Jump to content

VW Golf IV TDI ASZ "FMM"

zGb

Postare recomandată

pai n-are de ce sa-ti para rau ca n-am inceput cu 150...ca e acelasi lucru la motor...nici o diferenta...diferentele intre ele le-am eliminat deja...turbina oricum nu se pune ca am mult mai mare si ramane doar intercoolerul...4motion ala era cam tare pt plecari si nu numai dar asta e...

in europa e un lupo tdi 4x4 care e cel mai jmecher si mai e un golf tot 130 cp la baza are vreo 280cp si 300nm ... care doar din soft ajunge lejer la 320cp dar nu vrea sa-l forteze ;) :P

Link către comentariu
  • Replies 825
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• zGb

217

• Bogdan_wrc

87

• nadir@boosted.ro

47

• bbm

30

Top Posters In This Topic

Posted Images

zGb a scris:
pai n-are de ce sa-ti para rau ca n-am inceput cu 150...ca e acelasi lucru la motor...nici o diferenta...diferentele intre ele le-am eliminat deja...turbina oricum nu se pune ca am mult mai mare si ramane doar intercoolerul...4motion ala era cam tare pt plecari si nu numai dar asta e...

in europa e un lupo tdi 4x4 care e cel mai jmecher si mai e un golf tot 130 cp la baza are vreo 280cp si 300nm ... care doar din soft ajunge lejer la 320cp dar nu vrea sa-l forteze ;) :P

de lupo stiam..dar de Golf nu.. foarte bine..deci daca nu vinzi FMM-ul, sa inteleg ca esti "pe ei". sa le dai bataitza iti uram.

Michael_9N a scris:
cum alergau jmekerii la Le Mans :P

asa stiam si eu :P :P

Link către comentariu
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

frumoase xenonele dau bine mai ales pe angel eyes Hella :( sa luminezi cat mai bine cu ele si cat mai mult ;)

bafta

Link către comentariu

am vazut live xenoanele combinate cu hella: "laser frate".

mi s-a parut ca bate foarte putin mai sus farul de pe dreapta

Link către comentariu

pai asa e reglat...conform normelor europene farul din stanga bate mai jos si cel din dreapta o idee mai sus...reaglajul era evident pt halogen!

Link către comentariu

zGb da' ce se intampla? am vazut masina pe autovit scoasa la vanzare? pe noi nu ne anunti? :D

Link către comentariu
  TheOne06 a scris:
Cat te-a costat de curiozitate instalatia de xenon cu tot cu montaj?

pretul a fost decent pt mine (a fost un combo de la un prieten) iar montajul 600.000

CT-87-ADY a scris:
E bi sau doar faza scurta?

e scurta! daca vrei bi trebuie sa-ti iei 2 kit-uri = dublu ca pret :)

@GIZMO :

@andREI :

am pus-o si eu acolo sa vad daca intereseaza pe cineva...sunt constient ca pe autovit n-am nici cea mai mica sansa iar masina daca reusesc s-o vand o s-o cumpere doar cineva care stie cat de cat ce si cum...ca un om care n-are nici o treaba n-o sa cumpere niciodata un diesel tunat la motor!

intentionez la anu sa schimb masina si o pregatesc si eu din timp!

Link către comentariu

Acum am vazut pozele. Tot respectul pt cel care le-a facut. Dar a avut si materia prima necesara :)

Link către comentariu

cred visa la o pisicutza :D :D :(

dar cred ca se multumeste si cu ceva 1.8T modificat substantial

Link către comentariu

deci sunt foarte nehotarat...mai astept pana la anu sa vad cum e cu vama dupa ce intram in UE pt ca inima mea tot spre m3 bate...i-am aratat deja tatalui meu poze cu noul S3 si i-a placut...sper sa pot sa-l conving. S3 / M3 desi probabil o sa vrea mai mult sa-mi ia S3 pt simplul motiv ca e noua si am garantie...

Link către comentariu
  zGb a scris:
deci sunt foarte nehotarat...mai astept pana la anu sa vad cum e cu vama dupa ce intram in UE pt ca inima mea tot spre m3 bate...i-am aratat deja tatalui meu poze cu noul S3 si i-a placut...sper sa pot sa-l conving. S3 / M3 desi probabil o sa vrea mai mult sa-mi ia S3 pt simplul motiv ca e noua si am garantie...

intre pisici si s3 as alage cu ochii inchisi s3 !!

si acum la obiect, ai remediat cu "murdaria" de pe bara spate?

PS: sa nu te ia inima cind o sa ajungi cu m3 sau s3 la peco in comparatie cu masinuta ta actuala !!

Link către comentariu
  bbm a scris:
intre pisici si s3 as alage cu ochii inchisi s3 !!

si acum la obiect, ai remediat cu "murdaria" de pe bara spate?

PS: sa nu te ia inima cind o sa ajungi cu m3 sau s3 la peco in comparatie cu masinuta ta actuala !!

m3 e46 nu pisica :sbine: ....

fii sigur ca o sa ma ia inima :tomato:

ps : pregatesc 2 suprize la masina soon! stay tuned

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Sal , ce se mai aude cu masina ta (am urmarit postul decat) a venit vreun doritor? Si inca o intrebare: tu ce ai modificat mai exact la turbina? Ai modificat-o cu totul ?Am primit un mail de la un reprezentant Garret de la Galati si mi -a spus sa nu cumva sa pun o turbina pt un motor mai mare pe a mea masina ca-i distrug motorul! Astept raspunsul!

si un P.S. De Subaru Impreza WRX ce ai zice.Da-l incolo de M3.... Din cate am observat tu nu esti interesat de prea mult comfort....si mai ales daca o sa-l modifici nu are rost...parerea mea

Modificat de dannyb_ro
Link către comentariu
nadir@boosted.ro

nu stiu ce i-ai mai facut .... ideea e ca cu ultimul soft .... pe care eu de curand am apucat sa il savurez Trage altfel .... si se prezinta foarte fiabila treaba ;;) ... abia astept sa vad cum va fi si cu suspensiile !

Link către comentariu

@danny : ce sa fac cu un WRX? cand o sa-mi vina suspensiile o sa incerc cu un wrx de pe loc...din mers i-o dau 100% .... poate sa ma gandesc la STI sau la evo10 la anu...dar nici la astea nu ma gandesc...sunt gen cielo cu spoilere, bmw e bmw e m3...in caz ca ma ajuta Dumnezeu sa-mi iau...

evo9 cu un soft si o evacuare consuma la drum lung la 140km/h 14%...ce e asta frate? bataie de joc :vaidecapulmeu:

Link către comentariu
nadir@boosted.ro

deh daca ai fost plecat weekendu asta !!!!!

stii m3`ul lui cristii ..... era cam la o masina o masina si ceva in fata lui Paul(moartea) ... RS4 si gandestete ca Paul HABAR NU ARE ( nu s-a invatat inca cu quatro) sa plece de pe loc !!!!! si s-au dat de pe loc !

btw rs4 are toti caii dupa 7000km pana atunci ecu`ul nu ii da toata puterea !

si daca nu ma insel Cristi are ceva schimbari bune la M !

asa ca pisate pe el de m3 si iatzi noul S3 :D) >:D<

Link către comentariu

Salut Cristi!

Ia-ti S3 ca "potential" are si ala destul...

Link către comentariu
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!