Jump to content

VW Golf IV TDI ASZ "FMM"

zGb

Postare recomandată

andrei : m-am plictisit de tdi ma ;) vreau si eu masina serioasa sa consume mult :salut: ;) ;)

ar fi misto sa ramana masina pe forum sau macar s-o cumpere unu si s-o aprecieze sa nu-si bata joc de munca mea :|

da frate, sa o cumpere o mamaie care sa mearga la teatru cu ea sau la piata in wend sa si cumpere provizii de iarna si sa o mai scoata la slujba de pasti la anul !!

ce tare a fost postul tau frate, masina serioasa care consuma mult !! ;)

inca mai astept plimbarea aia cu noul bad (zgb) mobil :D

Link către comentariu
  • Replies 825
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• zGb

217

• Bogdan_wrc

87

• nadir@boosted.ro

47

• bbm

30

Top Posters In This Topic

Posted Images

mai altceva in afara de subaru si mitsu mai stitzi ??? ;)

las ca dau eu cuiva in cap si pun chitul de 400 cp pe g5 meu si le dau la subaru in cap si sa vezi atunci satisfactie :)

mai incercatzi si cu alte masini ;)

Link către comentariu
mai altceva in afara de subaru si mitsu mai stitzi ??? :)

las ca dau eu cuiva in cap si pun chitul de 400 cp pe g5 meu si le dau la subaru in cap si sa vezi atunci satisfactie :D

mai incercatzi si cu alte masini :)

crezi sau nu, iti place sau nu, tu cu un kit de 400 de cp pe golful tau, nu vei scoate pe 400 m timpul pe care l scoate un sti sau un evo cu max 4000 euro investiti in el !! asta este, alta categorie de masina , alta mincare de peste

Link către comentariu

Si deci, puse-se bluey mai de vreme niste linkuri, spre blogu' meu, da nu au mers, ca intre timp am mai umblat eu pe la el..

So : VW Golf "FMM" - asta am reusit eu sa scot :hainoroc: (si mi-a placut :D)

PS : imi cer scuze daca am postat cumva aiurea, pe unde nu trebuie (dat fiind avertismentul de mai sus cu "In aria "Masina mea" nu este permisa... etc.") ..sunt nou pe forum

Link către comentariu

multumesc frumos Iulian!

Am fost aseara pana la munte si masina se misca exceptional...trage de rupe am pus boost controlleru si am facut revizia + baterie , bujii si senzorul de temperatura....ideea e ca masina se misca sclipitor de bine :lol:

Link către comentariu
am dat in cancer un 330xd era sufocat rau de tot il batjocoream sincer

Adica ai facut o masina de 187Cp care e mai grea cu ~500Kg decat a ta si care sta jenant in curbe cu suspensia stock???

Si te lauzi cu asta???

:D)

Glumesc! Si cred ca il cunosc pe incapabilul cu 330xd pe care l-ai dat in cancer.Ma rog de el de cand si-a luat masina sa-i faca o remapare si sa-i schimbe suspensia ca e pacat de masina.Crede-ma ca nu e genul de masina pe care sa te lauzi ca ai facut-o.

Link către comentariu

suspensia a venit? sunt curios cum sta in curbe (repet: DOAR in curbe...) .. ce suspensie ai? WEITEC?

Link către comentariu
Adica ai facut o masina de 187Cp care e mai grea cu ~500Kg decat a ta si care sta jenant in curbe cu suspensia stock???

Si te lauzi cu asta???

:beerchug:)

Glumesc! Si cred ca il cunosc pe incapabilul cu 330xd pe care l-ai dat in cancer.Ma rog de el de cand si-a luat masina sa-i faca o remapare si sa-i schimbe suspensia ca e pacat de masina.Crede-ma ca nu e genul de masina pe care sa te lauzi ca ai facut-o.

pai pe serpentine nu se mai face diferenta asa rau de putere...nu era cel care il cunosteai tu...pt simplu fapt ca era X trebuia sa-mi dea fum...ma rog sunt de parere ca n-a birjelit-o el cum trebuia...in linie dreapta n-avea nici un sens initial credeam ca e 320d 136cp (ala cel mai sclav nici macar de 150cp)

Link către comentariu
  • 4 weeks later...

i-ai dat cox la un 330xd? tractiune intregrala si 231 cp cu 7,6 suta?, scuza-ma dar nu te cred !!,s-au ala era imbecil sau era masina dusa. eu am vazut ce poate acea masina .are niste reprize pana in 250 de iti taie respiratia. eu am passat de 180 cp v6 4motion si la 236(viteza maxima constructiva) m-a nimicit un 330xd.

Link către comentariu

pai el facea passat`uri ca ale tale knd avea un amarat de chip... acum nici nu vreau sa ma gandesc ce face cu ele =))

nu`i asa zgaiba? ;)

Link către comentariu

mai daca batea cu un cip 8.2 suta de fabrica cat are acest passat inseamna ca vb de o super masina. dar din cate stiu eu despre mecanica si masina asta este bla-bla.

Link către comentariu
i-ai dat cox la un 330xd? tractiune intregrala si 231 cp cu 7,6 suta?, scuza-ma dar nu te cred !!,s-au ala era imbecil sau era masina dusa. eu am vazut ce poate acea masina .are niste reprize pana in 250 de iti taie respiratia. eu am passat de 180 cp v6 4motion si la 236(viteza maxima constructiva) m-a nimicit un 330xd.

uhm...passat tdi 180cp era o joaca...bateam si v6 benzina 4motion cand aveam doar soft...dupa ce-mi fac masina (as in suspensie roti de iarna si sa ma duc sa-mi verific distributia ca am impresia ca am mici probleme poate incercam cu r32u tau putin ca de ala manual m-am convins)

LE : doar cu soft aveam 0-100 in 8 secunde

Modificat de zGb
Link către comentariu

daca vb despre masina care este parcata la ruby tuesday in fata iti spun eu ca nu bate un 330xd si nici acest pasat !!!

Link către comentariu

si inca o intrebare ce inseamna la tine sa bati o masina? ca se poate sa vb despre lucruri diferite si sa ai tu dreptate iar eu sa ma insel

Link către comentariu

ce inseamna sa bat o masina? pai cu masinile cu care m-am cam dat asa...cam de la 0 pana pe la 180-200

da e vorba de acel golf...cu passatu tdi poate daca schimb la 3000rpm are sanse

LE : de obicei incercam pe 400m dar de obicei mergem mai mult sa vedem si mai tarziu cum sta treaba....

VLAD unde esti sa-i explici ce-ai facut cu r32u negru cu mine? ;)

Modificat de zGb
Link către comentariu
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!