Jump to content

Coduri piese OEM

cwr
 Share

Postare recomandată

Salutare,

Am si eu o intrebare, mi-a spus mecanicul ca imi trebuie bucsele de la bara stabilizatoare punte fata si sa le iau originale. Am un golf 5 1,9 tdi 77 kw. Am sunat pe la vreo 2 magazine de piese auto si mi-au spus ca originale nu vin decat impreuna cu ceva nu mai retin exact cum se numea si costa 550 ron bucata . Chiar nu se pot comanda doar bucsele separat ?

Multumesc,

Modificat de Virinel
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Bucsele iti vin pe bara de torsiune aplicate si e nevoie doar de o singura bucata.

post-64586-0-04466000-1322558609_thumb.j

Link către comentariu

Aaa, 2 bucati mi-au zis peste tot ca-mi trebuie, pai mai bine imi pun bucse aftermarket si le schimb in fiecare luna decat sa dau 1100 de ron.

Link către comentariu

Poate te-ai exprimat gresit..AI NEVOIE DE BUCSELE DE BRAT,BASCULA?

post-64586-0-71106400-1322572220_thumb.j

Link către comentariu

Va rog un cod pt oglinda golf 5/2005, cu incalzire si reglare electrica + semnalizare...

E pe partea pasagerului din dreapta soferului... banuiesc ca se poate inlocui doar carcasa, oglinda fiind intacta si functioneaza perfect...

post-47515-0-31853100-1322820445_thumb.j

Modificat de Nutu2009
Link către comentariu

Carcasa oglinda dreapta grunduita pregatire pt vopsire,exact dupa seria ta de caroserie; 1K0 857 538 GRU.

post-64586-0-98768000-1322840824_thumb.j

Link către comentariu

Multumesc!

Semnalul pe oglinda dreapta (cea solicitata) este 1K0949102 ?

Link către comentariu

Stie cineva unde pot gasi de cumparat la un pret decent fulia de la aerul conditionat? La reprezentanta este 200 euro iar la dezmembrari vand cu tot cu compresor cam la acelasi pret....este practic doar o bucata de plastic, ce naiba...

Codul piesei este 1K0820812B.

Stima

Modificat de Fart
Link către comentariu

Inel sau rama inox de la baza schimbatorului viteze?

Link către comentariu

Am doar partea cromata dar de la golf plus,are stantat codul pe el.Probabil o fi codul intregii piese,insa este pe inel.Oricum,care e?

Modificat de cogdao
Link către comentariu

pt masina ta iti trebuie aplica respectiva?Daca ai din fabrica aplica pe masina ta si vrei sa o schimbi ...posteaza seria de caroserie si iti caut dupa dotarile masinii tale.

Link către comentariu

Nu o am din fabrica,vreau sa o pun,presupun ca merge facut un artificiu,nu?

Link către comentariu

Cred ca da...dar nu vreau sa ma pronunt pt ca nu am vazut un manson de g5 desfacut....

Link către comentariu

cogdao eu am schimbat mansonul tocmai pt. respectiva rama cromata ... :D detalii ce vrei pe pm ...

Link către comentariu

@valeriu&golf5..nu iti pot furniza codul mansonului.Doar daca ne ajuta un coleg cu masina cu dotarea respectiva ..cu o serie de caroserie,sau ma e varianta sa iti faca cineva imbracamintea de piele cu ce fel de cusatura vrei.

Link către comentariu

ma poate ajuta si pe mine cineva va rog cu un cod la un electromotor bosch de 1.9 tdi disel?imi este necesar sa cumpar platoul cu perii.

Link către comentariu

pai daca e pt masina ta,lasa o serie de caroserie sa vad poate reusesc ceva.

Link către comentariu

Ma intereseaza in principal sa adaug acel inel cromat.O sa caut unul la gata in sectiunea vanzari sh.Merci inca o data Gabi!

Link către comentariu

@brunetu...codurile ingrosate(care iti ies in evidenta)sunt echipare de prim montaj pe masina ta.

post-64586-0-30357400-1323414970_thumb.j

Link către comentariu

Salutare,

as fi foarte recunoscator daca ma puteti ajuta si pe mine sa gasesc codul a unei piese si anume doresc sa schimb aerotoarele(gurile de aerisire) laterale din bord deoarece mi sau rupt la ambele acel plastic care ajuta la pozitionarea lor in sus/jos/stanga/dreapta. Pe unde am intrebat mi sa spus ca trebuie schimbate cu totul(toata gura de aerisire) si ca nu voi gasi aceea "maneta" care ajuta la pozitionare dar nu mi-a fost dat un cod deoarece se pare ca unele magazine de piese auto nu comercializeaza si aceste piese de interior.

Multumesc!

Modificat de THC
Link către comentariu

• loghy changed the title to Coduri piese OEM
  • Aerofan pinned this topic

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!