt a mai scadea lagul putin...

Vrei sa spui 7.5mm?

Nu rezolvi mare lucru, adica rezolvi cu turbo lag-ul si cazi in zona de turbo spike-uri masive. S-ar putea ca ECU sa nu le poata controla.

Oricum, multa bafta!

p.s Cine-ti modifica chip-ul? crocodilul :D ?

Link către comentariu

7,5mm da evident sorry my bad :D

da...croco power :D :D :D el mi-a zis sa ajustez vntul

Link către comentariu

cred ca masina o sa traga dar sint curios cum o sa pleci de pe loc......primele 2 trepte usor......

Link către comentariu

:D deja eu la cei 130 cp si nu pot sa pun tot cuplu pe sosea, deja 1 si 2 face figuri scartaie cauciucurile de le ia naiba deci eu unul cred ca o sa fie belea mare cu plecarea de pe loc, de ce nu schimbi si cutia, punei una de 150 cp

Link către comentariu

lol it's the same shit...asz=arl ca motor cutie ambreiaj...difera turbina softu si intercooleru...precum si tragarul din fata si radiatoarele de apa si aer conditionat sunt putin diferite din cauza ca exista si fmic...

cu plecatu o sa vad...am 225/45/17 scartaia rau si inainte dar aveam plecari super bune...la benzina e mai nasol sa pleci cu fwd la putere mare decat la diesel...

Link către comentariu

am luat masina mai devreme si acum am lasat-o la borla sa continui evacuarea...

impresii : sunt cu softul vechi si scot fum iar turbina intra tarziu la cam la 2500...de la 3000 incepe sa traga calumea...scoate un sunet orgasmic si cand schimb vitezele la fel...la 4500rpm e inca in frenzy si nu se opreste trage sensibil mai bine...dupa niste ture in forta am pus mana pe tubulatura si era destul de rece...astept acum sa scot catalizatorul si continui cu 63.5 direct pana in turbina...a trebuit sa tai din bara ca nu intrau coturile de la intercooler si o sa mai tai s-o fac ceva mai frumos estetic...

probleme : singura problema este ca picura f putin pe la returul de ulei dar se rezolva saptamana viitoare

si acum niste poze!

cel din stanga e "the wizard" care a facut toata treaba la masina...

Link către comentariu

Auzi am citit ca ai fatu tot felul de modificari pe la masina... Cati cai ai acuma pe ea ca e foarte impresionanta... A si ca fapt divers cat iti consuma diesel-ul acuma ;) ca sigur nu se mai incadreaza la 7% ...

Link către comentariu

pai nu poti sa faci cumva din reglajul tijei ca turbo sa intre mult mai repede? ca eu unul zic, ca intra mult prea sus

Link către comentariu

Ma bucur sa vad modificari "adevarate" si la noi pe forum. Pana acum vazusem asa ceva doar pe Vortex.

Bravo, zGb! Este o masina despre care se poate spune ca "the show matches the go" (sunt multi nefericiti de prin oras care pot confirma ;) )

Link către comentariu

thx alex ;)

cipos...daca citesti mai sus tocmai asta scrie ca am facut...a fost scurtata tija actuatorului cu 7.5mm....incarca la 2700rpm cam asa...e din cauza softului (nu ca ar fi el aiurea) dar nu e deloc ce trebuie pentru setupul meu actual...

tir : masina asta n-a consumat in viata ei 7-8 in oras...hai poate 8.5 cand eram prea linistit...in rest 10...

Modificat de zGb
Link către comentariu

Impresionant! :D ;)

Intercooler-ul arata foarte tare, hai mai repede la mare sa ma minunez si eu de racheta!

Link către comentariu

deci am fost la un drumulet...se misca fenomenal dupa 100km/h si nu am soft...am dat talpa de la 80 la 200 si m-am oprit sa pun mana pe tubulatura si la dracu cu ea ca era R.E.C.E. e tare faza ca daca stau pe loc cu ea sau merg incet se incalzesc tevile de la motor :D :D :D

Link către comentariu
deci am fost la un drumulet...se misca fenomenal dupa 100km/h si nu am soft...am dat talpa de la 80 la 200 si m-am oprit sa pun mana pe tubulatura si la dracu cu ea ca era R.E.C.E. e tare faza ca daca stau pe loc cu ea sau merg incet se incalzesc tevile de la motor :D :D :D

acum ca ai FMIC imens , ai observat cumva daca se incalzeste motorul mai mult sau mai repede? cum sta acul la temperatura apei? ma gindesc daca acel FMIC imens "opreste" aerul care tb sa raceasca radiatorul de apa?!?!? cum e treaba?

Link către comentariu

@chris vin in curand

@bbm : nu m-am uitat special la treaba asta dar mi se pare ca e ca inainte sincer...

Link către comentariu
@chris vin in curand

@bbm : nu m-am uitat special la treaba asta dar mi se pare ca e ca inainte sincer...

cat de curand? :D :D

Link către comentariu

You're an inspiration to us all zGb! :D

Acum serios vorbind, bravo! Asteptam filmulete acum, la nivelul asta pozele devin depasite :D

Link către comentariu

si filmuletele sunt depasite...masina live joi la intalnire :D

Modificat de zGb
Link către comentariu

...si ala din stanga e marius, electriceanul. :)

Super echipa la Metrotehnica, in frunte cu Culi! :D

Link către comentariu
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!