Jump to content

VW Golf IV TDI ASZ "FMM"

zGb

Postare recomandată

albastru si conduri aurii, asta e moartea pasiunii :blink:

iti urez in avanpremiera s-o stapinesti sanatos si sa aveti grija unu' de altu'.

curios sint insa de ce vrea respectivu' sa treaca de la awd la fwd;

Link către comentariu
  • Replies 825
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• zGb

217

• Bogdan_wrc

87

• nadir@boosted.ro

47

• bbm

30

Top Posters In This Topic

Posted Images

mpa@tuninggarage

Daca treci de la un leasing de benzina... la un non leasing de diesel (220 cp) inseamna ca nu mai ai bani dar nu vrei sa renunti la putere... cel putin asta deduc eu///

Link către comentariu

omu a facut intr-un an si putin 38.000km...el e din valcea prietena lui din prahova or something si face naveta...il indoaie benzina nu-si mai poate permite sa tina o masina care consuma atat de mult...simple as that :)

eu cand i-am spus initial ca e foarte posibil sa-l incing "din mers" el s-a speriat ca nu vrea masina puternica si vrea doar un diesel cu cai decenti sa consume putin si l-am pus cu picioarele pe pamant vis-a-vis de consum

Link către comentariu
nadir@boosted.ro

foarte tare

cred ca nici in visul tau nu credeai ca vei putea face un asa schimb :icon_thumright:. (asta cand iti doreai tu subaru)

ideea e ca o sa iti fie dor de stii tu seara aia cu boxeru :))... si cat despre "ffumigena" sunt fff multe alte dieselui care nu fug nici macar jumate din cat fugea FMM`u si dau mult mai mult fum!

respect pt ce ai facut dintr-un amarat de golf :D (vagonu saracului)

pot spune ca este cu adevarat o masina reusita si ca are si sare si piper!

abia astept sa ma dai cu noua ta jucarie! sa facem comparatie :P

Link către comentariu
...Roadrunner...

Felicitari sefu'... s-o stapinesti sanatos...

Apropo de "Cielo cu eleron si spoilere"... Asta de ti-l iei mata' e creatie pe linga WRX-u' nou, care dupa parerea mea e fix Lanos AWD :).

Link către comentariu

Ce culoare e Subaru si daca poti spune ce numar are ca sunt din Valcea:) si ma gandesc ca il stiu din trafic

Link către comentariu
il indoaie benzina nu-si mai poate permite sa tina o masina care consuma atat de mult...simple as that :(

ce s-ar face astia fara noi sa-i salvam ? :)

Link către comentariu

ZGB, astept telefon vineri seara si nu mai mergem la Genin acolo ca nu m-a atras in mod special. :) :( . Astept sa vad masina, daca sandw. ala special de la killer chicken nu-l dai :) :(

Link către comentariu
am zis si eu "ce-am auzit", n-am dat cu paru'...

ca or fi 800, ca or fi 500 cert e masina care urmeaza sa si-o cumpere zgaiba are potential mare

nu dau man cu parul , scuze daca asta s -a inteles; masina respectiva de 500-550 de cai este sti (si a ajuns la acea putere dupa ce s-a investit in ea inca o data costul masinii de noua) in timp ce zgb va avea un wrx

Link către comentariu
ZGB, astept telefon vineri seara ...

Stai bre Godo la coada...ca poate zGb vine si pe la Olanesti ca asa a zis (si este multi care il asteapta)...da sa zicem ca il asteptam sambata. Zgaiba, vezi ca te astept cu o sticla de aghiasma "Sfantul Daniel's"...o spargem de masina sa-i facem botezu' :( :(

Link către comentariu

unde s-a ajuns domle..se da pe pile... :(

bine mah..bagati-va voi primii cate 10 min, ca eu ma bag mai la coada sa ramana mai mult :(

Link către comentariu

mda..si asta e o prob.. dar ii fac alteva..il mai las cateva zile sa isi revina financiar si dupa aia...il rog sa ma plimbe :(

Link către comentariu

vai pai daca sare toata lumea...n-o sa am benzina :angry: stati asa s-o iau...maine schimb turbina la golf fulger ca iar are probleme (PS: SA NU VA DUCETI LA NEA TRAIAN IN VIATA VOASTRA) asa...se va face totul pe garantie inclusiv manopera suportata de acest NEA TRAIAN (fortat de imprejurimi sa zicem) ... cipos vine cumva la intalnire? ca va trebui sa port o discutie ceva mai neortodoxa si cu acest individ zilele astea

Link către comentariu
nadir@boosted.ro

ce sa faci c0i asa e tre sa te conformezi!

eu vin cu fratele banny si cu surioara cola sau pepsic cum ai fost tu invatat de mik si o sticla de apa plate pe care sa o golim si sa facem in ea combinatia perfecta :huh: stii tu ca pe vremurile bune :(

si de restu vedem noi 1-2 ture prin oras :blink:)

oricum eu sun de partea lui rapier ca bine zice :(

pt astia mai tinerei sa veniti cu boul inaripat ca eu beau sec:D

Link către comentariu

vino mah cu Octavia ca avea cauciucuri bune !! ca presimt ca ramanem fara lapte cu cacao !

Link către comentariu

am uitat sa specific ceva caterinca pt fani si cunoscatori :)

nadir si bogdan va las sa ghiciti ce cauciucuri are subaru pe el in acest moment :D

Link către comentariu
nadir@boosted.ro

=))

pai cum altfel inafara de !

doar tot pe serpentine va placea cum gemeau cauciucurile din skoditza mea!

Link către comentariu

nu pot sa cred :sbine:...pai alea sunt stock si pe STIurile alea de 800 de cai :lol:) si am auzit ca si pe unele porscheuri portocalii. :icon_thumright:

Link către comentariu

pai bai, eu va stric toata combinatia, si pot si cred ca am sa ma plimb primul cu ZGB. Sau printre primii. Varianta este urmatoarea. Stiu unde sta si ma duc si-i blochez masina. Pana nu ma plimba nu plec si s-a dus si olanestiul vostru si tot. Si daca ma enervez il blochez cu 2 masini sau vorba aia, fac o reclamatie ca e parcat pe trotuar si poate ii apar niste stalpi si nu mai are pe unde sa iasa. Asa ca, mai bine sa ma lasati sa fac eu primele ture, ca daca nu .......... :D :D :)

Link către comentariu

daca pune godo prob cu reclamatia...am cam pierdut toti teren.. .:D

Victor, ban de ban ? :D

eu ma plimb dupa ce schimba gumele... :) ca l-am avzut ce stie sa faca cu cauciucuri de genul ala.

Link către comentariu
nadir@boosted.ro

ontopic ca va tai!

bogdane ai ceva impotriva cu cauciucurile alea? gandestete ca fata de skoda asta este si awd!

:lol:

Link către comentariu
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!