Jump to content

VW Golf IV TDI ASZ "FMM"

zGb

Postare recomandată

• Replies 825
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• zGb

217

• Bogdan_wrc

87

• nadir@boosted.ro

47

• bbm

30

Top Posters In This Topic

Posted Images

Arata a EuroJet FMIC-ul dar nu sunt convins ca este EuroJet. Nu este de pe vreo masina (ca piesa stock).

Link către comentariu

@dementzial : pai pana la 200 e o joaca cum urca...urca parca putin putin mai greu de la 210-230 si spre 240 urca incetisor...nu vine bara noua am dat-o pe a mea jos s-o decupez si s-o asez mai bine...varianta cu o noua bara este luata in considerare de ceva vreme numai ca trebuie sa ma gandesc ce bara exact!

@bbm&andrei : vorbim pt intercooler...l-am luat de la niste baieti din anglia...este sub forma de 'universal intercooler' restul este giwasa ca si trasee...ma rog...tot kitul de la giwasa e peste 1000E (cica undeva 1.2-1.3) si am inteles ca vine cu acelasi intercooler care separat ar costa 700E (tot la giwasa) ... ceky are tot kitu de la giwasa si are acelasi intercooler, cel putin aceleasi marimi

@neg : :ceuameni:

Link către comentariu

normal iti dai seama ca nu pot sa prezint un fund urat celor ce stau in spate...macar daca nu pot trece in fata sa vada si ei ceva frumos :P :P :P

Link către comentariu

cam asa arata bara dupa retusuri...sincer imi plac mai mult prizele laterale asa...parca e mult mai agresiva

Modificat de zGb
Link către comentariu

Numarul face toti banii, cand il vezi in oglinda retrovizoare, mai ales daca e insotit de cateva flash-uri (la motorul tau... :):).

Cum suporta trenul de rulare puterea si ,mai ales, cuplul ? Presupun ca ai probleme legate de aderenta, dar cu fiabilitatea cum sta ? Si nu ma refer doar la motor, ci si la cutie plus partea mecanica.

Sa o pilotezi sanatos :).

Link către comentariu

ouch! :) :) sa inteleg ca este proaspat revopsita? pare fooooarte lucioasa. sa pui totusi niste grile, nu se vede claxonul si restu' de pe acolo?

nu iti mai trebuie bara noua.

Link către comentariu

neg doar am aranjat masina putin...gen am lipit plasele calumea la bara spate...am vrut neaparat sa-mi pun plasa la intercooler, sa-mi lipesc pragurile sa dau eleronul la vopsit si sa asez bara fata ca stii ca in margini era praf...bara nu e revopsita in nici un caz...chiar arata jalnic...are chitul pleznit prin cateva parti :) ... oricum la prima lovitura bara se va sparge la cat am taiat din ea si voi comanda o bara de plastic sa nu-mi mai bat capul cu fibra ca e pacatoasa

grile nu cred ca mai am cum sa pun la prizele alea 2 ca nu am de ce sa le prind...

@web : thx dude...momentan nu sunt probleme si sper sa nu apara :) iar cu aderenta sunt probleme mari de tot :)

Modificat de zGb
Link către comentariu

Mie sincer sa spun imi place mai mult asa, fara grilele alea doua, arata MULT mai agresiv. zgaiba, intradevar, o masina senzationala, felicitari.

Link către comentariu
...am vrut neaparat sa-mi pun plasa la intercooler...

Esti sigur? :) (la intercooler vrei ventilatie cat mai buna)

Macar sa fie cu gauri mari nu cu gauri mici..

Link către comentariu
Esti sigur? :) (la intercooler vrei ventilatie cat mai buna)

Macar sa fie cu gauri mari nu cu gauri mici..

fara plasa la intercooler exista riscul sa se sparga la un contact cu o piatra aruncata de masina din fata , asa plasa mai protejeaza ceva !! cind spun piatra, nu ma refer la bucati de pavaj !! si prin acea plasa, ventilatia nu are nimic de suferit !!

@zgb: sa mi spui cum se simte masina cu acea bucsa schimbata

Modificat de bbm
Link către comentariu

merci mult pt aprecieri baieti

@andrei : ma plictisisem sa am colectie de insecte ca pentru insectarul de la scoala generala :( ... si vazusem si vreo 4-5 celule indoite ... la fiecare spalat de masina era un chin sa-i explic prostului de 4-5 ori cum sa dea si tot prost dadea numai faze d-astea ... am pus cu gauri mici ca altfel nu faceam nici o jmecherie si ventilatia dupa parerea mea este foarte ok!

@bbm : si-a luat masina ceva vibratie in mod evident dar imi place ca nu mai joaca motorul la plecare...este intradevar o diferenta...thx a lot 4 the tip man :(

Link către comentariu

dupa ceva vreme / km, acea bucsa se mai lasa si ea si o sa vezi ca mai dispar din vibratiile alea gen race car dar femitatea ramine !!

PS: cind schimbi volanul ala de camion? care nu are nici o legatura cu masina ta

Link către comentariu

cand o vand :( sper la un volan de rs4 (atentie volan nu masina) sau un volan de m (cu toata masina) :( ;) :P

Link către comentariu
cand o vand :) sper la un volan de rs4 (atentie volan nu masina) sau un volan de m (cu toata masina) :D :D :D

vezi cind lasa paul masina parcata in victoriei, am eu chei la mine !! :lol:

PS: m3 cu volan ....nu este frumos ce spui dar un s3 cu volan.....ar fi ceva f frumos !!

Link către comentariu

s3 cu volan rs4 :D

nu stiu sincer daca suna mai bine s3 decat m3...sa vedem...poate se supara tata si nu suna bine niciuna din astea 2 :lol: :) :D

Link către comentariu
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!