Jump to content

VW Golf IV TDI ASZ "FMM"

zGb

Postare recomandată

• Replies 825
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• zGb

217

• Bogdan_wrc

87

• nadir@boosted.ro

47

• bbm

30

Top Posters In This Topic

Posted Images

Eu cred ca-l zapaceste ZGB-ul. Am asa un feeling. :10[1]: :question:

P.S. Pana una alta te iau de acasa si miercurea asta si dupa aia gata :lol:.

Modificat de godoroja
Link către comentariu

@homeboy : ce anume sa dau? kitul de putere sau masina? :blink:

vlad dadeam 4 masini din mers unui x5 4.6is....zilele trecute nu stiu ce-a avut masina mea d-abia si d-abia l-am batut...adica 1 masina si putin...tocmai la 150 am inceput sa ma duc mai bine...m-am dat cu x5u sa ma conving ca nu-mi trage masina asta dupa ce cupra noua mi-a dat 2 masini si am inebunit

ps : si de pe loc am cocosat 4.6is-ul cu tot cu plecarea lui nesimtita :lol:

ps2 : godo ce zici ca nu inteleg? :lol: sau vorbesti cu vlad? :lol:

Link către comentariu
ps2 : godo ce zici ca nu inteleg? :D sau vorbesti cu vlad? :)

Era pt vlad - fotbal miercuri - oricum ZGB daca iti fuge masina ar fi bine sa fugi si tu asa ca ce zici de un fotbal. pe tine te pot lua fara pb de acasa miercuri in jur de 18:00...

Link către comentariu

Ma gandeam ca la 6.6 suta cat anunta 4.6-le, erai pe acolo...si apoi se ducea, ca deh, are peste 120 CP mai mult ca tine.

Link către comentariu

da are sanse mari de pe loc...din mers n-am ce povesti cu el si nici cu wrx-ul nou...dar de pe loc sunt drama masinile am mers cu amandoua...

Link către comentariu
nadir@boosted.ro

ce ma grasule era sa te dea chioru?

sau e vrb de GID?

apropo de vanzarea chitului de upgrade ma intreba un prieten daca il dai la ce bani te-ai gandii?

Link către comentariu
da are sanse mari de pe loc...din mers n-am ce povesti cu el si nici cu wrx-ul nou...dar de pe loc sunt drama masinile am mers cu amandoua...

da, ai cuplu foarte mare cred, eu ar trebui sa trec la stage 350 ca sa fac fata. oricum imi place mult ce ai facut tu acolo.

Link către comentariu

multumesc :)

homeboy & nadir : inca nu m-am gandit la nici un pret sincer...daca e cineva chiar interesat discutam si vedem...nadir nu de GID vorbeam ma...cu chioru direct :)

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

am fost la un suc cu un gti edition 30 dsg si am baut cum trebuie...scorul final a fost 1-1 +1 cursa in care am plecat din greseala din turbo lag si am ratat a 3-a de oboseala...am ramas destul de impresionat again de masina mea...iar de gti aniversar dsg...e o masina senzationala

Link către comentariu

ah si am uitat sa zic...masina este in noul nr al revistei COX :icon_thumright:

Link către comentariu

Dupa cateva ore de citit am ajuns la sfarsit.Imi place ce ai facut la ea,nu imi place ca o vinzi.Dupa atata munca si efort depus,eu unul nu as vindeo nici in ruptul capului.Zici ca dai kit-ul de turbo de pe ea.Da-mi un mesaj cu utlimul pret si daca ai pe cineva care sa mi-l si monteze.Bafta in continuare

Link către comentariu

turbina a cedat ieri venind dispre medias...noroc ca a crapat pe la predeal...impropriu spus a crapat ca nu s-a spart s-a rupt axul...n-a scos pic de gram de ulei...cand am dat jos turbina am ramas socat ce galerie infecta aveam si cate gaze pierdeam si cat de obturata era...mecanicii mi-au spus ca dupa ce o rezolv masina va fugi MULT mai rau din cauza ca era obturata si pierdeam foarte multa presiune...maine pe la 12 iau turbina (cu compresor mai mare :o am luat garnituri noi...sper sa iasa super okay...wish me luck :o

Link către comentariu

iti tinem pumnii...

se poate sa fuga mai tare???!!

bafta!

Link către comentariu

am mare incredere in ce-o sa iasa...planez ambele flanse de la galerie si de la turbina sa se pupe perfect...stii cum aveam motorul negru (plin de fum) ... pierdeam presiune EXACT de acolo + ca gaura din galerie era fix 45% din capacitatea ei acoperita :shock: + ca o sa am compresorul o idee mai mare...this helps too :)

Link către comentariu
nadir@boosted.ro

oho

deci daia aveai tu motoru negru :)

oricum abia astept sa vad cum o sa fie cu noul turbo ;)

hibridul asta de o sa il pui acum din ce o sa fie alcatuit? nu ne zici si noua sau e secret?

abia astept sa vad acum daca te mai face noua cupra ;))

Link către comentariu

succes cu micul R19 TDI. un R32 fara 4motion.

Link către comentariu

acum plec sa iau turbina...omu zice ca mi-a pus un compresor cu 1mm mai mare (desi ma indoiesc dar sa trecem peste:)) , mi-a planat flansa de la galerie insa nu mi-a largit gaura din galerie ca cica a rupt 2 freze...o sa fac o poza sa vedeti cam cat de obturata e :D si mai incerc sa ma duc cu ea in alta parte azi poate o mai largesc...merci bogdan :D

Link către comentariu
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!