Jump to content

VW Golf IV TDI ASZ "FMM"

zGb

Postare recomandată

iar fara airbag nici nu ma gandesc sa-l pun!

Foarte inteleapta decizie :D Si eu caut asa ceva dar nu gasesc la niste bani rezonabili... gasisem unul fara airbag la 50E da'.....

Link către comentariu
  • Replies 825
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• zGb

217

• Bogdan_wrc

87

• nadir@boosted.ro

47

• bbm

30

Top Posters In This Topic

Posted Images

am mai gasit si prin alte parti poze...m-am gandit sa le adaug aici..asta daca nu il deranjeaza pe proprietar.

hpim48342560mp.th.jpg

hpim48418667kq.th.jpg

hpim48437569qk.th.jpg

Link către comentariu

eh fara folie si aveam jantele de iarna :) no problem nu ma deranjeaza

Link către comentariu

luni intra la metrotehnica...wish me luck am mari emotii :blink:

Link către comentariu
luni intra la metrotehnica...wish me luck am mari emotii :blink:

SUCCES sa iasa mai bine dekt visezi! :blink:

si te aspept la vara sa ma dai o tura :blink:

BAFTA!

Link către comentariu

vin la mare...sa-l dau si pe luci o tura sa moara putin :blink:))))))))

Link către comentariu
vin la mare...sa-l dau si pe luci o tura sa moara putin :))))))))

sper sa ma dai si pe mine :)

spor la treaba in continuare.

Link către comentariu

cu gunball-u nu treci si prin Ploiesti?! sau macar un tur al prieteniei..ceva ?! :D

Link către comentariu
cu gunball-u nu treci si prin Ploiesti?! sau macar un tur al prieteniei..ceva ?! :D

hai k usor usor te solicita toti si trebuie sa faci turu tarii sa`i plimbi pe toti :P

bine k esti TDI si n`ai treaba :P

Link către comentariu

s-o vad eu ca scoate ce trebuie si va plimb pe toti no problem...

in alta ordine de idei am inteles ca s-a montat intercoolerul (sudat tot etc) cica trebuie taiat f putin din lateralele din bara (ma refer la prizele de aer unde sunt puse plasele mici)...maine vedem ce se intampla cu galeria care o am cu turbina si cam asta e...astept vineri seara s-o iau

Link către comentariu

deci o trecem la prototip?

:rolleyes:

bv..sa ne pui poze...si cat mai multe explicatii..asa pt incepatori... :D

Link către comentariu

deci poze....cam asa arata botul in momentul asta...cu galeria s-a rezolvat, s-a taiat o galerie de turbina de ARL, s-a facut flansa si dupa placuta metalica de adaptare intre galeria noua si turbina (din pacate n-am poze la asta)

poza 2 : laterala stanga unde era intercooleru vechi

poza 3 : cam cat de mult s-a taiat din armatura barii sa intre monstru de cooler! risky :)

poza 4 : laterala dreapta

poza 5 : outlet spre intercooler si spre filtru de aer...

poza 6 : flansa de v6 pentru evacuare...de unde e sudura pana acolo ma duc cu teava de 63.5mm

poza 7 : un cot din stanga...

poza 8 : partea de admisie pe sub motor

poza 9 : sub intercooler...cum vine prins si ranforsat!

Maine seara sper sa termine masina si cum am luat-o am programare la borla sa termin evacuarea...dupa loguri cu Dragos si dupa soft! I'm the :angry:

Link către comentariu

o mai tii pe sosea?...mai rezista cutia? ...iti aduc cadou de ziua ei ( :lol: ) un eleron d-ala mare de avion.

frumoasa..tehnica... la mai mare ... :lol: ce pot ura in acest caz...?!

Link către comentariu

cat de tareeeee :lol: s-o fugaresti sanatos :lol: poate ma dai si pe mine-o tura ca de cand zic :)

Link către comentariu

acum trebuie doar sa o faci sa arate stoc, pentru necunoscatori :))

Link către comentariu

bogdane fa-mi cadou un eleron rieger ceva :)) cutia n-are nici o treaba cuplul va ramane in jurul 400-420nm....sper din tot sufletul sa fie turbina care am comandat-o...daca e aia impreuna cu axa cu came va iesi ceva bomba...

cat despre plimbat....no problem...

LE : haaaaa neg ce nebun esti :D :D :D

Modificat de zGb
Link către comentariu

e de vw t4 transporter model 2003 motor 2.5 tdi 5 cilindrii 150cp....cel putin eu asta am comandat...ea arata ca una de v6 numai ca pe carcasa v6 are a/r 43 sau 45 si asta are a/r 53 :))

Link către comentariu
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!