Jump to content

Multimedia - Antena GPS - Nu mai functioneaza

AlexandruGalati
 Share

Postare recomandată

AlexandruGalati

Va salut , nu am gasit topic sau discutie la B8 despre problema asta ! 
La Passat B8 nu mai arata navigatia unde te aflii si are eroare care nu merge stearsa , pe “ Multimedia “ eroarea fiind B105413 - Antena GPS - Intrerupere ! 

A mai intalnit cineva problema ? De la ce poate fi ? 

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Inlocuire antena gps. Poti pune originala sau aftermarket 

Link către comentariu

AlexandruGalati

Nu se poate repara ? Ma gandesc ca au stricat ceva pe acolo cand a fost la service cu masina ! Cat ajunge o antena daca stii sa imi zici ? Multumesc 

Link către comentariu

Nu, nu prea ai ce sa repari in ea. Cauta la dezmembrari,  vezi ce preturi au. Una aftermarket 100 lei, o bagi sub bord. Una sh originala, in jurul la 100 euro cred.

P.s

De unde sa stim noi ce au facut altii, unde au umblat, daca tu nu scrii.....

Link către comentariu

AlexandruGalati

In jurul motorului s-a umblat , a avut-o la service  , imi poti zice unde e amplasata mai exact antena ei originala ? 

Link către comentariu

Nu are nicio legatura. Antena e in spate. Ai optiunile descrise de mine mai sus, tu alegi.

Link către comentariu

AlexandruGalati

E break masina , e in spate ? 
Da , clar va alege sa ia antena noua , e cam greu cu cei care ar trebuii sa o inlocuiasca , in orasul asta 🤦‍♂️ 
Iti multumesc , sarbatori cu bine !

Link către comentariu

Pe plafon, in spate. Noua originala, de plafon, cred ca in jurul la 1200 lei.....noua aftermarket,  de ascuns sub bord...100 lei.

Screenshot_20201231-105200_Chrome.jpg

Link către comentariu

• 11 months later...
On 12/31/2020 at 10:53 AM, F l o r i n said:

Pe plafon, in spate. Noua originala, de plafon, cred ca in jurul la 1200 lei.....noua aftermarket,  de ascuns sub bord...100 lei.

Screenshot_20201231-105200_Chrome.jpg

Salutare!Am aceeasi problema la un B8 2015, cu navi normala,discovery. Nu am webasto pe masina. Precizez asta ca m.au intrebat cativa baieti de la dezmwmbrari daca are sau n.are. Dupa etka, mie imi da codul asta: 5q0035507. Majoritatea zic ca mai e o litera in coada pentru passat B8. Intrrbarea mea e: indiferent de ce litera la sfarsit gasesc piesa, o sa se potriveasca pe masina mea, avand in vedere ca e aproximativ "cheala" cum ar zice samsarii....? Ma gandesc ca daca are mai multe mufe oricum nu le pot folosi, si automat nu deranjeaza cu nimic,corect? Multam!

Link către comentariu

• 11 months later...

Salut.am și eu o problema . De câteva zile nu-mi mai functioneaza gps.imi spune sa introduc un card valid. Bluetooth a disparut din meniu.cand apăs pe butonul de media îmi apare în meniu doar aux. Radio functioneaza. Doar gps,media cu Bluetooth și telefonul . A întâmpinat cineva aceasta problema. Are legătură cu antena gps toate astea. Menționez masina e passat b8 2015 2l brek.multumesc anticipat

Link către comentariu

da-i un restart, sa vedem daca isi revine

Link către comentariu

• 3 months later...

Buna,

Am avut si eu probleme cu antena, am pus una AM functioneaza dar am erroare pe modul. As vrea sa iau unul sh, doar ca sunt mai multe variante. Conform documentatiei pe masina mea este montat 5Q0035507B care din ce m-am uitat eu pe net are 2 mufe. Cel cu A are una singura, deci clar nu e buna, dar mai sunt diferite alte terminatii si nu stiu care s-ar potrivi la mine.

Deci ar fi cel cu A - 1 mufa, B - 2 mufe, C - 3 mufe
Si ar fi cel cu Q - 1 mufa, P - 2 mufe, S - 3 mufe

Or mai fi si altele dar eu peste astea am dat. Cu B nu prea gasesc, sau sunt zgariate rau de zici ca le-a muscat vreun caine, de aia ma gandeam ca daca ar merge B,C,P,S as avea mai multe variante dintre care sa aleg

Merci

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!