Jump to content

VW Golf IV TDI ASZ "FMM"

zGb

Postare recomandată

• Replies 825
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• zGb

217

• Bogdan_wrc

87

• nadir@boosted.ro

47

• bbm

30

Top Posters In This Topic

Posted Images

scumfreak a fost pe aproape dar nu-mi iau STI ca e prea brutal de oras si de o masina de folos daily + ca consuma enorm fata de altele

Link către comentariu

Da vii cu ea la Olanesti? :rolleyes: Asa...ca sa ne faci in ciuda... Si acum ca FMM-ul s-a dus...raman eu CU CEL MAI MULT FUUUMMM.... NUUU VREEAUUU !

Link către comentariu

daca nu intervine nici o problema si am si cascaval vin cu ea la olanesti :emthup: ca nu e chiar asa departe

Link către comentariu

Focus ST? :) Eu zic sa facem un poll. :P

LE: acum am vazut ca zisesei ca si 4x4, deci ST-ul iese din schema...

Modificat de Bestie
Link către comentariu
nadir@boosted.ro

ma oamenilor

chiar nu intelegeti?

cate masini cu motor intre 1900 si 3000 TURBO benzina 4x4 stiti?

Link către comentariu
sa fie m3 smg ? :)

asta imi doresc cel mai mult dar momentan am alte prioritati si nu gasesc una in leasing si schimb cum am gasit-o pe asta...plus ca un m3 smg trebuie minim 2004 maxim 70k km si foarte full...si ala e scump iar taxa de inmatriculare e 6500euro...deci :P

sper sa nu se razgandeasca ala sau ceva inca nu-mi vine sa cred cel putin pt mine ar fi prea marfa si totul ar fi prea simplu sa reusesc schimbul asta...sper sa ma vedeti cu ea si sa nu va fi agitat degeaba :P

Modificat de zGb
Link către comentariu

nooooooo...la banii de S3 gasesc masini mai jmechere inclusiv M...oricum am zis ca e putin mai mare de 2000cmc turbo 4x4...cineva a fost fooaaaarrrrte aproape :) ... masina stock nu spune prea multe dar cu putini bani se face RS4 killer :P

Link către comentariu
e cumva un wrx 2,5 turbo de 230 cp :P

ai ghicit, ti ai cistigat dreptul de a-i face plinul in prima saptamina lui ZGB :)

Link către comentariu

de cand il stiu pe zGb, tot STI ii face cu ochiul. ma bucur sa isi fi indeplinit visul :blink:

Link către comentariu
  • Administrator
ai ghicit, ti ai cistigat dreptul de a-i face plinul in prima saptamina lui ZGB :)

plinurile.... :D

Felicitari!

o masina cinste!

Link către comentariu

Aaaaa,ti-ai luat taxi cu eleron pana la urma! :D Sa-l stapanesti sanatos! :)

Link către comentariu

Intr-un post mai vechi de-al tau afirmai ca Impreza, Lancer sunt un fel de "Cielo cu spoilere". Ce te-a facut sa-ti schimbi impresia si sa-ti cumperi o masina japoneza?

Anyway, masina e tare desi nu este STI si daca te ocupi de ea macar cum te-ai ocupat de Golf...o sa iasa si RS4 killer. :lol:

Link către comentariu

poate totusi ne zici si noua exact ce masina ti-ai luat si pune si niste poze nu ne mai tine atat in suspans -_-

Link către comentariu
mpa@tuninggarage

Subaru Impreza WRX 2.5 AWD

daca nu ma inseala cititul mai sus si nu cred ca a luat nimic inca... cred ca asteapta o finalizare de tranzactie

Link către comentariu
nadir@boosted.ro

grasule vei avea 2 socuri!

1 consumu

2 interiorul de cielo :P

apoi o sa te obisnuiesti !!!!

poti sa il faci ff usor sa fie rs4 kiler dar ai grija cu cutia de wrx! ... pacat ca nu e plug & play aia de sti

in rest ai vazut ce stie razvan :P sau ce stia tunu :D

Link către comentariu

inca n-am luat nimic totusi sa nu ne agitam vedeti primul post de pe pagina asta :)

din pacate am vrut sa caut azi dosarul pt golf unde aveam tot inclusiv cartea de identitate + toate facturile cu masina...si din pacate nu-l gasesc deloc...asta o sa fie o mare problema...o sa incerc sa-l mai caut si maine poimaine sper totusi sa-l gasesc...in alta ordine de idei stie cineva ce ar trebui sa fac sa-mi procur alta carte de identitate in cazul in care n-o mai gasesc pe asta?

iar cu wrx-ul am mai avut o tentativa fix acum 1 an tot in noiembrie...nu m-a determinat nimic pur si simplu cu asta am gasit schimbul si echitabil la bani...masina se poate face usor o racheta turbo 4x4...deci e ok e mai pt mine poti sa-i dai gusha cat vrei e japoneza tine...benzina sa ai :) oricum nu cred ca o s-o duc la stadiul de RS4 killer ci o las pe la un 330cp maxim

nadir socul o sa fie doar la consum ca la interior inainte de golf veneam de pe un cielo acum intru intr-un cielo o idee mai modern si mai aratos dar super tare d.p.d.v. mecanic :)

sper sa fie totul ok...maine cred ca termin cu firma de leasing sa-mi dea ok-ul final

Link către comentariu
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!