Jump to content

Masina mea: Golf IV GTI, R32 Spoiler, Xenon, LED, 18",...

DerED

Postare recomandată

• Replies 225
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• DerED

75

• Bogdan_wrc

14

• TIR

9

• rudolf.s

8

Top Posters In This Topic

Posted Images

succes la vanzare! este superb GTi -ul. Sper sa gasesti cumparator in Germania. In Romania pentru a inmatricula acest VW al tau taxa este de 3550 euro.

In iulie 2009 mi-am luat un GTi Golf 4 din Heidenheim si am platit taxa pt. el 14 933 RON deci aprox 3500 euro. pacat ca taxele aici sunt aberante altfel cu siguranta unul din membrii forumului ar fi cumparat masina.

Link către comentariu

Salut si spor la vanzare.

Vin cu o intrebare, in primele poze pe care le-ai postat cu interiorul masinii, se vede ca nu ai ESP si nici incalzire in scaune.

Cum ai facut cu ESP-ul? Butonul e pus acolo cosmetic sau chiar are functia respectiva?

Bafta

Link către comentariu

Pacat ca o vinzi. Chiar asa preturi bune sunt in Germania? Daca tu primesti 10000 pe ea, o pun si eu pe a mea la vanzare acolo. :) Oricum vreau sa ma mut in Germania. :D

Link către comentariu

Nu sint preturi foooarte bune aici, dar eu vreau sa 10500 Euro pe ea. Daca o vind in bucatele primesc cel putin lafel de mult. Dar trebuie sa te gandesti ce piese sint montate la mine in masina... Din cauza aia vreau si pretul acesta. ;)

Link către comentariu
  • 2 months later...

Superba masina ! Pacat ca o vinzi. Sper sa ajunga pe maini bune ca e pacat de cum arata

Link către comentariu

Din pacate nu mai exista Golf-ul meu asa cum il cunoasteti. L-am dezmembrat complet si il vand in bucatele, pentru ca nu gasisem pe nimeni care sa imi plateasca banii care i-am vrut! :)

Link către comentariu
scz se poate sterge al 2-lea topic mi-a dat eroare si a facut 2 :wub:

what? dc l-ai dezmembrat era superb :)

Link către comentariu

Mi-am cumparat o alta masina si pentru ca bani nu cresc in pom, a trebuit sa il dezmembrez ca sa optin atit cit vrut pe el!

Link către comentariu

Da, am reusit! ;) Acuma mai sint numai citeva bucatele si masina in stare originala! :)

Link către comentariu

Spune-mi si mie pls a fost greu sa schimbi volanul cu cel de la modelul MKV GTI? Mai merge airbag-ul? Cat te-a costat volanul nou? As vrea si eu unul si nu stiu daca pot sa montez sau nu....

Link către comentariu

Pai... Una care a costat cam mult! :) :D Audi A4 Avant S-Line 2.0 TFSI Quattro Full Option din 2009! :D :(

De montat pot sa il montezi fara probleme... Dar trebuie sa schimbi cablurile de la Airbag sau sa le legi altfel intre ele. Cu totul ma costase cam 500,- Euro. Dar daca vrei fara comenzi, poti face socoteala cu vreo 400,- inkl. Airbag.

Link către comentariu

Pai atunci e cazul unui nou topic de prezentare in aceasta arie...sa o stapanesti sanatos si fara incidente.

Link către comentariu

Inca putin off topic: de unde ai luat volanul? Ar fi cool daca as putea pune unul cu comenzi care sa se potriveasca cu RNS510-le din masina...

Link către comentariu

O as deschid un topic in primavara. Acuma masina mai sta in garaj pina cind se face vremea mai buna si intre timp mai schimb citeva lucruri la exterior! :Driver: :ceuameni:

Am cumparate de la Ebay. Daca vrei sa il faci sa functioneze cu RNSul tau, atunci ai nevoie de mai mai multe lucruri... Oricum, daca pui volanul acesta la tine pa masina, atunce este pur si simplu plug&play... Daca nu ma incel, Skoda Octavia este facuta pe baza la Golf V, corect? Atuncea nu ar mai trebui sa schimbi nimica la cabluri de airbag. Dar daca vrei sa ai cu comenzi, atuncea trebuie sa tregi cabluri noi si sa montezi inca citeva lucruri... Dar ce si cum, nu pot sa iti spun pentru ca nu stiu!

Link către comentariu
  • 1 month later...

Deci a fost primu golf de pe forum care e modificat in stil dragster :) Cel putin primul pe care l-am vazut eu.A aratat superb :wub: jos palaria din partea mea pentru el :D

Link către comentariu

am vazut ca ti ai montat volan de golf 5

cum de nu ai luat unul de golf 4 r32 ca tot l ai facut r line

si banuiesc ca volanul de golf 5 ai fost nevoit sa iei si airbagul .la ce pret te a ajuns volanul de golf 5 plus airbagul?s a montat usor?si cum de s a potrivit ma intreb

super masina,imi place foarte mult culoarea albastra de pe ea.,imi place mult si interiorul cum l ai personalizat.schimba i plansa bordului.sau colanteaz o cu ceva,,,eventual carbon.o va schimba,ii va da un aer de nou.imi plac evacuarile.in genu asta le am si eu :blah_:

Modificat de exchange
Link către comentariu

exchange...masina se vinde si acum arata stock ... deci nu cred ca se mai pune problema de modificari. Spor la vanzare!

Link către comentariu

Volanul de Golf 5 se potiveste perfect. Trebuie numai firele electrice sa fie schimbate. Da, am avut nevoie si de un Airbag nou... De ce am luat de Golf 5? Pentru ca am fost singuru din Germania care a reusit sa aiba si comenzile de pe volant functionale! ;) :)

Sa speram ca se gaseste repede cineva care o cumpara asa cum este acuma!

Link către comentariu

Azi la ora 17:30 a fost cineva la mine si a cumparat masinuta! Deci cu asta se poate inchide acest Topic, pentru ca GTI-ul nu mai exista!

Pe curind,

Edi

Link către comentariu
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!