Jump to content

VW Golf IV TDI ASZ "FMM"

zGb

Postare recomandată

Am uitat sa intreb. Dupa ce termin rodajul si eventual ii fac remap ceva, strici ceva caucic si pt mine? ;) ( la zGB ma refer). Asta daca mai ai masina pana atunci (ianuarie).

Link către comentariu
  • Replies 825
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• zGb

217

• Bogdan_wrc

87

• nadir@boosted.ro

47

• bbm

30

Top Posters In This Topic

Posted Images

netflow : of course why not sunt foarte curios cum se misca gt-ul cu remap si sunt foarte convins ca nu o sa se faca de ras...vin rau astea mici din spate modelele noi...cam cati cai ai vazut la GT dupa remap? sare de 210? ce greutate are masina ta? ca sa-mi fac o idee cam cum vom sta

Link către comentariu

Masina are putin sub 1400kg si teoretic dupa remap ajunge la aprox 200CP. Se pare ca nimeni nu stie inca. Eu sper la un 210 macar ;)

Link către comentariu

era in oras un golf galben cu leduri stopuri si cu geamuri fumurii care venea prin victoriei ,ala avea 180 de cp putere .daca il cunosti pe acel baiat sa il intrebi ce s-a intamplat cand s-a dat cu mine cu golful (b-13-cdt)...

la golf la 230 la ora nu il vedeam in oglinda retrovizoare .

si masinutza aia era pe acolo cu 325 ci de bmw.

iar cu passat-ul m-am dat cu el si aveam 2 masini in fata la 190

masina lui philip cu numere de germania are ceva ... eu am 5.7 suta acum.iar in carte dsg este dat 6.2 .am posta pe topicul meu si poze cu asta

Link către comentariu

da normal ca il stiu numai ca avea 170cp si eu la fel pe atunci si masinile mergeau la fel...care pleca primu 1 idee castiga...cert este ca erau pe acolo mai erau diferente cand ne schimbam softurile...ma rog poate tu n-ai citit ideea este ca masina mea a mai primit vreo 40 de cai de atunci si la anu o sa mai primeasca minim 40 pana o sa-mi iau eu m3

te salut

LE : da stiu ca masina lui philip are ceva...i-am dat camioane cand masina mea nu mergea bine...si fara suspensie...te caut cand imi pun masina la punct ca sunt curios sa vad daca stau si eu cu un r32 dsg ;)

Modificat de zGb
Link către comentariu

Are un golf 4 r32. Cu 275CP dupa cum zice el. Si eu sunt curios cine castiga ;)

Cu 5 gti cu sau fara dsg te-ai dat? Din ceva teste gt m6 e cu 0.4s mai incet la 400m decat un gti 6m.

Link către comentariu

stai ca am uitat ceva....tu de fapt nu esti stock parca ai soft si evacuare nu? dar nu-i nimic macar din mers asa

eu de fel sunt destul de realist...si parerea mea ca unui golf 4 r32 stock ii pun MARI probleme

Link către comentariu

oricum lasand de o parte totul,masina ta imi place foarte mult si de fiecare data cand merg la ruby sa mananc vin sa ti-o admir.este super. imi place mai ales mufa albastra de la intercooler cum se vede. daca vrei intr-o zi sa ii masori performantele sa imi zici te ajut cu jucaria mea.. ;),adik cu pda-ul cu obd2 bluetooth

si by the way suntem vecini stau pe voronet.

Modificat de StefanGolfR32
Link către comentariu

multumesc frumos si da normal ca vreau ca am vazut ca ai o inginerie draguta ;)

dar numai dupa ce o fac zilele astea...pit stop se pare ca sunt total incompetenti si nesimtiti asa ca voi lua o suspensie de octavia rs rulata cam 8.000km ... o sa pun rotile pe 15 de iarna cu nokian vr sau cum le-o zice (va alerga intr-un MARE fel dar nu stiu daca voi putea sa plec vreodata :P ) si trebuie sa ajung la metrotehnica neaparat ca am impresia ca am distributia devansata/avansata oricum in orice situatie ar fi masina merge mai prost

LE : acu am vazut...pai in cazu asta salut vecine :P eu ma duc la somn ca sunt ko si de vreo ora si ceva vreau sa dorm dar ne-am luat la vorba...vorbim pe PM sa ne intalnim in zona la o barfa

bafta

Modificat de zGb
Link către comentariu

daca vrei am manualele de service pentru orice vw din '50 pana in prezent. poze,totul ,descriere tehnice tot ce vrei direct de la vw. daca te intereseaza un domeniu anume de la masina ta sa imi dai seria de sasiu, cod motor si cutie si iti dau pdf-ul. ;)

Link către comentariu

scuze de offtopic:

stefan : vrem multi pe aici: eu de ex. documentatia VW Scirocco 1979 mi-ar fi de mare folos ;) sau trebuie sa vorbesc cu zGB ?

Link către comentariu

Da Zgb-ule, sunt aici. Bag mana in foc ca din mers te bati fara probleme cu CDT-ul. De pe loc va fi mai complicat. Apropo de R32-ul lui Filip, intr-o saptamana va fi iar la mine, deci: dau jos subwooferul de cca. 60-70 kg din portbagaj, aranjez un pic injectoarele, bujiile si clapeta de acceleratie si ne vedem toti trei la una mica. Problema masinii nu este total rezolvata insa trage mai bine ca in seara cand "am testat-o" noi doi. Si da, cu siguranta pui mari probleme unui R32 stock. :king:

Link către comentariu
Cu 5 gti cu sau fara dsg te-ai dat? Din ceva teste gt m6 e cu 0.4s mai incet la 400m decat un gti 6m.

permite-mi sa raspund:

cu un GTI fara DSG a stat langa :( cam 1-1 a fost, dar astept sa ma corecteze careva.... daca gresesc

ne vedem toti trei la una mica.

succes 2 all, si poate filmati... :( :king:

zGb, numai prin faptul ca ai TeDeI si te lupti cu astia mai mari si deja esti un winner :( si tu mai vrei sa o vinzi .....

Modificat de Bogdan_wrc
Link către comentariu

ma dadusem mai demult cu gti dsg si prima oara plecasem prost si s-a dus el putin in fata dar recuperam iar pe la 130 a pus frana (nici macar 400m) iar a doua oara cand plecasem ok era mai mult de 1 masina intre noi si ma tot duceam

Link către comentariu
scuze de offtopic:

stefan : vrem multi pe aici: eu de ex. documentatia VW Scirocco 1979 mi-ar fi de mare folos :hainoroc: sau trebuie sa vorbesc cu zGB ?

da-mi serie de sasiu,cod motor si cutie si ce motorizare ai.

ce domeniu te intereseaza,electrice,mecanica etc....aaa si da-mi si o adresa de mail sa iti trimit

Link către comentariu

godo, ai sa fii surprins de astia cu Polo GTI. :hainoroc:

si eu tot pe zGb pun banii, dar si GTIurile astea mici stau bine. cu cip si evacuare fac victime serioase, sa stii!

Link către comentariu

o sa pun si poze bogdane dar mai dureaza la scaune ca imi iau buretii originali la sezut ca sunt crapati pe exterior la ambele scaune si nu vreau sa le carpesc :hainoroc:

@roadrunner : sure no problem cred ca in 2 saptamani masina va fi gata

merge f bine polo gti cu soft si evacuare...neasteptat de bine :study:

Link către comentariu
...Roadrunner...

Mda... inscrierea in PRM, si implicit programul gratuit de curentat calutii ajuta foarte mult.

Incredibil ce monstru se ascundea in motorasul meu...

De-abia astept nea' zgB :)...

Link către comentariu
@roadrunner : sure no problem cred ca in 2 saptamani masina va fi gata

merge f bine polo gti cu soft si evacuare...neasteptat de bine :hainoroc:

Vezi ca nu RUN-ul nu are evacuare, dar are altceva in schimb. O sa vedem daca acel ceva in plus face cam cat evacaurea mea... :hainoroc:

Sper sa vedem interiorul cat mai curand!!! :lol:

Link către comentariu
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!