Jump to content

VW Golf IV TDI ASZ "FMM"

zGb

Postare recomandată

• Replies 825
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• zGb

217

• Bogdan_wrc

87

• nadir@boosted.ro

47

• bbm

30

Top Posters In This Topic

Posted Images

@demential : iti dai seama ca iti trebuie mult peste 500cp sa urci in halu ala pe strada....masina era pe dyno :( o sa pun si filmuletele si dyno sheet later ;)

Link către comentariu

ti-am vazut masina aseara inainte de Tiesto in parcare la SEAT la PBA. ;) si eu venisem tot dupa bilete dar nu m-a dus capu' sa ma gandesc ca esti printre castigatori ;) . dupa am vazut lista pe forum.

:( cum ti s-a parut concertul ;)

Link către comentariu

am uitat sa intreb ce ambreiaj ai ? e stock ? oricum mi se pare ca e cel mai tare TDI din RO :rolleyes: , din punct de vedere al modificarilor aduse pe partea tehnica...

Modificat de SorinB
Link către comentariu

imi permit sa raspund eu..

culmea e ca DA.ambreajul este stock. :rolleyes: si a suferit destule plecari..

Link către comentariu

si eu ti-am dat votul, de saptamana trecuta, pentru ca eu cred ca e una din putinele masini tunate cu bun gust in Romania pe partea vizuala.

Bad boy look mi-a furat inima, iar de modificarile tehnice nu am ce sa comentez: doar un pasionat face asa ceva.

Link către comentariu

multumesc BJ...

@sorinb : cum ti-a spus si bogdan ambreiajul e cel stock

@scirocco : sa incep cu acel golf 1 ... avea doar scaun la sofer in rest goala...slickuri pe 14" ... motor de g2 gti 16v (nu mai tin bine minte daca era cu carburatoare sau nu...in orice caz nu era stock) ... eu aveam doar soft la vremea aceea ~165cp / 400nm hai maxim 170 desi e cam greu...sincer ma asteptam sa ma incinga dar se pare ca am fost f putin in fata lui la finish :)

Link către comentariu

ioi... pai daca golfu avea 140+ cai si 750-800 kile eu cred ar fi trebuit sa te bata.

dar probabil ca motorul 16v nu era chiar in mintile lui :)

anywayz, l-ai batut ! felicitari :)

Link către comentariu

ZGB-ule... am vazut filmul... pana acuma tot am vazut comentariile de pe forum despre cum merge masina ta, da acuma m-am convins... si daca zici ca acolo nu aveai numa chip incerc sa-mi imaginez cum merge acuma :D... cand am auzit sunetul motoarelor mi s-a facut pielea de gaina... pe bune... da las ca ma fac eu mare... si-mi trag passatu la 250 CP si vin la Buc. si dau liniute cu tine :D :D.... glumesc desigur.

Pune un link cu un film mai recent... sa vedem minunatia acum dupa toate modificarile.

Link către comentariu

Intr-adevar sunetul este demential.La limita la sosire dar totusi nu aveai pe ea ce ai acum si era mult mai usor G1-ul. un film mai nou nu ai >? Cel cu 535 nu este prea concludent .Pune si tu unul ziua.Asta are doar cateva secunde. Cate secunde mai ai la demaraj apropo :D ?

Felicitari oricum

P.S. poate iti schimbi si tu ambreiajul ....sa fii si mai smucit :huh:

Link către comentariu
e un film cu un 535d cateva pagini in spate :)

Merci de pont. am sa ma uit ;)

Modificat de claudiu_83
Link către comentariu

bogdane am vazut intr-un cox poze de la vw fest :lol: ... pana acum nu am vrut sa apar in cox pt ca nu am avut masina terminata...

poze cu dyno sheet...precizez ca masina nu mergea atunci cum trebuie si nici acum...la revizie o rezolv pe toata

Link către comentariu

precizez ca masina e de vanzare daca aveti vreun cunoscut ceva care vrea masina buna...

2002 aproape 87.000km distributie schimbata f ingrijita + toate piesele originale inclusiv turbina si intercooler ... si turbina actuala mai are garantie pana la 1 iulie 2007 ... pret 15.500E negociabil

Link către comentariu
Ti-au gresit numarul de inmatriculare :P

tocmai au stricat juma' din farmecul masinii... :lol:

Link către comentariu

CE CUPLU NESIMTIT!!! :D Dar nu de la turatii prea joase ca sa alunece ambreiajul.

CINE A FACUT CIPU'!?? (ca e super bine) :D

Link către comentariu

de la Dragos e softul

va anunt ca e extrem de posibil sa parasesc familia VAG...vroiam S3-ul nou...de 2 zile duc munca de convingere cu ai mei si i-am convins insa toti cu care am vorbit mi-au zis ca e prea scump (si dragos mi-a zis si multi altii...cu ceva dotari de bun simt ajunge 35k cip deci cu totu 50 de mii) si cam asa e...nu ca as da bani eu dar tot familia mea e si nu prea are sens sa-i pun la cheltuieli inutile atata timp cat un subaru wrx nou foarte probabil imi va face freza in curand

Link către comentariu

:hainoroc: si alte VAG nu mai sunt care sa te satisfaca? Leonuri, S3 mai vechi, poate totusi mai gasesti idei.. :lol: nu ca subaru nu ar suna tentant...dar mai sunt si alte oportunitati..

Link către comentariu
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!