Jump to content

VW Golf IV TDI ASZ "FMM"

zGb

Postare recomandată

godo, ai sa fii surprins de astia cu Polo GTI. :hainoroc:

si eu tot pe zGb pun banii, dar si GTIurile astea mici stau bine. cu cip si evacuare fac victime serioase, sa stii!

imi dau seama wrc-ule dar tot pe FMM merg. Nush de ce :lol: :hainoroc:

Si polo e tare.

Link către comentariu
  • Replies 825
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• zGb

217

• Bogdan_wrc

87

• nadir@boosted.ro

47

• bbm

30

Top Posters In This Topic

Posted Images

godo, eu as merge IN FMM :D. pe scaunul din dreapta, sau poate pe scaunul din stanga..daca as avea $ sa o cumpar.. :D

Link către comentariu

pai m-ai convins si pe mine. FMM-ule astept sa ma iei la o plimbarica sa vaz si eu live ce-ti poate diavolu` visiniu. Sau poate vrei sa faci o *** cu fabia 1,2 HTP. :D :D

Link către comentariu

va plimb ma no problem...eu sunt curios daca avansul e +/- ca daca e asa inseamna ca dupa recalare masina va merge mult mai bine

Link către comentariu
OffT: @Zyx: Tu nu aveai un 1.9TDI? :banghead:

Ba da... Acum ceva timp (cam ~ 2jumate - 3 ani) umblam cu un Leon TopSport 1.9TDI, care fugea si ala cam bine... :D La asta te-ai referit?

Link către comentariu

orice militian si-ar da seama ca o fabie HTP 64 CP NU POATE FACE NIMIC. :lol: :lol: ZGB astept sa te vad :banghead: .

Link către comentariu
da normal ca il stiu numai ca avea 170cp si eu la fel pe atunci si masinile mergeau la fel...care pleca primu 1 idee castiga...cert este ca erau pe acolo mai erau diferente cand ne schimbam softurile...ma rog poate tu n-ai citit ideea este ca masina mea a mai primit vreo 40 de cai de atunci si la anu o sa mai primeasca minim 40 pana o sa-mi iau eu m3

te salut

LE : da stiu ca masina lui philip are ceva...i-am dat camioane cand masina mea nu mergea bine...si fara suspensie...te caut cand imi pun masina la punct ca sunt curios sa vad daca stau si eu cu un r32 dsg :D

Esti senzational zGb! Ce ai de gand sa ii mai faci la masina la anu?? sa mai primeasca inca 40 de cai??

Esti chiar tare sa faci un Golf IV TDI ASZ sa aibe 265 de cai. ( Acum are 225 daca nu ma insel ).

Link către comentariu

am auzit ca motorul tau respira aerul "mai verde". pot da detalii? ai luat pt ca cel original nu mai facea fata? sau cum? poate ai timp si de poze :D :)

Link către comentariu

@Golf4TDI : thx man :lol: pai la anu daca nu o vand o sa-i iau turbina mult mai mare injectoare si probabil axa cu came daca gasesc una buna

@bogdan : inca nu respira verde dar va respira soon verde...am observat ca raspunde ceva mai bine la acceleratie...nu e ceva ultra senzational dar se simte in plus ceea ce m-a facut sa-l comand :lol:

Link către comentariu

pana vine weitecul nou am tot arcurile kw -35mm....fata am amortizoare sachs noi oem mai sport asa (oricum moi dar nu moi de tot cum sunt alea stock stock) iar spatele am weitec :)

Link către comentariu
  • 3 weeks later...

extraordinar de bine trage masina. de la 3500 de ture nu simti decat scaunul RECARO. foarte tare!!

si zGb are o plecare, ...... de te baga cu totul in scaun.

Modificat de Bogdan_wrc
Link către comentariu
nadir@boosted.ro

lesin de ras.... parca imi si aduc aminte cum a coborat bogdan sambata din masina zicand AM INTINERIT!!!!!

:blink:)

Credeti-am ca nici unul nu ati vazut masina asa cum trage ea + ca acum dupa ce i-a tot dat trage mult mai bine dar oricum ii tre CLAR alt soft pt ca asta este inca destul de slab.

nu vreau sa ma gandesc cum ar fi Buburuza cu axe si cu o alta turbina..... sa ai diesel si sa ii dai pana in 6kRPM.... hmmm (sau poate mai bine) oricum in primul rand ii trebuie cauciucuri apoi blocant :()

pana atunci .... te pup fratele meu (sper ca nu ai mai mancar usturaoi dala ,,,, sau daca ai manca sa nu mai bei cola!)

p.s. aveti grija ce interpretati + tineti pt voi ca moderatorii nu ar trebuii sa doarma si va vor sanctiona!

Modificat de nadir
Link către comentariu

deci clar intinerisem cu cateva zile. cica am ajuns la 200 in plimbare. eu stiu doar ca ma strangeam de "popou" ca sa ma tin in scaun sa nu alunec. :D deci a II e criminala.

nadir, ia spune tu aici "for mankind", de unde era scaunul ala ud? :huh:))

usturoi+cola... cred ca stiu sentimentul. de asta au plecat toti sambata de la AMCK asa devreme?? :Driver:

zGb, continua modif la masina. nu o da. prea ai bagat suflet in ea si ai primit satisfactie. stii ca as lua-o eu, si te-as numi consilier ca sa continuam ce ai inceput, dar nu pot sa vand rinichiul asta... :sbine:

Link către comentariu
nadir@boosted.ro

azi am fost cu bunul meu prieten ZGB la un service pentru a schimba farurili ;:) are iar ambele faruri 100% functionale engeleyesurili se ved beton!

scaunul era ud pt ca recunosc am facut pe mine de frica la cum trage masina :D

asta ca nu o zic pe aia adevarata ca poate nu ma crede nimeni .... deh domne daca ne-am pus SCAUNE RECARO.... a trebuit sa le si spalam acum stam dupa ele sa se usuce ....... umblam cu pampersii dupa noi!

grasule tine-o tot asa ca la vara vreau sa le rupi gura la dizalarii astia de se cred tari (sa nu mai zic de aastia cu porche! stii tu)

oare cum o fi sa o arzi intrun porche Boxer @2006cu prietena sa te simtzi fitzos si cand incerci sa pleci mai tare de langa un golf 4 amarat din 2002 Diesel pe deasupra sa iti dai seama ca e deja cu 2 masini in fata ta.... hmm cam urat ... si dupa ce shia dat seama ca nici macar pe linie dreapta nu are ce face(in curbe ramanea mult in urma) s-a pus in curul nostru si a adulmecat cati-va norisori IMENSI de fum de nici nu se mai vedea nici el nici prietena lui! ... a fost comanda speciala :D (norul)

m-am distrac copios kille :) rind penteu mai bine de 30 de minute un basinos de bucuresti!

Link către comentariu

ZGB: misto interiorul recaro si mai ai un singur "hop" - eu unul as schimba imediat volanul model camion cu unul care sa mearga cu interiorul recaro :D

si da mai multe detalii despre ce zice nadir cu porsachele :D "cuminteilor"

Link către comentariu
nadir@boosted.ro

=)) da saracu ar schimba volanuu de foart mult timp dar nu vrea sa renunte la airbag (il si inteleg) asa ca pana nu gaseste unu bun de .:R nu o va face (IMO)

Link către comentariu

800 multi bani coca...ce turbina imi iau de 800 ulala :screwy:

@bbm : varule m-am pus in fata lui si am inceput sa dau blana sub 2000rpm...si...guess what? :wacko:))))))))))) masina lui s-a facut neagra din gri hahaha

sa rectific ca nadir scrie cu picioarele...era boxter s :huh:

Link către comentariu

hai ca pt volan suntem mai multi care vrem. sa speram ca gasim pe la 350 unu in 3 spite. dar nu de R....

:lol: cred ca prietena lu' ala cauta deja nr tau de telef, ca sa te scoata in oras.... :)))) macar era si cu topul lasat? :D :lol:

Link către comentariu

mosule, ca tot ti-au venit farurile, vorbesti sa facem niste poze frumoase?

gen "frumoasa si bestia". pacat ca stie lumea de motorizari :lol:

Link către comentariu
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!