Jump to content

VW Golf IV TDI ASZ "FMM"

zGb

Postare recomandată

camera mea e stricata cred iar cu telefonul nu se vede chiar atat de bine...o s-o spal odata luna si o polishez si o bag la sedinta foto de 400 de poze ;)

Link către comentariu
  • Replies 825
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• zGb

217

• Bogdan_wrc

87

• nadir@boosted.ro

47

• bbm

30

Top Posters In This Topic

Posted Images

eu contest vehement chestia aia cu golfu care se tine dupa 535d...reveniti-va!omu nu ca nu a vrut sa forteze masina,chiar a menajat- probabil..si inca ceva,mai e si dupa sofer!

Link către comentariu

de unde stii catalin cum se misca goflu meu mai nou? :blink:

nu stiu daca ai observat insa chiar ne dadeam nu eram prin oras la semafoare...si sa fim seriosi cand ai o masina de 70000e langa una de 15000e si risti sa-ti iei rusine eu cred c-o fortezi de-i sar capacele...si stai calm omu stia chiar sa plece cu frana and shit nu era afon :)

Link către comentariu
nadir@boosted.ro

felicitari inca o data

arata hmmm

am vazut-o iar ieri ... ma uitam la .:R si nu intelegeam :blink:)

oricum superba !

Link către comentariu

thx nadir ;)

aveti atasat un log mai jos

ps : este facut in treapta 3

ps2 : in treapta a 4-a cam chiar pe la 80 undeva incepe sa incarce turbina si nu trec prin bariera 80km/h in full boost...oricum am scos 5.1s 80-120km/h in tr 4 chiar si asa

ps3 : NU este cel mai puternic soft care-l am...adica nu este gen RACE sau pe acolo, e destul de ridicat dar nu prea mult

Link către comentariu

daca performantele nu mai incanta lumea sa incercam cu niste poze...

..

..

..

..

..

Link către comentariu
  zGb a scris:
daca performantele nu mai incanta lumea sa incercam cu niste poze...

..

..

..

..

:Driver: hahahaha..cat de tare ai zis-o!! daca nici performantele tale.. atunci ma las de meserie... :)

ps: cel putin NICE PICS!! asa da...ca prea nu aveai poze clare cu jucaria pe topic

Modificat de Bogdan_wrc
Link către comentariu

cu placere.. :Driver:

ps: aia ultima ar merita pusa la avatar... :)

Link către comentariu

s-ar vedea asa cum se vede aici... sau aia ultima de la postul #135..

oricum..eu mai atarn pe aici sa vad poze...

ps: sper sa vad si interiorul :Driver:

Modificat de Bogdan_wrc
Link către comentariu

o vad destul de des in facultatea de medicina veterinara. super tare masina :( sa o sapanesti sanatos fara incidente.

Link către comentariu

merci ady

@audi_fan : mai parchez pe acolo ca lucrez in cladirea forum :( merci mult :(

Link către comentariu
  zGb a scris:
merci ady

@audi_fan : mai parchez pe acolo ca lucrez in cladirea forum :)) merci mult :))

Sora mea e la Veterinara si o mai las si pe ea in drumul meu spre Poli, si iti vad masina si o admir si ii spun surorii mele... "Uite, masina asta e a unui baiat de pe forum..." la care ea imi raspunde... "ufff... mai lasa-ma cu forumul tau... si etc" :P :P :P

anyway... e super misto masinutza :)) ps: mai vrem poze asa artistice. (ai facut unele pe acoperisul parcarii de la unirii?)

Link către comentariu

Suuper tare masina, ca sa nu mai zic si de poze, care-s realizate cu stil .

Mai ai alte modificari de facut ?

Cam cat te-a costat tot ? aproximativ ...

Link către comentariu

piesele de pe masina sar de 5000E lejer...si mai am modificari de facut, multe chiar...

@audi_fan : merci dude...ce sa stie fetele astea :D :D :D ... da sunt pe terasa parcarii de la unirea...

creditul pentru poze nu-l merit eu...eu am fost doar cu masina asa ca multumesc lui evl santos si madskillz :offtopic:

Link către comentariu

zGB felicitari pt. ca esti printre putinii care au curajul sa faca o treaba adevarata :D Nu am citit acest topic pana acum pt. ca era vb. despre diesel, dar ... merita :offtopic:

nu stiu cum reusesti ca e cam greu din diverse motive :D

asteptam cu interes proiectul 1.8T. Chiar, de ce 1.8T si nu 1.9 TDI ? Si 1.8T pana in cat vrei sa-l duci ?

Link către comentariu

heh thx dude...probabil daca nu o vand o sa mai ridic FMM-ul la peste 250cp....iar daca o vand nu stiu daca-mi mai iau 1.8T dar daca mi-as lua 1.8T vreau sa-l duc putin peste 300cp altfel n-are sens ;)

Link către comentariu

auzi, incet - incet vrei sa bati recordul la putere pt diesel? sau sa participi la Le mans? ai idee care e cel mai puternic G4 diesel din Europa? ca din RO sunt 99% sigur ca stiu cine...

stii ce imi pare rau? ca nu ai inceput cu un TDI de 150 cu/fara 4motion. 20 de cai contau.. nu?

sa fi fost asa..stii?

http://www.youtube.com/watch?v=1OYK2boj5D4&search=tdi

Link către comentariu
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!