Jump to content

VW Golf IV TDI ASZ "FMM"

zGb

Postare recomandată

Asteptam varianta finala cu cai mai multi si mai puternici.

Link către comentariu
  • Replies 825
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• zGb

217

• Bogdan_wrc

87

• nadir@boosted.ro

47

• bbm

30

Top Posters In This Topic

Posted Images

ce te tine de la noul ax cu came...?

Link către comentariu
Publicat (modificat)
  Shtrumf2k a scris:
deci sa inteleg ca sa rezolvat mica problema pe care o aveai ieri, ma bucur sa aud asta

bafta in continuare

btw: am inteles ca o arzi in seara asta pe magheru open top style :ceuameni: :tomato:

inca n-am rezolvat m-am dat cu masina asa cum era :tomato:

am primit o explicatie pertinenta si maine incerc ceva...nu din soft ci hardware sa zic asa...e foarte posibil sa se rezolve (teoretic ar trebui, daca nu umblam la soft) ... da diseara o ardem cabrio :screwy:

@bogdan : unde sa gasesti asa ceva? eu am cautat si n-am gasit si oricum nu mai pun axa cu came ca vreau s-o dau...

Modificat de zGb
Link către comentariu
nadir@boosted.ro

vezi boss daca aveai si tu placute era treaba aseara :icon_thumright:)

Link către comentariu

buey, iar vorbiti codat? :)

varule, nu stiu unde ca nu m-am interesat...dar pe la TDIforum, pe forumul mk4.uk aia o au modificata? ca am vazut tdi de 130 dus la peste 250...

Link către comentariu

bogdane ibiza aia are axa cu came dar nu stiu de unde oricum nu ma mai intereseaza :Driver:

turbina de pe masina se vinde gasiti linkul in semnatura mea...

Link către comentariu

Hai frate, faci odata cazanul ala? Mereu ai o problema si nu trage bine. Chiar, a tras vreodata bine? :icon_cool: Vreau sa merg si eu cu ea dupa ce e gata.

Link către comentariu

O fi dezamagit de rezultatul referendumului :icon_cool: ;) ...

Link către comentariu

nu e gata ma :icon_cool:

am depistat problema...e mecanica si nu din soft...sa vad maine ce rezolv...

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Tocmai am prins o frantura de stire pe PrimaTV in care am vazut FMM-ul lovit :blink: Mai mult nu am vazut...Sper ca nu ai patit nimic.

Modificat de Cata_B
Link către comentariu
  Cata_B a scris:
Tocmai am prins o frantura de stire pe PrimaTV in care am vazut FMM-ul lovit :blink: Mai mult nu am vazut...Sper ca nu ai patit nimic.

Detalii ? E bine? Masina in ce stare e?

Link către comentariu

Repet, nici eu nu am prins decat o frantura....am inteles ca s-a lovit de o Dacie dar FMM-ul la prima vedere parca nu era asa de sifonat.....bara fata parca era sparta in partea stanga.

Link către comentariu

nu e rau...exista alt topic vedeti ca am pus poze acolo :D

tot raul inspre bine masina va iesi mai frumoasa :D

Link către comentariu

Cel mai important e ca nu ai patit nimic :D Oricum abia astept sa vad masina refacuta. Sunt sigur ca va arata si mai bine :D

Link către comentariu
  zGb a scris:
...exista alt topic vedeti ca am pus poze acolo :rolleyes:

Nu zic ca nu e acest topic, dar eu nu l-am gasit :soothe[1]:

Link către comentariu
  • 3 weeks later...

In ce stadiu mai e masina? Eu unul abia astept s-o vad cu noul look :)

Link către comentariu

astept restul de piese sa ajunga la service si saptamana viitoare intra in operatie masina :rolleyes:

Link către comentariu
  • 3 weeks later...

tare imputita treaba cu tuningul...evident ca nu incape bara de intercooler si cu mare parere de rau trebuie s-o tai :icon_thumright: ma doare sufletul ca e originala dar asta e...alta problema e ca am pus farul si culoarea de la un angel eye la altul difera :rolleyes: trebuie sa vad daca pot sa le fac pe amandoua la fel

Link către comentariu

si ce daca trebuie sa tai din bara? Preferai sa tai intercooler-ul? :) :P

Link către comentariu

hai cu masina pe strada inapoi ca ne e dor de ea :)

Link către comentariu
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!