Jump to content

VW Golf IV TDI ASZ "FMM"

zGb

Postare recomandată

Oricum, pe bune, sa il pui in rama pe cel vechi (ambreiajul). Ca este un erou.

Link către comentariu
  • Replies 825
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• zGb

217

• Bogdan_wrc

87

• nadir@boosted.ro

47

• bbm

30

Top Posters In This Topic

Posted Images

• 1 month later...

daca pleaca in astea 2 saptamani, urmeaza un turbo benzina 4x4 si nu e VAG...masina va pleca pe un fel de schimb :rolleyes:

Link către comentariu

esti dispus la diferenta de consum? :rolleyes:

eu pun banii pe subaru sau mitsu :)

Link către comentariu

si nissan skyline r34 e 4x4 turbo benzina...:P;) , dar deja miroase a basm (sau mai stii) pana atunci merg pe mana lui Bogdan_wrc

Link către comentariu

e sa nu exageram cu skyline ca totusi vreau o masina cat de cat mai noua :lol:

serifule inca nu ma felicita ca nu e 100%...din vorbe e 100% maine ma duc sa alerg dupa acte dar pana nu ma vad cu masina nimic nu e sigur :lol:

bogdane consumul chiar o sa fie o problema socanta in primele luni pana ma obisnuiesc...ca nu ia 10-11% cat iti ia tie s3-u :P

Modificat de zGb
Link către comentariu

las frate, asta sa fie prob :lol: sa fuga masina ca de consum nu s-a plans nici unu cand ii da talpa :lol:

Link către comentariu

deja am depus dosarul de leasing a fost acceptat...omul care imi va lua masina a anuntat firma de leasing ca eu voi prelua leasingul...masina e inca in garantie am verificat...daune au fost doar minore in parcare, se pare ca saptamana viitoare ma voi putea bucura de noua masina :D (sper sa nu se intample nimic intre timp)

Link către comentariu

Si totusi ... care e noua masina, acum ca este 100%. Nu de alta dar nu mai am unghii sa rod.

Link către comentariu

pai nu e 100% inca...pana nu vad masina aia la mine nu e nimic 100% chiar daca ne-am pus de comun acord la anumite lucruri...inca nu zic :)

Link către comentariu

m-am decis sa va zic. Urmatoarea masina a lu` zgb va fi foarte tare.

Se numeste : ************** :) :lol:

Zgb-ule, ma o sa-mi fie dor sa merg cu FMM-ul diesel care injosea benzinare nervoase..... Sper ca ai zis pa la cuplu :( :(

Na ce le mai faci tu acum la smecherii cu decapotabile? Cum le mai dai fum sa respire ??? :)

Modificat de godoroja
Link către comentariu

chiar nu stiu ce sa le mai fac :) doar ii alerg grav si atat (daca o sa am bani de benzina :))

motorul o sa aibe destul cuplu, dupa ce o sa bag o suma considerabila in el o sa fie si mai bine :lol: ...e putin mai mare de 2.0T

Link către comentariu
nadir@boosted.ro

STF de umflat ce esti

oricum e marfa ..... tre sa ai grija cu cutia care e cam fragila :blink:

in reste super bijuterie

Link către comentariu
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!