Jump to content

VW Golf IV TDI ASZ "FMM"

zGb

Postare recomandată

• Replies 825
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• zGb

217

• Bogdan_wrc

87

• nadir@boosted.ro

47

• bbm

30

Top Posters In This Topic

Posted Images

nadir@boosted.ro

da abia acum am ajuns aici

tin sa te felicit pt achizitie ;))

ai dar cam mult pe vopsit dar macar a iesit super !

arata mai bine decat la vip !

Link către comentariu

hehe...thx guys...nadir am dat 1.5mil pe vopsit si chiar nu mi se pare mult adica altcineva mi-a cerut 2.5mil totusi are ceva suprafata...

din pacate nu e prins prea bine si nu prea imi place...cred ca o sa-l dau jos sa-l pun din nou...si da mi se pare ca arata cel putin senzational :)

Link către comentariu
da abia acum am ajuns aici

tin sa te felicit pt achizitie :)

ai dar cam mult pe vopsit dar macar a iesit super !

arata mai bine decat la vip !

cum adica "mult mai bine"? nu este acelasi ?

Link către comentariu

sal all

@zgb bv pt masina merge treaba in continuare , poti sa tragi o linie cu cheltuielile pt noi (ce s-a mai acumulat) iar daca ar fi sa o vinzi acum cu cat ai da-o

Link către comentariu

@bbm : probabil se refera la culoare sau ca am eu alt spate decat al lui bulubu...nush exact ce vrea sa zica

@dannyb_ro : thx man...masina o s-o pun la vanzare in viitorul apropiat ca a sosit timpul sa ma indrept catre alta masina...o s-o pun la 15.000 negociabil cu toate piesele originale (jumate de suspensie bari jante etc) 2002 85.000km

Link către comentariu

Si cum o montezi? In paralel cu N75-ul? In locul N75-ului?

Vezi la cat o setezi sa nu dai vreo gaura in pistoane... :lol:

Nu stiu cat suporta constant ASZ-ul dar stiu la ALH trebuie sa nu mergi peste 1,2 atm (val. relativa nu absoluta) in mod constant. In accelerare e altceva.

Link către comentariu

in pararel cu N75 se monteaza :lol:

iti dai seama ca o sa am mare grija cand o montez sa vad cum o setez :(

Link către comentariu

am comandat valva...sper sa ajunga in max 2 saptamani... (americanu zice 5 zile dar cred ca e prea optimist :) )

andREI : uite aici cam cum sta treaba...n-am avut timp sa citesc...daca ai timp posteaza si tu pe aici cam ce-ai inteles :hainoroc:

Link către comentariu

Configuratia este in paralel cu N75.

Cum ai comandat? Cu card de aici sau? (Eu mi-am facut card de plata prin internet insa nu am avut INCA ocazia sa il folosesc)

Platesti si vama la ele sau? Pliz mor

Link către comentariu

am card visa...si am platit cu el...nu stiu cum e shippingul dar avand in vedere ca e pachet mic cred ca n-o sa platesc vama la el

Link către comentariu

nu o sa iti i`a nimik....

eu mi`am comandat un boost controller si nu mi`a luat nici un leu la vama... :)

Link către comentariu

superba masina :beerchug: in fiecare zi urmaresc topicul si deschid si redeschid pozele :wub:

ps: e de curse domnu?

Modificat de Bebeee
Link către comentariu

mersi frumos baieti :P

bebeee daca-ti place asa mult pune niste bani deoparte dude si poate fi a ta :beerchug: :P

si ps : nu e de curse...asta e masina de consum 1.9 tdi consuma 5% la drum :P ... ce diesel ai vazut tu la curse? :wub: :) :D

LE : multumesc serifule :P sorry ca n-am oprit dar incercam sa-l fac pe ala cu sasele sa dea si el putin acolo dar a luat-o prin pasaj after all

Modificat de zGb
Link către comentariu
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!