Jump to content

Coduri piese OEM

cwr
 Share

Postare recomandată

E usor de adaugat, doar pretul te impiedica.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Chiar si la masinile sub 2007?

Ca idee, ce costuri ar implica o astfel de schimbare, in afara de RNS510, modulul de clima, senzor si cabluri?

Link către comentariu

Ma ajutati si pe mine cu un cod compatibil la 1k0937049L? Este vorba de un bordnetz de golf 5 din 2004. Codul scris de mine este cel dupa piesa de pe masina mea. Dar am inteles ca mai sunt si alte coduri de piese care ar merge. Multumesc.

Link către comentariu

DIn ce am inteles pana acuma codul valabil pentru mine ar fi 5K0 907 044 AJ  (display and operating unit with control unit for electr. regulation of air conditioner). Dar daca caut dupa respectivul cod gasesc modelul fara incalzire in scaune si alte incalziri (deci pana aici bine), doar ca are A la recirculare! Cum sa il gasesc codul produsului fara acel A la recirculare?

Apropo...la acelasi Golf al meu: m-am cam pierdut intre multele coduri si variante pentru panoul de clima! :D. Inca nu mi-am dat seama care s-ar potrivi pe Golful si inca nu stiu care este diferenta data de respectivul buton incercuit! Ultimul ii ceea ce am eu acuma pe Golf!

Link către comentariu

1K0937049L Z00,1K0937049T Z00,1K0937049N Z00,1K0937049N,3C0937049L,3C0937049S,3C0937049AG,3C0937049AL,3C8937049F,

Link către comentariu

Salut,

Se poate un cod si eventual un pret pentru debitmetru pentru seria WVWZZZ1KZ7P014086?

Multumesc!

Link către comentariu

038906461B sau BOSCH 0281002531 in jur de 600 lei,MAGNETI MARELLI 213719681019 lei 350...pt BLS ul din profil.

Link către comentariu

Un cod pentru o antena shark fin pentru un vw golf 5 din 2008 dar sa aiba culoarea negru lucios aveti idee daca exista? Eu am gasit doar codul asta 1K0035507j si am impresia ca are culoarea negru mat fiind nevopsita. Pe site-ul ahw-shop.de am gasit una cu terminatia 1K0035507L (fiind negru lucios vopsita) dar nu are partea electronica, pe mine ma intereseaza cu tot cu partea electronica si sa fie vopsita negru lucios. ms

Link către comentariu

1K0035507L  Tija antena+suport 85 lei.

1K0035507J  Antena pavilion pt model echipat cu telefon in jur de 250 lei,din cate imi amintesc asta este negru lucios.

Link către comentariu

Cu terminatia J parca mi-am luat eu..si este negru "mat" ...ca un bandou de exemplu...putin rugos, nu este lucios

Link către comentariu

Salut,

M-ar ajuta va rog codurile pt componentele din poza: manere fata portiere + buton volum rns.

Sasiu: WVWZZZ1KZ4W056028

Multumesc

Sent from my iPad using Tapatalk HD

post-13765-13628484841961_thumb.jpg

Link către comentariu

Salut. Va rog un cod pt. diblu ce se afla la aripa spate - pt. prinderea capitonajului cu surubul din imagine.

Golf 5 1.6 MPI fabricatie 2007.

image.jpg

Modificat de Designer
Link către comentariu

Gabi, un cod te rog pentru spoilerul bara fata Golf 5 editia Young, nu am o serie de caroserie...

post-68604-0-74276400-1363175366_thumb.j

Link către comentariu

imi trebuie o serie de caroserie de young...

Link către comentariu

1K0805903E GRU - Spoiler fata Golf Young

Salut. Va rog un cod pt. diblu ce se afla la aripa spate - pt. prinderea capitonajului cu surubul din imagine.

Golf 5 1.6 MPI fabricatie 2007.

image.jpg

Surub: N  10354602

Diblu: N  90833801

Salut, M-ar ajuta va rog codurile pt componentele din poza: manere fata portiere + buton volum rns. Sasiu: WVWZZZ1KZ4W056028 Multumesc Sent from my iPad using Tapatalk HD

Revin maine cu codurile pentru manere.

Link către comentariu

Se poate gasii capacul pentru stergatorul lunetei ??

Link către comentariu

Da. Cred ca este aero. Daca are vreo importanta

Link către comentariu

Mufa de la geamuri electrice(4) sofer?

Link către comentariu

Salut, M-ar ajuta va rog codurile pt componentele din poza: manere fata portiere + buton volum rns. Sasiu: WVWZZZ1KZ4W056028 Multumesc Sent from my iPad using Tapatalk HD

Maner usa stg: 1K4868049C 75R

Maner usa dr superior: 1K0867180D 75R

Maner usa dr inferior: 1K0868040B 75R

Buton radio: 000059542G

Modificat de Tomi N.
Link către comentariu

Mi-au furat lampile de la numarul de inmatriculare cu tot cu bec si suruburi, asa ca as dori si eu daca se poate codul si pretul pentru o lampa numar inmatriculare la golf 5 (m-ar interesa in special sticla transparenta in care se pune becul, partea de plastic neagra e inca in bara). Multumesc ! 

Link către comentariu

Cica astia din vest sunt mai oameni dacat astia din est..doamne ce natarai ...sa furi becurile de la numar. :lol:

3D0943021A  Lampa numar inmatriculare spate 45 lei bucata.

Link către comentariu

• loghy changed the title to Coduri piese OEM
  • Aerofan pinned this topic

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!