Jump to content

RNS 510- Problema

Zoltan1981sb
 Share

Postare recomandată

chiar daca ai avut acelasi tip de telefon, nu inseamna ca au hardware identic

Eu cred ca de aici e problema ta, nu mai e compatibil hardware telefonul cu anticul RNS....

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Sincer,nu am gasit asa ceva. Si am instalat cateva...multe.  Nu am intalnit asa comportament. As incerca alt telefon...as restarta Rns-ul..as pune alt FW....si ar mai fi...

Link către comentariu

Telefon identic , hard la fel , softul mai nou cel mai probabil , nu vad motive de incompatibilitate din cauza asta

S21 ultra nu e tel vechi sa fi aparut ceva diferit hard la cele produse la sfarsit de generatie , cat are de la lansare ? 3 ani si ceva ....

Link către comentariu

• Administrator
On 14.12.2024 at 18:04, tavitara a scris:

Telefon identic , hard la fel , softul mai nou cel mai probabil , nu vad motive de incompatibilitate din cauza asta

On 14.12.2024 at 14:00, andrei_221 a scris:

chiar daca ai avut acelasi tip de telefon, nu inseamna ca au hardware identic

@spido @pronet va dau si voua ca ati participat la discutie, poate va loviti cumva de problema.

Exact ce zice Tavi, identice din toate pctele de vedere, hard, soft (acelasi soft). Daca era unul Exynos si celalalt Snapdragon, mai intelegeam sa fie o diferenta.

Partea buna ca am rezolvat. Cum? 

Am resincronizat telefonul vechi sa vad daca sunt probleme, totul a fost in regula agenda, apelare rapida si totul cum era inainte.
Am sters sincronizarea cu contul Google/Samsung de pe asta "nou", am sters datele aplicatiei Contacte si...BUM, a mers. 
Cine stie ce ramasese agatat prin telefon de nu dadea acces la agenda, ca permisiunile erau acordate, dar acum este cum trebuie. Asta dupa ce in weekend am resetat unitatea de vreo doo ori :D

Link către comentariu

Bun asa, bine ca ai rezolvat. 👍

Link către comentariu

Incurcate-s caile Androidului...bata-l norocu' 😀 . Ma bucur ca ai rezolvat.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!