Jump to content

Coduri piese OEM

cwr
 Share

Postare recomandată

imi trebuie o serie de caroserie de young...

WVWZZZ1KZ8W011604 - si da-mi si pentru fusta de spate te rog. Mersi!

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

1K0 807 217 F GRU bara fata

1K0 805 903 E GRU spoiler fata
1K6 807 417 GRU bara spate
1K6 807 521 H GRU spoiler spate

Stai linistit,nu te mai interesa de pretul spoilerului de fata pt ca nou este 2700 lei. :lol:

Link către comentariu

• 2 weeks later...

In locurile marcate ar trebui sa fie niste cleme si suruburi, care l-a mine lipsesc! Stie cineva daca au coduri, ca sa le pot comanda? Multumesc!

post-21103-0-66203800-1364560544_thumb.j

Link către comentariu

Am senzatia ca sunt suruburi dalea hoate cu filet mare care nu necesita clema...eu nu vad nici un fel de chipling in zona aia.

N  90698606

Link către comentariu

Ma gandeam ca ar fi trebuit sa fie ceva cleme de genul:

post-21103-0-22517200-1364561733_thumb.j

Link către comentariu

va rog frumos un cod pentru placute frana spate la un Golf 4, 1.9 TDI Variant,AXR 101 cai din 2003.Multumesc!

Link către comentariu

Stiu ca la asta te-ai gandit,mie unu personal nu imi scoate nimic de genu in zona respectiva.

Link către comentariu

Salut

Ma puteti ajuta va rog si pe mine cu un cod de piesa ?

Piesa care o caut este plasticul care inconjoara switchul de lumini si reglajul de faruri la GOLF 5 ( cea din imagine)

Va multumesc.

post-59697-0-33222400-1364720477_thumb.j

Modificat de Doomy
Link către comentariu

Din ce stiu eu, e cu tot cu plasticul mare de sub bord.

Link către comentariu

atunci un cod pentru tot ansamblul se poate?

Multumesc

Link către comentariu

Revin cu intrebarea legata de clemele respective. Am gasit cum arata si ramane intrebarea daca le pot gasi separat?

post-21103-0-12669400-1364796982_thumb.j

Link către comentariu

Cauta codul asta pe net N  90887701

Revin cu intrebarea legata de clemele respective. Am gasit cum arata si ramane intrebarea daca le pot gasi separat?

atunci un cod pentru tot ansamblul se poate?

Multumesc

In jur de 150 lei trim-ul respectiv,dar identificarea trebuie fcuta dupa seria de coaroserie.

Link către comentariu

Cauta codul asta pe net N  90887701

Mersi de ajutor! Pana la urma am gasit codul clemei la reprezentanta N 90698901!

Link către comentariu

doru.tanasoiu

Pentru un G5 din 2004 ma poate ajuta cineva cu un cod pentru bucsa brat partea din spate(modelul de CUPRA care este plina)?

Link către comentariu

Te rog da-mi si mie codurile pentru cele patru lampi din spate de la Jetta mk5 (cea din semnatura mea) si de la Passat B6 limuzina.

Sunt curios daca sunt identice.

Multumesc.

Link către comentariu

nu sunt, seamana putin dar sunt mai mici la jetta

Link către comentariu

nu sunt, seamana putin dar sunt mai mici la jetta

ok, multumesc

Link către comentariu

Salut,

Codurile de producator pentru capac motor 1,6, kit reparatie faruri st/dreapta (cleme prindere rupte) si ornament bord din plastic (bucata mica de sub ceasurile de bord in dreptul contactului...asemanator cu cele de pe usi) pentru VIN: WVWZZZ1KZ8W242027. Multumesc!

A...si inca ceva, imi puteti spune ce cod au CAN Gateway-ul masinii si Calculatorul de coloana?...(ma intereseaza daca pot monta volan multifunctional + RNS510)

Link către comentariu

06A103925CH

1K0998225 si 1K0998226

1K0920864AX Z02

1K0953549BK

Link către comentariu

06A103925CH

1K0998225 si 1K0998226

1K0920864AX Z02

1K0953549BK

Multumesc frumos, din cate vad calculatorul de coloana este Highline. Codul cu Z02 la final nu e ceea ce cautam. Poate a fost o confuzie (nu m-am exprimat eu cum trebuie), vreau sa comand o bucata de plastic (negru lucios), practic un ornament care lipseste de cans am cumparat masina. La unele masini acest ornament este argintiu de exemplu si se gaseste si pe fetele de usi...poate o sa urc o poza cu portiunea panoului de bord de unde lipseste plasticul respectiv!  Codul CAN Gateway nu il putem afla dupa VIN?

Link către comentariu

7N0907530H Z00  Diagnosis interface for data bus (Gateway).

Link către comentariu

daniel_ghivercea

buna ziua, am o mica mare problema am un vw golf 5, 77 kw 105 cai, motor bkc........intr-o noapte am lasat masina unde nu trebuia si niste soricei mi-au ros instalatia intre computerul de bord si motor, unde pot gasi o serie pentru ea deoarece nu are nici o eticheta....si de unde pot comanda atat noua cat si second ...si daca se poate preturi pentru noua sau second....multumesc

Link către comentariu

Nu cred ca vrei sa o iei noua. Pretul e de speriat si la fel si montarea ei pe masina. Este chiar asa de roasa instalatia si nu mai poate fi refacuta ? Pune niste poze cu ea.

Sent from my  using Tapatalk.

Link către comentariu

In astfel de cazuri,masina ta trebuie sa intre pe mainile unui electrician bun.Este cea mai simpla si cea mai ieftina metoda de rezolvare a problemei tale.

Nu e nevoie de schimbarea instalatiei pt ca mai mult ca sigur soriceii nu sunt ca termitele sa roada tot. :lol:

Zona in care este roasa instalatia o sa fie vizibila si instalatia se face cu conectori OE sau cu varnish termorezistent dar fara cositorire pt ca nu prea este indicat un astfel de tratament.

Pretul nou al unei instalatii de la calculatorul de motor la o parte din anexele motorului pentru masina ta este de 1000 lei.

Varianta dezmembrari este cu dus si intors pt ca majoritatea celor care dezmembreaza nu sunt atenti la cablaje si exista pericolul ca instalatia sa aiba fire intrerupte.

Varianta buna este un electrician bun si destept care iti rezolva problema.

Ai remarcat locul unde instalatia este ,,ciugulita''?

Link către comentariu

Salut,

Codurile de producator pentru capac motor 1,6, kit reparatie faruri st/dreapta (cleme prindere rupte) si ornament bord din plastic (bucata mica de sub ceasurile de bord in dreptul contactului...asemanator cu cele de pe usi) pentru VIN: WVWZZZ1KZ8W242027. Multumesc!

A...si inca ceva, imi puteti spune ce cod au CAN Gateway-ul masinii si Calculatorul de coloana?...(ma intereseaza daca pot monta volan multifunctional + RNS510)

Salut, am revenit cu poze referitoare la piesa/ornamentul din plastic ce lipseste de la bord. Daca se poate vreau codul pentru a-l putea comanda. Multumesc!post-115910-13652671301952_thumb.jpgpost-115910-13652671460411_thumb.jpgpost-115910-1365267168858_thumb.jpg

Link către comentariu

• loghy changed the title to Coduri piese OEM
  • Aerofan pinned this topic

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!