Jump to content

VW Golf IV TDI ASZ "FMM"

zGb

Postare recomandată

• Replies 825
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• zGb

217

• Bogdan_wrc

87

• nadir@boosted.ro

47

• bbm

30

Top Posters In This Topic

Posted Images

Deci:

Trage frumos... ;) Mult mai frumos ca un Gti5 tunat normal fara modificari hardware. Pe repriza de la 40 in a 2-a se indeparteaza de mine cand schimb a 4-a. Pe final are 3-4 masini. Nici nu fumega excesiv si arata si frumos.

ZGB, TypeR-ul respectiv mi-a dat vreo 2 masini dar astea le-am luat din start pt. ca s-a plecat de la 30km/h in a 2-a la cererea lui, ceea ce era prea putin pt. turbina mea. Banuiesc ca are ceva modificari.

Vlad, te-a sunat?

PS

M-am prezentat cu o Astra H 1.9cdti 150cp de fabrica + chip fara modificari hardware de nici un fel, nici macar un filtru. Pe Beltronics are 6.23 suta si 14.68s 400m. Cu Leonul n-avea rost sa-l scot din casa.

Modificat de Deceunink
Link către comentariu

Da, m-a sunat, ne-am vazut, dar nu m-am dat cu el. Ci m-am dat cu ZYX-ul. Si supriza: din mers, e acolo cu mine. In cel mai bun caz, il bat cu o masina si un pic. In rest, e in coasta mea. Trebuie sa mai astept cam 5.000 km pana se lasa cu adevarat motorul (acum am 2.500km). Oricum, felicitari pentru Polo GTI si Miltek. Good job.

Link către comentariu

Bravo zGB :Driver: ..masina ta e model pentru mine!Daca as fi avut banii ceruti de tine ti-as fi cumparat-o pe loc :)

Link către comentariu

zGb cat iti cosuma tie in oras? si in afara? o folosesti masina zi de zi?

merci...

Link către comentariu

zGb cati km are motorul tau?si cam cat ulei consuma dupa modificarile facute?

m-as apuca si eu de-o treaba.:Driver: ce trebuie urmarit in primul rand cand vrei sa faci o treaba de asta?

Modificat de ygor
Link către comentariu

Nu ca ash fi ontopic or something dar nu prea inteleg ce aveti cu zgb saracu a investit bani in masina lui si chiar fuge foarte grav si arata beton!In ceea ce il vriveste pe doru_14 am si eu o intrebare :daca vin eu cu leonul meu cu tractiune fata ne dam pe un drum virajat?Asa de fun,sa vedem daca iti dau 2 sate sau doar unul.Eu chiar sunt curios daca poti sa te tzii 1 km dupa mine.Iti zic eu ca nu ai nici o treaba am mai incercat chestia asta cu un a4 1.8t quatro si in singurul loc unde intradevar era mai avantajat era in acul de par unde intradevar putea sa intre mai tare.Dar in schimb pe curbe stranse,largi shicane nu avea nici o treaba cu mine!Nu ma consider mare sofer sau ceva de genul dar iti garantez ca te pierd.

Iar pentru zapada stai linistit gasim noi un jeep 4x4 si rezolvam si problema aia.

Later edit: acum am citit pe topicul tau dorule ,cum sa te dai pe serpentine cu pachetul drumuri grele si 15cm garda la sol?Ai de gand sa ne canti la harpa si nu stii cum sa o faci?Imi retrag provocarea,my bad, am crezut si eu ca ai suspensie si tu dar cu suspensia stock si pachetul drumuri grele da-te singur.

Modificat de im570rm
Link către comentariu

ygor motorul meu are 94.000km in acest moment si consuma la fel de mult ulei ca si cand era de fabrica in conditiile cum merg eu...daca il forjezi intruna presupun ca, consuma ceva ulei ca orice motor de altfel dar n-am avut asemenea curiozitati...5W40 consuma sub 1l la 15.000km iar 0W30 (am avut 1 sg data castrol ll2) a consumat mai mult din cauza ca e mai subtire si chiar imi scapa uleiul pe la capacul motorului (lucru care la 5W40 nu l-am patit niciodata) cert e ca am completat 1l la 10.000km cu 0W30

people : va rog ignorati-l pe doru el vorbeste povesti mai bine ne vedem noi de ale noastre si de pasiunile care ne unesc

Link către comentariu

haideti mai sa revenim la FMM, sa lasam liniute si cine pe cine face. Pana una alta admir un FMM din spate la fostu` senat - pe desktop. Nice pics :D

Modificat de godoroja
Link către comentariu

deci nu pot sa cred la ce s-a ajuns parca e celebrul forum de pe 4......ing, unde se lauda toti ca iti dau nspe masini pana la nu stiu ce viteza cu start din mers, de pe loc , pe nu stiu ce vreme, etc!

credeam ca sunteti oameni in toata firea si nu stati de certuri aiurea!

daca vreti sa va ciondaniti aiurea intre voi pe forumuri faceti-o pe altele ! lasati-l pe asta nepatat ca este asa de bine sa vezi ca se discuta la obiect , nu discutii despre orgoliul fiecaruia !

bafta!

Link către comentariu
ygor motorul meu are 94.000km in acest moment si consuma la fel de mult ulei ca si cand era de fabrica in conditiile cum merg eu...daca il forjezi intruna presupun ca, consuma ceva ulei ca orice motor de altfel dar n-am avut asemenea curiozitati...5W40 consuma sub 1l la 15.000km iar 0W30 (am avut 1 sg data castrol ll2) a consumat mai mult din cauza ca e mai subtire si chiar imi scapa uleiul pe la capacul motorului (lucru care la 5W40 nu l-am patit niciodata) cert e ca am completat 1l la 10.000km cu 0W30

people : va rog ignorati-l pe doru el vorbeste povesti mai bine ne vedem noi de ale noastre si de pasiunile care ne unesc

bun si ce tre sa urmaresc la o masina ca sa fac o treaba?

Link către comentariu

Asa e.. ,dar nu mi se pare corect sa stau cu mana in san cand se face o nedreptate ,mai ales daca este adusa unui prieten de al meu.

In rest ...toate bune si frumoase ca masina lu zgb :D

Modificat de im570rm
Link către comentariu

sar'na faraoane :X te pup

@ygor : pai depinde foarte mult cati km are masina ta si cum s-a mers inainte cu ea...cum s-a schimbat uleiul, daca a fost ulei bun etc...oricum poti sa te apuci chiar daca nu stii treburile astea insa e de preferat sa nu ai peste 200.000km sa faci tuning hard...

Link către comentariu
nadir@boosted.ro

daca a avt grija sa schimbe uleiul la timp asa cum ai facut tu si a pus ulei de calitate cred ca poate face si la un r de km mai ridicat... oricum schimba turbina :D

e foarte adevarat proverbul ala cum iti asterni asa dormi! so cu cat ai mai multe grija de motor (asta nu inseamna un mers de "mos" ci un ulei bun si schimbat la timp) cu atat te va tine si el mai mult!

zgb ai niste poze noi dc nu le postezi?

oricum frumoasa foc...... ti-a venit suspensia?

Link către comentariu

Ce miscare pe aici! :P

deceunink ti-am zis foarte clar ca beltronics = kkt comparat cu realitatea...il poti folosi doar sa vezi niste diferente dar nu trebuie sa te iei dupa acele date

cand ne dadeam din mers 1 secunda stateai langa mine pana intra turbina dupa care ma tot duc intruna pe la 180 in ambele cazuri erai foarte in spate 3 masini sigur nu erau :) tine minte ca am un soft destul de "soft" si voinea poate sa confirme...oricum multumesc pt aprecieri :P

Apreciez ce-mi zici tu dar DACA introduci greutatea corecta, eroarea e foarte mica.

Stateam langa tine pe a 2-a, ai prins 2 masini pe a 3-a si probabil inca 2 pe a 4-a. Daca ai alte teorii iti stau la dispozitie, de data asta nu cu rezervorul plin si nu cu prietena in dreapta. Ok? Astept un semn.

Precum ti-am zis si poate sa-ti confirme Ceky, am 0.1 bari in plus fata de stock si 0.15 bari in plus la overboost adica KKA. Masina o folosesc zilnic si ma intereseaza mai mult sa fie drivable decat sa-l "fac" pe ZGB. In plus masina are 1390kg in talon fata de 1226kg din talonul tau. In seara respectiva aveam 1390+50=1440kg fata de 1226 ai tai.

In plus, am acceptat conditiile tale sa plecam de la 40km/h. Data viitoare sper ca o sa fii de acord ca se pleaca de pe loc. Ca n-ai cauciucuri, suspensie sau altceva e problema ta. Pune-ti.

cat despre CTR are doar o admisie injen (3-4cp) si o toba finala atat...eu sincer nu stiu ce era in capul tau zicand ca-l faci fara probleme pacat ca nu stii ca CTR-ul este o minune de fabrica...leonul de ce nu avea sens sa-l scoti? trage mai prost sau ai modificari mai serioase? te intreb pt ca in vara m-am dat cu un baiat foarte mandru de leonul lui top sport 4x4 180cp + soft si evacuare si a ramas terifiat cand la 100 am trecut foarte violent de el (precizez ca au fost 2 curse cu start de pe loc)

Baiatul cu CTR poate sa vina daca doreste. Baiatul e super OK.

acum am citit mai bine partea cu "nu-l descuraja te rog" acum nu stiu ce subtilitati ai tu cu doru dar eu inteleg altceva din fraza asta si te intreb...sincer credeai ca ai vreo sansa? nu vreau sa par rau dar am specificat destul de clar cam cum se misca masina mea...apropo ce ti-a zis ceky inainte sa ne dam ca am uitat sa te intreb? :)

Ca s-ar mira sa am vreo sansa dar imi ureaza succes. Pe Doru il tot astept de vreo luna sa bem un pahar si nu apare, astea erau "subtilitatile".

ps2 : deceunink masina mea inca ruleaza cu filtru de fabrica :P

Cum ti-am zis si la telefon, am o parere foarte buna despre tine, chiar nu m-as fi asteptat sa-ti montezi filtru "sport"

Link către comentariu

sunt constient ca te dezavantajeaza greutatea insa de pe loc te rog frumos sa ma crezi pe cuvant ca sansele iti sunt diminuate sensibil...am cauciucuri noi 0km dar inca nu vreau sa le pun...si cu alea noi o sa am o plecare foarte buna mai ales daca sunt 15grade+ ... cauta si tu printre paginile astea ... m-am tot dat cu diverse masini mai nimeni nu mi-a plecat in fata chiar si tu tractiune spate (ursuleti cu autoblocant etc...inclusiv m3 e30) ... un singur baiat mi-a plecat destul de bine in fata cu un urs si presupun ca din cauza rotilor 14" sau 15" avea...si vezi ca din greseala am mai prins plecari aproape odata cu quattro ;) in fine chiar n-au sens povestile aici cert este ca, cand o sa-mi vina chefu sa-mi pun gumele noi si o sa-mi reglez softul ne auzim la un telefon s-o dam elegant nu asa de pomana ;) poate intre timp pun si eu macar un filtru green sa inghita turbina aia o idee mai bine ca prea o simt sugrumata

ps : era sa uit...si eu folosesc masina zilnic chiar azi am facut 150km prin oras cu multa treaba si crede-ma ca e mai mult decat drivable...iar la drum e orgasm pur fata de oras si liniute seci ;)

Link către comentariu

Cu plecarea stau foarte bine comparativ cu orice masina cu tractiune fatza. Aici se simte IDS+ din greu. Eu mi-am format o opinie, sunt convins ca e de belea la drum. Felicitari pentru masina si merci ca ai acceptat, pentru mine ai fost o baza de date foarte mare, am preferat sa stiu cum stau cu tine decat sa ma dau cu zeci de masini.

Nu ti-am raspuns cu Leonul. Pai diferenta intre ala tunat si Astra e cam cea dintre tine si mine deci chiar nu te-as fi deranjat cu Leonul. Plus ca pe plecarea de pe loc e dezastruos, topaie ca dracu.

Link către comentariu

thx godo :)

deceunink pleci cu sisteme? nu-ti da in nas? multumesc inca o data de aprecieri...aranjeaza leonu ca e mult mai potent decat astra trust me :D

in alta ordine de idei am montat provizoriu BMC-ul lui strumfu eu fiind destul de sceptic in privinta acestui filtru desi am auzit multe cuvinte de lauda despre el pe motoarele turbo benzina...rezultatul : :) :) :D atat de tare m-a socat incat astazi am facut pe dracu-n 4 si mi-am gasit unu sh folosit 10.000km pt ca unul nou e 300 de euro bani care nu prea i-as da pe un filtru...deci diseara ma duc sa-l iau...imi place zgomotul enorm iar raspunsul turbinei acum este senzational + faptul ca scot ceva mai putin fum am observat...simply amazing

nadir am suspensia de aproape 1 luna ma :D e miez :)

Modificat de zGb
Link către comentariu

ESP il decuplez. IDS+ il folosesc pentru controlul suspensiei pe plecare, intareste amortizoarele si nu se lasa pe spate deloc.

Chip per chip ca sa zic asa, Leonul e victima si consuma dublu in general. Are mare potential de tuning dar nu cred c-o sa trec vreodata de altceva in afara de chip in domeniul asta.

Intre timp am ajuns la concluzia ca diesel rulz :)

Link către comentariu
  • 3 weeks later...

Vad ca ai in planuri multe schimbari.Si eu tot motor ASZ am deocamdata doar ii pun cip.M-ar interesa evacuarea propusa de tine.Ce pret are?Vreau sa mearga bine dar nu vreau sa scurtez foarte tare viata motorului.Mai astept sugestii pt schkmbari

Link către comentariu

planurile mele sunt sa vand masina...apropo te-ar interesa tot kit-ul de upgrade de putere de pe masina mea? nu m-am gandit niciodata asa dar poate mi-ar fi mai usor s-o vand cine stie...

Link către comentariu
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!