Jump to content

Intretinerea si costurile de service

Florin56
 Share

Postare recomandată

Nu, prima revizie de nici 1 an, masina fiind luata in septembrie, 2024.  Eu le-am recomandat să facă revizia, e păcat de motor să nu primească o atenție sporită,  cu revizii la 1 an sau maxim 15k km și fiind și uleiul din fabrică. 

Modificat de Crs.Vag
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Am inteles. Eu fac la 2 ani, dar am o medie de 6838 km/an. Masina a facut 5 ani in aprilie anul acesta si are putin peste 36 k km.

Am o statistica din care reiese ca pana acum intretinerea (service si alte piese) m-a costat 4.741 RON adica 75 RON/luna sau 13 RON/100 km.

Am fost intotdeauna numai la service (AVIA).

Link către comentariu

Actualizare, a fost 620 lei, redus de la 720 lei, pt ca a devenit membru avia.

Scuzați-mă pt eroarea prezentată. Așa mai merge,  asa da. 13k km la momentul reviziei. 

Filtrul aer l-am schimbat eu, foarte curat. La 1.0 tsi al meu, la 8400 km, era murdar tare, pare.se ca altfel trage aerul motorul de 1.5, 115 cai

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   1 membru

• vizitator
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!