Jump to content

VW Golf IV TDI ASZ "FMM"

zGb

Postare recomandată

eu cred ca vrea integrala, iar R32 nu impresioneaza cu nimic, un GTI bine modificat (chip, evacuare, admisie) este langa el...asa ca nu merita investitia

Link către comentariu
  • Replies 825
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• zGb

217

• Bogdan_wrc

87

• nadir@boosted.ro

47

• bbm

30

Top Posters In This Topic

Posted Images

e cu totul altceva...dar vb de niste sume de bani :))

sa vedem ...si eu sunt curios ce o sasi ia

Link către comentariu

la preturile actuale..cre'ca deja trece de 50 000 la r32 cu kit turbo.

sunt sigur ca el vrea ceva turbo din farbica sa se poata juca cum ii place... .

poate pana o vinzi o bagi si prin diferite reviste. oricum, aduc un mare + de publicitate masinii pt vanzare. si sa fie si in "analele istoriei auto din RO" :))

Link către comentariu

ce sa fac cu un r32? sa consume 20% si sa nu alerge deloc? un r32 biturbo trebuie sa fie a doua masina pt ca efectiv nu ai cum sa mergi cu ea zilnic...

despre pretul s3-ului chiar este prea mare...la aceeasi bani sau o idee mai putin este WRX STI-ul nou care nu prea se compara cu s3-ul din mai multe puncte de vedere...doar consuma mai mult si nu este pt everyday usage ;)

99% raman pe WRX...e 22.900cip si vine cu xenon clima scaune recaro si multe altele....are 230cp si 5.9 0-100km/h ... cu o evacuare un soft si o admisie ~3000euro are suta 4.9 secunde ~300cp nici nu-mi trebuie mai mult!!

LE : am uitat sa zic ca azi ma duc la test drive cu wrx-ul si o sa revin cu pareri ;)

Modificat de zGb
Link către comentariu

o alegere inteleapta, wrx are f mult potential si poate fii condusa si zilnic, nu te omoara si nici nu o omori

asteptam impresii

p.s. sper ca pastrezi numarul...a devenit trademark-ul tau

Link către comentariu
~300cp nici nu-mi trebuie mai mult!!

da da da! Si marmota invelea ciocolata, nu? sunt sigur ca asa ai zis si cand ai luat Golful, ca 130 si respectiv 160 de cai sunt de ajuns. si uite la cat ai ajuns.

daca iei WRX, si daca vrei sa pui tot numerele de FMM, atunci eu zic ca in 18 luni (poate si mai putin, depinde ce zic si aia de la Loto :P ) tre sa aud ca il alergi pe Sebi. asa stiu eu ca face FMM! :blink: asta e trademarkul FMM by zGb! "Cum alearga jmekerii de la Le Mans" devine "Cum alearga jmekerii de la WRC"!

Modificat de Bogdan_wrc
Link către comentariu
ce sa fac cu un r32? sa consume 20% si sa nu alerge deloc? un r32 biturbo trebuie sa fie a doua masina pt ca efectiv nu ai cum sa mergi cu ea zilnic...

despre pretul s3-ului chiar este prea mare...la aceeasi bani sau o idee mai putin este WRX STI-ul nou care nu prea se compara cu s3-ul din mai multe puncte de vedere...doar consuma mai mult si nu este pt everyday usage :))

99% raman pe WRX...e 22.900cip si vine cu xenon clima scaune recaro si multe altele....are 230cp si 5.9 0-100km/h ... cu o evacuare un soft si o admisie ~3000euro are suta 4.9 secunde ~300cp nici nu-mi trebuie mai mult!!

LE : am uitat sa zic ca azi ma duc la test drive cu wrx-ul si o sa revin cu pareri :D

Faza cu 20% consum e cumva un apropo? Ce taran.

Iar despre WRX STI, citeste si apoi da dume. O sa te coste consumabilele in 3 revizii cat S3 in 2 ani. Si vezi ca WRX este MULT sub WRX STI. Daca vrei sa discutam despre asta, deschide un nou topic si iti explic. ;)

Link către comentariu
da da da! Si marmota invelea ciocolata, nu? sunt sigur ca asa ai zis si cand ai luat Golful, ca 130 si respectiv 160 de cai sunt de ajuns. si uite la cat ai ajuns.

daca iei WRX, si daca vrei sa pui tot numerele de FMM, atunci eu zic ca in 18 luni (poate si mai putin, depinde ce zic si aia de la Loto :P ) tre sa aud ca il alergi pe Sebi. asa stiu eu ca face FMM! :)) asta e trademarkul FMM by zGb! "Cum alearga jmekerii de la Le Mans" devine "Cum alearga jmekerii de la WRC"!

Sa nu :D :P exagerat...

Poate ajunge pe marte cu un subaru...

jmekerii de la le mans nu alearga cu benzinare... pierzatorii de la le mans da... ;)

Oricum mi s-ar parea normal ca Golf 4-ul sa ramana macar supranumit FMM.

Ce ati patit cu totii?? Ati inhalat vapori de benzina asa din senin? ;)

Link către comentariu
Faza cu 20% consum e cumva un apropo? Ce taran.

Iar despre WRX STI, citeste si apoi da dume. O sa te coste consumabilele in 3 revizii cat S3 in 2 ani. Si vezi ca WRX este MULT sub WRX STI. Daca vrei sa discutam despre asta, deschide un nou topic si iti explic. ;)

vlad, omul vrea WRX nu STI - alta mincare de peste si caracteristici si preturi la intretinere si etc etc !!

daca discutam de preturi la intretinere......nici porsche romania si s3 nu sint mai "cuminti" la preturi !! vorba aia, placutele de frina brembo la seat sint 9500 000 pe fata si la sti sint 11500000 !! deci cam toti exagereaza cu preturile !! iar ferodo pt ambele modele sint ceva mai ieftine !!

sti si evo sint alta liga, wrx si s3 putin mai jos !! intre s3 si wrx , s3 este peste la calitate materiale, wrx este mai sus la caracteristici sportive + pret mai mic la achizitie - este doar parerea mea !!

zgb, oricare o sa ti fie alegerea, felicitari si nu uita ca beau doar sprite :wub: + vreau drive test

Link către comentariu

WRX nu este peste S3. Nici la 0-100, nici la consum, nici la intretinere. Dar asta e alta chestie, daca e nevoie sa detaliem, deschidem alt topic. :wub:

Link către comentariu
WRX nu este peste S3. Nici la 0-100, nici la consum, nici la intretinere. Dar asta e alta chestie, daca e nevoie sa detaliem, deschidem alt topic. :(

ihm, cum zici tu

Link către comentariu

PwR : honda aia nu m-ar coafa....mi-ar face permanent ;) :D ce e cu masina aia? ca n-am inteles...doar n-o veni asa din fabrica...

vlad : ba nu este ca si confort etc...intretinerea la wrx e chiar super ok...am un prieten care are wrx (modelul vechi care consuma si o idee mai mult decat asta nou) impins la 300 de cai...are suta cam 4.9 ... un s3 nu stiu cred ca se va apropia de valoarea asta la 300 de cai...e drept subaru e pe interior un cielo putin upgradat...iar este foarte drept ca WRX si WRX STI sunt 2 masini total diferite nu prea au vreo treaba una cu cealalta....wrx-ul ma duce 35 de mii cu totu in 3 ani....daca scad si tva-ul ies la pret sub s3 ca si pret cip...wrx-ul are 5.9 suta la 230 de cai iar s3 5.7 la 265...voi renunta la confort pt brutalitate...mi-as fi dorit foarte mult STI dar efectiv n-am cum sa intretin masina aia dpdv al consumului si oricum nu e masina de mers zi de zi in nici un caz (mai trebuie o masina pe langa ea)

deja m-am foarte interesat la un wrx/wrx sti uleiul costa cam 2 milioane hai 2.5mil dar deja vorbim de ulei de racing (in conditiile in care eu pt uleiul de golf dau 110 euro) .... o revizie la wrx e cam 6 mil la reprezentanta ... la golfu meu vreo 8 ... placutele la wrx nu sunt asa scumpe ca la STI si se schimba cam pe la 15.000km depinde cum mergi si cat de impinsa este masina...

kit-ul prodrive la wrx dyno prooved 265 sau 270 de cai parca si 5.3 0-100 si costa 1500 de lire sterline...

daca e sa-mi iau wrx nu cred ca o sa merg pe prodrive...intr-un final evacuare completa + serpi invidia , admisie injen , blow job forge cred , soft => 300-320cp = enough = bomba

iar de tractiune este diferita fata de wrx-ul vechi care era mai mult mecanica si cam prostuta (wrx nu wrx sti) ... sper sa scoata prodrive o jucarie pt tractiune cum are sti-ul nou de fabrica si ar fi chiar ceva super tare!

Link către comentariu
  • Administrator
daca e sa-mi iau wrx nu cred ca o sa merg pe prodrive...intr-un final evacuare completa + serpi invidia , admisie injen , blow job forge cred , soft => 300-320cp = enough = bomba

treaba cu blow job de la forge nu prea am inteles-o. Cine o sa-ti faca blow jobul asta de la ei din firma ? :D

Link către comentariu

mersi mult alex :) sper sa mi-l iau inca e doar cam 90% sigura treaba :D

@voinea : blow off ma :D

@georgem : f tare faza :)

Modificat de zGb
Link către comentariu

Si eu m-am gandit serios la WRX cand am luat masina, oricum din multe puncte de vedere mi se pare ca ai dreptate ...adica la putere & integrala o sa fie super un WRX ...dar eu am ramas cam dezamagit de interior e uratel si saracacios - bine se poate motiva ca e spartan pentru ca nu se merge pe ideea de lux ci cea de sportivitate...In alta ordine de idei faceliftul dela WRX/WRX Sti nu prea imi place ....din multe puncte de vedere arata mai bine (in partea din fata mai ales) modelul precedent.

Succes la cumparaturi

Link către comentariu
PwR : honda aia nu m-ar coafa....mi-ar face permanent :) :) ce e cu masina aia? ca n-am inteles...doar n-o veni asa din fabrica...

Nu cred ca vine asa din fabrica..cred ca e Accordu de 2.4 cu putin chip si probabil un turbo kit..stiu ca Honda nu face motoare turbo..decat diesel..din cate stiu.

Link către comentariu

E o alegere buna...oricum pacat pentru topicul asta care va fi inchis..nu:( ? Dar se va deschide unul nou cu Subaru pe Discutii Generale cu Diferente intre Vw si Subaru este ca am dreptate ? :P :(

E dus cu capul ala cu Honda din filmulet sa moara jean!

Modificat de dannyb_ro
Link către comentariu
  • Administrator

poate cine cumpara masina lui va reveni in forum si va face un topic nou despre noua lui masina :(

Link către comentariu

andrei : m-am plictisit de tdi ma :( vreau si eu masina serioasa sa consume mult :( :( :(

ar fi misto sa ramana masina pe forum sau macar s-o cumpere unu si s-o aprecieze sa nu-si bata joc de munca mea :|

Link către comentariu
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!