Jump to content

VW Golf IV TDI ASZ "FMM"

zGb

Postare recomandată

azi am trecut pe la service sa vad daca au taiat bara si am ramas socat sa vad ca masina e toata gata...sincer a iesit mult peste asteptarile mele cand am auzit ca va trebui bara taiata...astept impresiile voastre :)inca 2

post-1303-1184158554_thumb.jpg

post-1303-1184158562_thumb.jpg

post-1303-1184158604_thumb.jpg

post-1303-1184158608_thumb.jpg

Link către comentariu
  • Replies 825
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• zGb

217

• Bogdan_wrc

87

• nadir@boosted.ro

47

• bbm

30

Top Posters In This Topic

Posted Images

Impecabil, a iesit....sincer nu m-ar deranja deloc, ca s-a taiat din bara atata timp cat arata super biine ... :rolleyes:

Link către comentariu

HA! Dracusorului i se vad cornitele.... :rolleyes: . Super masina.

Link către comentariu

bravo, f bine a iesit. :rolleyes: hai ca arata f bine.

Link către comentariu

a iesit bine de tot...

dar schimba numarul pe fata.... masina zici k e scoasa din cutie... in schimb numaru... :rolleyes:

Link către comentariu

A iesit ff bine , nici nu zici ca au taiat :icon_thumright: ..poate din numar. Grila & capota o sa le lasi asa?

Link către comentariu

1. Felicitari ! A iesit bine.

2. Grila stock arata ... foarte stock :icon_thumright:

3. Decupajele in partea de jos a barei sunt chiar ok, np.

4. (s-a mai zis, stiu) SCHIMBA NR-ul ala ca arata nu foarte bine :)

Bafta!

Link către comentariu
nadir@boosted.ro

felicitari arata superb

adica bara e dementiala se vede prea shmeker doar pt cunoscatori :)

pacat ca nu mai e bad boy look

dar sa stii ca arta super :P) fffoarte ciudat mi s-a parut sigla de la vw :icon_thumright: dar te obijnuiesti :P)

sa o stapanesti sanatos!

Link către comentariu
  • Administrator

clar ai nevoie de alt model de grila fata.. Felicitari pentru alegerea cu bara de R32.

Link către comentariu

Frate a iesit foarte tare...ma bucur ca e "back in business" :icon_thumright: Si imi place ca nu se mai vede tubulatura de la intercooler ca inainte. Acum e mult mai discret. Dupa cum au zis insa si colegii mei:

1. NUMARUL

2. Bad Boy look

3. Sigla jos.

Link către comentariu

serios, mie imi place cum arata si asa. e ca un .:R32 scos din fabrica si fuge corespunzator.

Link către comentariu

Salut. Ai o masina superba din toate punctele de vedere :icon_thumright: . Cati BHP ai acum mai exact daca nu te superi :salut: ? Iar bara fata de R32 mi se pare cea mai potrivita :lol: . Sper k nu te superi k m-am jucat si eu putzin cu o poza a masinii :lol: .

Mult respect si bafta

ricdesignkg1.th.jpg

ricdesign2rw4.th.jpg

Link către comentariu

va multumesc pt pareri...prea rau ati sarit pe mine pt numar normal ca-l schimb dar d-abia scosesem masina din service :(

luni am numere noi :(

masina mie personal imi place enorm cum a iesit si sunt foarte fericit ca n-am lufturi si vopseaua e super ok...asa o las nu-i mai fac absolut nici o modificare de capota sau grija sau pleoape sau etc...i like it this way :(

@brabus : ce-mi arati tu acolo asta a avut masina in ultimii 2 ani numai ca aveam o bara mult mai frumoasa :(

Modificat de zGb
Link către comentariu
nadir@boosted.ro

varule iti zic un singur lucru

fa-o asa cum simtzi tu ca pana acum ai facut perfect totul!

Link către comentariu

ai nou ai nou :RO flag: ... dar parca e o regula a frumusetii general valabile la g4 :P

bafta! :P

Link către comentariu

da, mah arata bine live. las-o asa... :icon_thumright:

Link către comentariu
  • 4 weeks later...

Arata zuper si fara bad boy look sau alte modificari.Toata chestia e sa-ti placa tie.In rest...spor la condus.

PS: eu as opta pentru A3 TFSI Quattro :rolleyes: :)

Link către comentariu
  • 4 weeks later...

nici o noutate? :rolleyes:

eu stateam azi in masina si ma gandeam...de ce imi pare cunoscut ZGB in numarul unei masini.(stiu stiu..al tau e FMM dar totusi)

ete ca sa vezi :lol: IMG_3249.jpg

Modificat de Brabus
Link către comentariu

Stai ca am si eu o masina (Bora) in oras cu nr SJ-XX-ZGB... asa ca fiti pregatiti pentru dominatia ZGB-ului :icon_thumright:.

Modificat de claudiu_83
Link către comentariu

eu imi doream sa-mi rezerv (dar nu se mai poate tine un numar) B-66-ZGB si cand ajung la mare l-am vazut pe un opel astra si am luat-o razna de nervi :blink: asta e

pai noutati cu masina nu prea sunt decat rele...turbina scapa fff mult ulei (reparata f prost se pare) chiar maine ma duc in service sa o dau jos

in alta ordine de idei ambreiajul s-a saturat sa mai tina asa ca a inceput sa patineze drept urmare o sa-l schimb si pe el dupa ce o sa-i fac o rama si sa-l atarn de perete pe cel vechi :)

Link către comentariu
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!