Jump to content

VW Golf IV TDI ASZ "FMM"

zGb

Postare recomandată

e scump frate, zgb asteapta oferta de primavara, poate gaseste cu 49 euro :)

just joke mate

ON TOPIC : eu unul nu as da 450 - 500 - 800 de euro pe un volan decit daca..... si nu e cazul la mine dar unul second hand in 3 spite as lua !! tare rau faza cu porsachele, vezi ca sigur te suna fata aia sa te scoata la suc :)

Link către comentariu
  • Replies 825
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• zGb

217

• Bogdan_wrc

87

• nadir@boosted.ro

47

• bbm

30

Top Posters In This Topic

Posted Images

De ce nu iti iei unul STOCK de GOLF in 3spitze imbracat in piele?

k este tare dragutz si nu cred k gasesti la prea multi bani...

eventual poate prostesti vreun samsar sa`l dai pe al tau si diferentza! :)

Link către comentariu

Fratilor, iertati-mi nesimtirea, dar masina lui Zgb nu face un Porsche decat in lipsa unui sofer bun. Boxter S actual face 5.4 suta, iar ala vechi 5,9. Iar zgaiba sunt 6 sec nu cred ca e.

Link către comentariu

l-a surprins cu plecarea :D tipul era cu gagica, se uita la altceva :))

iar daca tipul nu o tinea in ture din mers nu avea ce sa faca

Link către comentariu

:)) oricum... vorbim de un diesel care se da cu un porsche... TOT RESPECTUL pentru G4...

P.S: e buna faza cu scoatei gagica la un suc...

SUPER TARE MASINUTZA MAN...

Link către comentariu

S-o fi scapat in pantaloni cand a auzit cum face FMMu' :)

zGb-ule,pleaca si tu mai civilizat omule ca rateaza concurentii startul :D

.:R(espect) TDI

Link către comentariu

in legatura cu volanul tot astept un vecin care are pe bora 1.6 (in PM!!!!) s-o vanda ca arata f bine volanul...

@vlad : bravo ma...eu cu nadir ce ziceam...ca ala era distrus rau ca sofer si daca-l vezi si ce fatza avea (scuzati tz dar sa nu se inteleaga fata <gen femeie>) ... eu d-abia bat un boxter simplu de 230cp...la S nici nu visez :P (momentan)

@neg : turnam varule si niste poze :D

@claus : merci frumos dude si a ta e frumoasa :vaidecapulmeu:

@sb_20_wob : respect la fel serifule...acum n-am nici o treaba cu plecarea cred ca scot 8 sec 0-100 (in conditiile in care pana la 80km/h patinez intruna...am inca rotile de vara...alea de iarna sunt noi in garaj dar daca nu vine zapada ce sa fac :P) ... oricum vreau neaparat sa pun rotile pe 15" sa am si eu un mic soc cum va trage masina cu ele :P

Modificat de zGb
Link către comentariu
nadir@boosted.ro

frate omu ala cu porcheul e prea prost!

la ce masina are ,,,,, oricum se vedea ca ii dadea dar ii era frica sa o tine in ture ca poate ii bubuia ..... oricum daca il intrebam ce motor are sotto habar nu avea!

oricum legat de fatza acelui jokker .. sa fim seriosi!

oricum eu il mai stiam din oras cand cred ca abia isi luase masina (avea nr rosii) .... doamne ce am mai ras de el IN CURBE

@vlad .... masina ta poa sa scoata si 2 secunte dar daca nu stii sa ii dai scoate degeaba!

parca tu imi ziceai ca soferul conteaza foarte mult! mai ales in curbe :hainoroc:

@ zgb da uitasem de cum au inceput sa tuseasca dupa ce au iesit din tunel din marele nor de FUM :D)

Modificat de nadir
Link către comentariu

Ca sa fiu un pic carcotas, IN CE CURBE? Nu de alta, dar un motor boxer, si amplasat central, cere niste curbe foarte dificele pentru a demonstra ce poate. Asa ca nu stiu unde in oras poti pune in evidenta capacitatile dinamice ale unui Porsche, orice model ar fi acesta. Idea e ca soferul nu stia sa ii dea. Nu mai fi cocos nadire. :somnmare:

Link către comentariu
nadir@boosted.ro

@vlad nu vreau sa fiu cocos era Cristi la vonal ca doar suntem in topicul lui!

traseul in care a fost urmarit acest porche a fost piata univ - romana - piata victoriei - si tot asa

curba in care ramanea mult in urma porchele este cea din rond de la romana.... una foarte simpla.

iar un porche ar trebuii sa faca show in curba de la piata victoriei!.... oricum cred ca am putea sa discutam la nesfarsit dar nu cred ca este frums sa ne "certam" noi 2 aici unde omul asta isi "lauda" masina

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

:D frate... ma repet... vorbim de un diesel(200hp+) condus de un meserias si de un PORSCHE condus de un beietel care i-a luat tasu permis si masina... adica normal ca, dupa parerea mea, boxter S e net superior... dar faza in sine a fost foarte marfa... asteptam sa ne zici de un carrera 4s :P poate facem niste poze la bad-boy-uri... si pune si tu o vorba la 2doors squad, de intalnire, ceva, ca esti mai vechi paici... :D

Link către comentariu

eu am uitat complet de topicul meu...intre timp m-am mai intalnit cu pustanu cu porsche si m-am oprit intr-o seara in victoriei si a venit omu langa mine m-a pus sa dau geamu jos si m-a intrebat daca cumva e R32...va dati seama ce idiot din moment ce l-am umplut de fum intr-o seara...i-am explicat ca e 1.9tdi si l-am intrebat ce are masina lui :P el a zis ca e ok si ca-i da bine...trageti voi concluziile :P

Link către comentariu

:P :P :P :P :P si tunai r32??? :P stie cum arata r32? mai avea gagica? vezi ca te cauta aia man... :P

Link către comentariu

nu iai propus lu ala cu porschele sa faceti schimb.???... poate vena la pachet cu fata cu tot :Driver:

Link către comentariu

frumoase pozele...frumoasa intamplarea cu porsche-ul...frumoasa masina

eu unul astept sa vad pozele cu interiorul recaro

Link către comentariu

cu siguranta cel mai puternic G4 TDI din RO. si cu siguranta printre primele 1.9TDI din RO. din cate stiu eu, doar un Leon e putin peste. dar nu stiu pt cat timp... :)

bai dude, poze cu interiorul de GTI - Recaro cand ai de gand sa pui??? ca e spalat, uscat...ce mai astepti? faci curatenie si il pozezi. bord, and stuf.. stii, ai cu cine, ai cu ce. tre sa gasim si noi ceva fete sa le pui inauntru? si ceva whisky dat pe masina, ca sa miroasa bine :(

Modificat de Bogdan_wrc
Link către comentariu
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!