Jump to content

VW Golf IV TDI ASZ "FMM"

zGb

Postare recomandată

inca n-am luat nimic totusi sa nu ne agitam vedeti primul post de pe pagina asta :)

din pacate am vrut sa caut azi dosarul pt golf unde aveam tot inclusiv cartea de identitate + toate facturile cu masina...si din pacate nu-l gasesc deloc...asta o sa fie o mare problema...o sa incerc sa-l mai caut si maine poimaine sper totusi sa-l gasesc...in alta ordine de idei stie cineva ce ar trebui sa fac sa-mi procur alta carte de identitate in cazul in care n-o mai gasesc pe asta?

iar cu wrx-ul am mai avut o tentativa fix acum 1 an tot in noiembrie...nu m-a determinat nimic pur si simplu cu asta am gasit schimbul si echitabil la bani...masina se poate face usor o racheta turbo 4x4...deci e ok e mai pt mine poti sa-i dai gusha cat vrei e japoneza tine...benzina sa ai :) oricum nu cred ca o s-o duc la stadiul de RS4 killer ci o las pe la un 330cp maxim

nadir socul o sa fie doar la consum ca la interior inainte de golf veneam de pe un cielo acum intru intr-un cielo o idee mai modern si mai aratos dar super tare d.p.d.v. mecanic :)

sper sa fie totul ok...maine cred ca termin cu firma de leasing sa-mi dea ok-ul final

cauta cartea ca daca ajungi la RAR pt duplicat......mai bine iti tai........

Link către comentariu
  • Replies 825
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• zGb

217

• Bogdan_wrc

87

• nadir@boosted.ro

47

• bbm

30

Top Posters In This Topic

Posted Images

mpa@tuninggarage
cauta cartea ca daca ajungi la RAR pt duplicat......mai bine iti tai........

Daca nu o gasesti sub nici o forma.... mai bine dai un telefon decat sa iti tai...

Link către comentariu
Felicitari balena. Asteptam programul de modificari. ;) :P

nu e vorba de un program de modificari, daca veti citi mai la inceputurile acestui topic, acum un an zgb a mai avut in calcule un wrx si atunci a prezentat si programul de modificari : evacuare si "blow job" aka blow off valve !! si acum mai rid cind imi aduc aminte de postul lui zgb

Link către comentariu

Si daca totusi nu gasesti C.I., ai de mers la monitor oficial ptr a declara CI-ul pierdut, Udriste unde faci o cerere si dupa la RAR!!

Link către comentariu

dap am vorbit la rar se rezolva cam in 2 zile maxim...intre timp mi s-a aprobat intreg dosarul de leasing totul este ok...maine dimineata la prima ora ma duc sa-mi fac buletinul (ca il am expirat de prin septembrie :D) si dupa ma duc la rar sa iau hartia respectiva cu care ma duc la udriste si monitorul oficial...astept sa iasa buletinul apoi iau si cartea si dupa sper intr-un final si subaru...sper sa se termine cu bine totul pt toti ca vine iarna si trebuie awd :D :D

Link către comentariu
mpa@tuninggarage

Ma inscriu la plimbare si la turbina. :D :D :D

Sa ai grija cu Sugaru asta mic.... ca ia benzina... ca de la tzatza

Link către comentariu

AM GASIT DOSARUL ma scuzati ca sunt asa entuziasmat sunt atat de fericit incat sunt destul de baut acum :D :lol: mai ramane sa-mi scot buletinul in 2 zile si se pare ca voi lua masina pana in weekend :lol: :lol: :lol:

Link către comentariu

bafta la asteptat pana in we... si bafta cu masina ca vad ca esti foarte incantat ca o vei lua.

mie sincer imi pare rau ca "pleci" dintre noi cu golful tau... ca era un simbol al forumului.

Link către comentariu
AM GASIT DOSARUL ma scuzati ca sunt asa entuziasmat sunt atat de fericit incat sunt destul de baut acum :D :lol: mai ramane sa-mi scot buletinul in 2 zile si se pare ca voi lua masina pana in weekend :lol: :lol: :lol:

bravo bah uitucule, pina in ultimul moment nu vrea "fumigena" sa plece de la tine :)

Link către comentariu

bah zGb nu faci o plimbare in weeeknd la Valcea sa ne arati jucaria? curbe, drum bun.... hai ac donam fiecare cate 1l de whisky...aaa...ptiu..pardon benzina. :lol:

o sa ne fie dor de fumigena asta :lol: vb lu' bbm.

Link către comentariu

Man...numerele sa le pastrezi ca sunt de referinta :lol: ...si daca iti papa benzina mult, te tractez eu cu dizelu' pana la Olanesti

Link către comentariu

:icon_thumright: ma pregatesc sa plec pt buletin...sa speram ca maxim maine il am. Si mie imi pare intr-un fel rau ca dau golful dar pe de alta parte nu-l mai suport il am de 3 ani de zile m-am plictisit GROAZNIC de el si de tractiune fata...eu cred ca sunt mai mult incantat ca dau golful decat ca-mi iau subaru sincer...nu mai urmaream subaru dar asta a fost sa fie chiar in ultimul timp ma reorientasem spre un A4 3.0TDI quattro S-line. O sa fie foarte greu cu consumul dar macar n-o sa mai dau fum :blink: ... sper sa ajung cu ea la olanesti :angry:

Link către comentariu

ai uitat? fum inseamna in trecut putere ... la 130 de cai stock nu dadeai fum. si acum cum ii vei mai lua fata lui voinea cu 5torm prin buc sa il bagi in ceata?:))

Link către comentariu

mai pui ca am auzit de subaru prin bucuresti de 800cp, cine stie, poate tu-l faci de 1000cp :))

parerea mea e ca ai facut o alegere f. buna, felicitari

Link către comentariu
mpa@tuninggarage
cred ca o sa ai ban pe forum aici ;)

Mah rautacios esti... Ureazai macar la plural..

Sa aiba ban-i si nu numai pe forum.... ca benzina e pe bani...

Link către comentariu
mai pui ca am auzit de subaru prin bucuresti de 800cp, cine stie, poate tu-l faci de 1000cp :)parerea mea e ca ai facut o alegere f. buna, felicitari
da, este subaru meu ...... si mai am si o pisica prin curte, are 40 de kg si vineaza porumbeii ce zboara pe deasupra casei la minim 100 de m inaltime.......nu mai crede si tu tot ce "zboara"
Sa aiba ban-i si nu numai pe forum.... ca benzina e pe bani...
bine zis, zgb = viitor actionar petrom, un fel de JR Ewing al forumului Modificat de bbm
Link către comentariu

ce caterinca :evil:

mersi victor de urari :cheers: dar masina mai mult de 330-350cp nu vreau s-o urc...joi la ora 14-15 scot buletinul si vineri dimineata vine gagiu in bucuresti sa rezolvam totul deci 99% vineri am alta masina :icon_rambo:

acum o sa ma interesez la benzinariile MOL ca vreau sa-mi fac un card de carburant...masina nu consuma exagerat cum credeti voi poate doar la drum daca o ti in facaletze brute sa ia 12-13 dar in oras n-am auzit nici un posesor de wrx/forester 2.5xt sa sara de 13-15 (si cunosc cativa) mers normal nici incet nici tare ziua cu tot cu trafic ceea ce mie mi-e cam greu sa cred avand in vedere ca 2.5T de pe volvo/focus st consuma 18-20% dar e si in 5 pistoane si nu o fi atat de echilibrat ca boxeru de subaru...who knows...

Link către comentariu

de card sunt si eu interesat :icon_rambo: sa dai detalii.

dar e mai buna aia de la Mol decat Petrom 99+ ?

Link către comentariu

Foloseste Petrom TopPremium99+. :D Cat despre consum, va fi ceva mai mare, dar nu cred ca va sari de 18 daca mergi "nici prea prea, nici foarte foarte". :blink:

Link către comentariu

am zis si eu "ce-am auzit", n-am dat cu paru'...

ca or fi 800, ca or fi 500 cert e masina care urmeaza sa si-o cumpere zgaiba are potential mare

Link către comentariu
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!