Jump to content

VW Golf IV TDI ASZ "FMM"

zGb

Postare recomandată

ba mihai erau 8 frate :) in litera aia...V parca :) :) :)

dupa V8 ce urmeaza ? twin turbo v8 ? Hayabusa ?

Link către comentariu
  • Replies 825
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• zGb

217

• Bogdan_wrc

87

• nadir@boosted.ro

47

• bbm

30

Top Posters In This Topic

Posted Images

@shtrumf : te vad eu cand iti pui chip cat fum scoti :vaidecapulmeu: ... stii vorba aia si cu *#%-n c*r si cu sufletu-n rai nu prea merge... :)

@scirocco : uat strit iz iu luching for mai frend? ar iu lost?

Link către comentariu
ba mihai erau 8 frate :D in litera aia...V parca :D :D :D

ah, detalii, ce mai conteaza, si 6 in linie si 8v pling acum !! tu sa cresti mare si sa scoti fum !! :D ai fost foarte "R"acing aseara !!

Link către comentariu

hehe :D ... multumesc frumos :D bine ca ai zis tu ca scirocco ala o crede ca sunt vreun nebun care ma joc nfs si am vise umede cu golf tedei

Link către comentariu

Oil burning rulz (oilburner in engleza, pentru cei care nu stiu, inseamna Diesel deoarece prima data motoarele Diesel mergeau cu ulei rezultat din alune, da e pe bune)

Link către comentariu

zGB ai memoria cam scurta... :251: ti-am citit tot postul si iti urmaresc de multa vreme masina,

nu stiu de ce trebuie sa fii asa mistocar. Tu ai facut afirmatii de gen... "am batut , stai NU 6 in linie, ci 8 in V = V8 ... " ceea ce nu prea cred.

In rest, toate cele bune

Link către comentariu

tu ai inceput cu mistourile...cu v8 biturbo si busa...nu-ti vine sa crezi? e treaba ta frate si nu te-a rugat nimeni sa postezi aici....crezi ca mi-am angajat lingai sa spuna ca masina mea a batut vreun veyron? oamenii au spus ce-au vazut la fata locului ce e greu de inteles? stii vorba aia...cand 2-3 iti zic ca esti beat te duci si te culci...ma rog probabil ma pun si in locu tau tu avand la dispozitie 112cp si pe golf probabil 110 si e si variant...

dudutz...fa calcule simple...210-215cp@4200rpm (cam pe acolo simt eu) 400nm@3000-3200rpm si 1226kg in talon...crede-ma ca, cand dadeam a doua la toate cursele de acum 2 seri...faceam opturi cu volanul simteam ca-mi zboara puntea...ori intram in masina cu care ma dadeam ori intram in oameni...sper ca intelegi ce trebuie de aici si tine minte 8x17" 225/45 toyo t1-r

Link către comentariu

bravo zgb ... tu sa fi sanatos... insulti fara sa cunosti...

Modificat de scirocco
Link către comentariu
zGB ai memoria cam scurta... :banghead: ti-am citit tot postul si iti urmaresc de multa vreme masina,

nu stiu de ce trebuie sa fii asa mistocar. Tu ai facut afirmatii de gen... "am batut , stai NU 6 in linie, ci 8 in V = V8 ... " ceea ce nu prea cred.

In rest, toate cele bune

nici eu nu as fi crezut daca nu eram acolo !! si totusi asa a fost , au fost 2 bmw - 328 si 535 si cu ambele au fost cite 2 curse !!

Link către comentariu

multumesc vlad,mihai si adi :(

scirocco : nu te mai simti atat de lezat ca nu te-a jignit nimeni! repet in caz ca ai uitat...tu ai dat tonul!

Link către comentariu
tu ai dat tonul!

ok sorry dar imi suna ciudat ca un golf 4 1226 kg cu 210-220 cp sa bata un BMW V8 :P

oricum e ceva mai vechi ca asta ultimul are > 500 cp da-l in fasole si pe asta il faci ? :(

p.s.

am avut mk1 16v, m-am dat cu kioraddo vr6, scirocco mk1 g60, iar scirocco asta pe care-l am acuma (doar 112cp si 800 kg) avea prin '95 un 1.8 Oettinger de 180 cp... si a facut si el masini la vremea lui... deci merita putin respect.

inca o data sorry si respect...

Modificat de scirocco
Link către comentariu

aham acum vad ce se intampla in capul tau...confunzi bmw v8 cu bmw m5...sa stii ca pe seria 5 e39 au existat 3 motoare v8 : 535i 250cp,540i 286cp si m5 400cp...cel in cauza era 535i manual + sofer bun! chiar daca am ratat plecarea rau de tot a plecat gen 2 masini in fata si si-a mai luat 1 masina in plus cand am dat a 2-a (am scris mai sus ca dau stanga dreapta de volan ca mi se duce botul masinii cum vrea el) am recuperat incredibil de repede (la modul ca nu ma asteptam sa recuperez atat de fast) ...

next time te rog sa nu mai fi asa de impulsiv sa scrii fara sa stii despre ce vorbim...

same respect!

Link către comentariu

:)

535 a avut, in functie de anul de fabricatie, 235cp si apoi 245cp

Din ce mi-aduc aminte cel de 235cp facea 0-100kmh in 7.5sec (pe hartie), iar cel de 245cp in 7sec (aici nu sunt 100% sigur).

Modificat de lau090
Link către comentariu

BMW 535i [E39] intradevar are 235CP@5700rpm din cate stiu eu ...

sau poate ma inshel... :)

pe ce distanta v`ati dat si in ce treapta erai.. ce turatie knd l`ai depasit?

Link către comentariu
BMW 535i [E39] intradevar are 235CP@5700rpm din cate stiu eu ...

sau poate ma inshel... :)

pe ce distanta v`ati dat si in ce treapta erai.. ce turatie knd l`ai depasit?

a fost ceva f dubios cu acea cursa...prima oara n-a plecat el cum trebuie si m-am dus mult de tot si a pus omu frana...iar a doua oara mi-a plecat in fata (ori a furat el putin startul ori am plecat eu mai tarziu) si pe langa asta am ratat si plecarea si si-a luat cam 2 masini...cand am dat a 2-a si-a mai luat inca o masina (era asfaltul lucios si derapam groaznic)...deja la sfarsitul treptei a 2-a incepusem sa recuperez vizibil...in a 3-a eram la 1m de curul lui cred ca d-abia schimbasem a 4-a ~120-max130km/h si a pus frana ca pe sensul meu introrceau niste baieti care se dadeau si cred ca i-a fost frica sa nu facem vreo boacana...cert este ca ma duceam bomba pe el si pe 400m il depaseam....retineti un lucru...eu am masina barca am suspensia sub orice critica...cu suspensie buna mai castig ceva timp 0-100...o sa pun si bara de rigidizare ca am auzit ca ar mai ajuta putin la plecarea de pe loc...si in caz ca mai tin masina si mi-o iau de la vreun diesel (motor asemanator ca litraj) imi comand si axa cu came sa fie de toti banii inca 20-25 de cai sunt beton ;)

Link către comentariu

Da pe unde va dati voi asa? E un circuit ceva nou la Bucuresti? Sau am nimerit prost si asta e topicul "SN3" ? Intreb si eu din pura curiozitate.

Link către comentariu
Da pe unde va dati voi asa? E un circuit ceva nou la Bucuresti? Sau am nimerit prost si asta e topicul "SN3" ? Intreb si eu din pura curiozitate.

curiozitatea a omorit pisica !! nu se intrece nimeni pe strazi sau circuite, doar virtual !!

Link către comentariu
nadir@boosted.ro

eu unu am vazut cand a plecat zgaiba bine a stat cu el si porma putin in fata lui

cand a plecat prost se vedea cum pe finalul lui a 2a si pe a 3a cum se urca pe el!

Link către comentariu

o poza pt cei care au uitat cat de mare e monstrul :D

si a doua poza este pe autostrada aveam peste 240 dar pana am scos telefonu sa fac poza am mai pierdut din viteza si efectiv mi-era frica sa merg cu mai mult

Link către comentariu

Cam cat de repede estimezi ca ai ajuns la viteza aia? De unde incepea sa traga mai greu ? Si in final din pura curiozitate, cat era consumul instant? :D

Vine noua bara? :D

Link către comentariu
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!