Jump to content

Errori multiple, problema comunicare ECM 01314

denny_the_one
 Share

Postare recomandată

Salutare, 

Am o problema cu un Passat B6 3.2 FSI, in curbe strânse și lungi mi-se aprind martorii (ESP și Volanul Galben) cutia nu mai cuplează, se turează motorul fără sa tragă și câteodată mesaje de genul “verifica presiunea ulei sau nivelul de lichid de frâna” .. totul pentru câteva secunde, după ce ies din curba sau ma opresc își revine ..

Pe calculator primesc erori pe foarte multe module, toate menționând lipsa comunicare cu ECM cod eroare 01314 .. dacă le șterg mașina merge perfect pana la următoarea curba strânsă .. in special când e rece ...

Credeti ca o fi un contact imperfect / releu ?

EC8BE37F-7B7A-4AF3-83C7-FCA3F0D4C136.jpeg

Modificat de Manuel N.
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Posteaza un autoscan cu VCDS.

Link către comentariu

Verifica cablurile groase de alimentare de pe langa baterie, plus electromotor, masa, etc.

Am avut un caz cu manifestari similare, un cablu de plus frecase de lonjeron si facea scurt 

Modificat de F l o r i n
Link către comentariu

• Manuel N. changed the title to Errori multiple, problema comunicare ECM 01314
  • 1 year later...

Erori multiple și la mine.dupa ce miau dat cutia jos.azi în viraj în rond sau aprins pom de Crăciun.la diagnoza ieri am găsit 01314

20220802_161539.jpg

Link către comentariu

zice sa verifici eroarea stocata pe Engine.....

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!