Jump to content

VW Golf IV TDI ASZ "FMM"

zGb

Postare recomandată

Ar trebui sa ii spune "ZGB-The most wanted R-TDi" apropo,pozele imi aduc aminte de joc :)

Link către comentariu
  • Replies 825
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• zGb

217

• Bogdan_wrc

87

• nadir@boosted.ro

47

• bbm

30

Top Posters In This Topic

Posted Images

deci... ce poze... ce masina... ce efecte... ce marfa... erai in joc man??? underground, ceva... marfa RAU...

Link către comentariu

multumesc foarte frumos baieti apreciez maxim vorbele voastre ;) ;)

aseara dupa vreo 2 luni m-am alergat si eu putin cu masina...nu stiu ce s-a-ntamplat, cred ca am prins motorina buna (sar'na patriciu) sau ceva dar fata de ultima oara cand m-am alergat cu ea a tras surprinzator de bine ;) si nu i-am mai facut nimic intre timp...dar urmeaza ;)

Modificat de zGb
Link către comentariu

pai dupa ce m-am dat cu fusco...am prins un aniversar 4 usi manual evacuare (downpipe 76 restul 69 fara toba finala) + soft normal nu agresiv zicea el 270cp...a fost mai mult decat onorabil :banghead:

Link către comentariu

hai sa zicem ca postul ala a fost pt numaratoare, ca iti dai seama ca stiam..sau crezi ca sunt vreun ghicitor sa pun linkul exact ala :banghead:

Link către comentariu
nadir@boosted.ro

mda bulangiule nu m-ai sunat sa imi zici ce i-ai facut omului cu aniversarul pe la otopeni pe acolo!

tre sa rasfoiesc forumul sa ma uit (ce e drept si eu am uitat) :P

oricum sper ca i-ai dat-o pt ca nu degeaba nu ne-am vazut in seara aia :(

Modificat de nadir
Link către comentariu
oricum lasand de o parte totul,masina ta imi place foarte mult si de fiecare data cand merg la ruby sa mananc vin sa ti-o admir.este super. imi place mai ales mufa albastra de la intercooler cum se vede. daca vrei intr-o zi sa ii masori performantele sa imi zici te ajut cu jucaria mea.. ;),adik cu pda-ul cu obd2 bluetooth

si by the way suntem vecini stau pe voronet.

Salut,am si eu o mufa pe bluetooth dar nu prea merege pe pda din cauza softului de pe cd nu se pupa cu pda ,pe lap imi merge.Am inteles ca ai cumparat un soft de pe net poate imi vinzi si mie softul sau imi spui de unde sa il iau,te rog.

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Nu mai este nevoie de niciun comentariu - Masina este absolut fantastica, pozele nu mai vorbim...:rolleyes:

Link către comentariu

merci frumos...a venit in sfarsit suspensia si am montat-o...mi-a inaltat masina putin :)

in alta ordine de idei aseara era sa raman fara abecedar 111 pe barbu...noroc ca am scapat ieftin :D

Link către comentariu

Valeiiii...111 era de luat pe loc.(50 + peste limita..:lol:, mai bine mergi Buc - Fetesti si retur si te racoresti... :lol:

Modificat de 91WRC
Link către comentariu

nu prea merg eu asa tare prin oras dar m-au turnat aia e...nu mai luasem un radar de 2 ani cred

a venit intr-un final suspensia si am montat-o si parca am alta masina :D

am luat si gumele de la porsche vest : dunlop sp sport 9000...super decente bune de rupt ca doar sunt moca :lol:

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

aseara am incercat cu un 630i din mers 40-200...la 190 aveam 2 masini avans desi am ratat treapta 5 (premiera pt mine...s-a mai intamplat extrem de rar 2 sau 3 dar 5 niciodata :D

am facut niste mici ajustari la turbina si cat de curand reglajele din soft :D

LE : eram cu soft cu presiune mica deci relativ low fata de cel mai bun :(

Modificat de zGb
Link către comentariu
aseara am incercat cu un 630i din mers 40-200...la 190 aveam 2 masini avans desi am ratat treapta 5 (premiera pt mine...s-a mai intamplat extrem de rar 2 sau 3 dar 5 niciodata :lol:)

Cat scoti pe 100-200 km/h? :lol:

Link către comentariu

asta da tuning. si inima si suflet si simtire si privire. reteta completa. si pana la urma la cat preconizezi suta in final?

Link către comentariu
aseara am incercat cu un 630i din mers 40-200...la 190 aveam 2 masini avans desi am ratat treapta 5 (premiera pt mine...s-a mai intamplat extrem de rar 2 sau 3 dar 5 niciodata :lol:)

am facut niste mici ajustari la turbina si cat de curand reglajele din soft :lol:

LE : eram cu soft cu presiune mica deci relativ low fata de cel mai bun :lol:

Unde i-ai dat 190 ? In Bucuresti?

Sper sa fi avut detector radar!

Link către comentariu

georgem : habar n-am sincer n-am facut asemenea teste niciodata :lol:

c6t9 : sar'na mult...timp 0-100 momentan foarte slab ca am gumele pe fata ~ slickuri si nici cald nu e afara deloc...vara trecuta din masinile cu care m-am dat si aveau suta 6.5 6.6 si care cred ca scoteau atat eu estimez 6.5-6.7 undeva pe acolo...de atunci s-au mai schimbat multe...a venit suspensie am pus bara stabilizatoare si dog bone...toate astea 3 contribuie intr-un fel dar in conditii ideale pt mine cred ca momentan nu am cum sa scot mai bine de 6.5-6.6 ... opinie cat se poate de realista

dragoslk : da in bucuresti...am detector de radar dar nu-ti inchipui ca am alergat prin trafic cu viteza aia...am mers intr-un loc 'ferit' :lol:

Link către comentariu

Se testeaza pe drumuri private sau inchise circulatiei publice... Eu asa fac cel putin. :lol:

ZGB, intre 6.5 si 6.7? Pe un accelerometru? Nu esti curios?

Modificat de Deceunink
Link către comentariu

pe beltronics am masurat tot vara trecuta in aceleasi conditii si mi-a dat 6.6, 6.7 si 6.8 cu start bun

Link către comentariu

singura poza care o am cu scaunele...am uitat sa fac altele dar o sa fac zilele astea

si o poza cu motorasul :)

deceunink am uitat sa te sun...dar azi poate maine iti dau un tzar :)

post-1303-1175595427_thumb.jpg

post-1303-1175595483_thumb.jpg

Link către comentariu
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!