Jump to content

VW Golf IV TDI ASZ "FMM"

zGb

Postare recomandată

pai i`am zis... k modifica presiunea in turbina... si el s`a uitat stramb... m`a pus sa semnez k am primit si am fugit akssa :beerchug:

Link către comentariu
  • Replies 825
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• zGb

217

• Bogdan_wrc

87

• nadir@boosted.ro

47

• bbm

30

Top Posters In This Topic

Posted Images

i-ai pus eleron? si noi cand vedem? :D

de consum.... dar cica bate si masini mai rele... ceva victime mai recente? ai mai batut Renault 5 :D :hainoroc: ?

Link către comentariu

Nu stiu de ce dar pozele nu se vad(thumburile) . Cred ca arata bine la ce am vazut pana acum...

@Zgb te duci la Legal Racing cu ea?

Link către comentariu

A fost de mai multe ori si a cam rupt c_ _ _ l multora :vaidecapulmeu: Inclusiv niste BMW-uri mai suparate (nu mai zic de <bleax> Toyota Celica)

Link către comentariu

TATOV :(

O masina superba, ce sa mai, am mai zis de n ori :( Si cel mai important, vorba lu' alex... "The show matches the go" :(

Link către comentariu

@Andrei : cred si eu ca le-a rupt la ce are pus pe masina ...era misto sa o lase stock si sa puna la misto un sticker cu 1.4 e spate :D

ai si votul meu zgb intr-adevar asa ceva vezi doar pe net si ...poate la topgear

Link către comentariu
intr-adevar asa ceva vezi doar pe net si ...poate la topgear

si la jmekerii de la Le Mans..neaparat!

:D :D

Link către comentariu

Ti-ai luat sprite la juma' de litru? :beerchug:

:blink:

Felicitari ! (vezi sa ai rabdare cu reglajul dupa montaj)

Link către comentariu

shefu?ul clip,filmuletz cu Sunet neaparat nu ai? :) sunt curios cum trage si cum suna bestia! :P

ciaules! :)

Link către comentariu

Gsus cum poate sa urce . E cam neclar filmuletul dar rupe :icon_cheesygrin: Il las pe zGb sa posteze link-ul daca vrea.

Link către comentariu
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!