Jump to content

VW Golf IV TDI ASZ "FMM"

zGb

Postare recomandată

Asteptam varianta finala cu cai mai multi si mai puternici.

Link către comentariu
  • Replies 825
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• zGb

217

• Bogdan_wrc

87

• nadir@boosted.ro

47

• bbm

30

Top Posters In This Topic

Posted Images

ce te tine de la noul ax cu came...?

Link către comentariu
Publicat (modificat)
deci sa inteleg ca sa rezolvat mica problema pe care o aveai ieri, ma bucur sa aud asta

bafta in continuare

btw: am inteles ca o arzi in seara asta pe magheru open top style :ceuameni: :tomato:

inca n-am rezolvat m-am dat cu masina asa cum era :tomato:

am primit o explicatie pertinenta si maine incerc ceva...nu din soft ci hardware sa zic asa...e foarte posibil sa se rezolve (teoretic ar trebui, daca nu umblam la soft) ... da diseara o ardem cabrio :screwy:

@bogdan : unde sa gasesti asa ceva? eu am cautat si n-am gasit si oricum nu mai pun axa cu came ca vreau s-o dau...

Modificat de zGb
Link către comentariu
nadir@boosted.ro

vezi boss daca aveai si tu placute era treaba aseara :icon_thumright:)

Link către comentariu

buey, iar vorbiti codat? :)

varule, nu stiu unde ca nu m-am interesat...dar pe la TDIforum, pe forumul mk4.uk aia o au modificata? ca am vazut tdi de 130 dus la peste 250...

Link către comentariu

bogdane ibiza aia are axa cu came dar nu stiu de unde oricum nu ma mai intereseaza :Driver:

turbina de pe masina se vinde gasiti linkul in semnatura mea...

Link către comentariu

Hai frate, faci odata cazanul ala? Mereu ai o problema si nu trage bine. Chiar, a tras vreodata bine? :icon_cool: Vreau sa merg si eu cu ea dupa ce e gata.

Link către comentariu

O fi dezamagit de rezultatul referendumului :icon_cool: ;) ...

Link către comentariu

nu e gata ma :icon_cool:

am depistat problema...e mecanica si nu din soft...sa vad maine ce rezolv...

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Tocmai am prins o frantura de stire pe PrimaTV in care am vazut FMM-ul lovit :blink: Mai mult nu am vazut...Sper ca nu ai patit nimic.

Modificat de Cata_B
Link către comentariu
Tocmai am prins o frantura de stire pe PrimaTV in care am vazut FMM-ul lovit :blink: Mai mult nu am vazut...Sper ca nu ai patit nimic.

Detalii ? E bine? Masina in ce stare e?

Link către comentariu

Repet, nici eu nu am prins decat o frantura....am inteles ca s-a lovit de o Dacie dar FMM-ul la prima vedere parca nu era asa de sifonat.....bara fata parca era sparta in partea stanga.

Link către comentariu

nu e rau...exista alt topic vedeti ca am pus poze acolo :D

tot raul inspre bine masina va iesi mai frumoasa :D

Link către comentariu

Cel mai important e ca nu ai patit nimic :D Oricum abia astept sa vad masina refacuta. Sunt sigur ca va arata si mai bine :D

Link către comentariu
...exista alt topic vedeti ca am pus poze acolo :rolleyes:

Nu zic ca nu e acest topic, dar eu nu l-am gasit :soothe[1]:

Link către comentariu
  • 3 weeks later...

In ce stadiu mai e masina? Eu unul abia astept s-o vad cu noul look :)

Link către comentariu

astept restul de piese sa ajunga la service si saptamana viitoare intra in operatie masina :rolleyes:

Link către comentariu
  • 3 weeks later...

tare imputita treaba cu tuningul...evident ca nu incape bara de intercooler si cu mare parere de rau trebuie s-o tai :icon_thumright: ma doare sufletul ca e originala dar asta e...alta problema e ca am pus farul si culoarea de la un angel eye la altul difera :rolleyes: trebuie sa vad daca pot sa le fac pe amandoua la fel

Link către comentariu

si ce daca trebuie sa tai din bara? Preferai sa tai intercooler-ul? :) :P

Link către comentariu

hai cu masina pe strada inapoi ca ne e dor de ea :)

Link către comentariu
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!